Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολοι την παρεα! Εχω 2 παιδακια 2 & 3,5 ετών και ο συζυγός μου θέλει να φέρει στο σπίτι ένα ΝΕΟΓΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ!!! ώστε να το εκπαιδευσουμε να κάθετε στο ώμο μας και στα χέρια μας! Είχε ποτέ κανείς απο εσάς? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Εχω αγχωθεί πολύ, μήπως να μην το πάρουμε?

KUEGp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Πρόσεχε γιατί τσιμπάνε αυτά όταν μεγαλώσουν!!! Έχουν τσιμπήσει τον άντρα μου ένας κανονικού μεγάθους με το ράμφος του, κομμάτι του έκοψε....το μόνο που του έκανε ήταν με το δάχτυλο και τον χαίδευε....ο παπαγάλος γύρισε ήρεμος το κεφάλι του, άνοιξε το στόμα του με ηρεμία και του έχωσε μια δάγκα, αφήνοντας μια λακουβίτσα στον δείκτη!!!! :shock:

Link to comment
Share on other sites

Μόλις πριν από 5 μέρες ήρθε το σπίτι μας το παπαγαλάκι μας ο Μάκης:lol: μετά από απαίτηση του συζύγου, ο οποίος όντας πιο μωρό και από τα μωρά δεν σήκωνε αντίρρηση στον ερχομό του.Προς το παρόν αυτά που μπορώ να σου πω είναι τα εξής:

1)Είναι μικρούλικο και από ότι ρώτησα τον κτηνίατρο δεν θα γίνει πολύ μεγάλο, νομίζω μέχρι 15 εκατοστά το πάρα πολύ.

2)Ήδη κάθεται στο δάχτυλο, ώμο, κεφάλι μας κ.λ.π.

3)Η τροφή του είναι η παπαγαλίνη, η οποία περιέχει και κάποιες βιταμίνες.Έξτρα βιταμίνες θα χρειαστεί αν δεις ότι πέφτουν πολύ τα πούπουλά του.

4)Δεν μας έχει τσιμπήσει-δαγκώσει ποτέ και δεν νομίζω ότι θα το κάνει αν δεν τον πονέσουμε.Βέβαια επειδή ζώο είναι και ποτέ δεν ξέρεις έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

5)Είναι αρκετά καθαρός, δηλαδή οι ακαθαρσίες του είναι όσο το κεφάλι της καρφίτσας και γενικά καθαρίζεται εύκολα το κλουβάκι του.

6)Είναι δύσκολο να κολλήσει κάποια ασθένεια από την στιγμή που δεν έρχεται σε επαφή με άλλα πουλιά.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Link to comment
Share on other sites

Βρε καλη μου κοπελα συμφωνω με το να παρετε παπαγαλακι αλλα οχι με την λογικη να το εκπαιδευσεις να καθεται στο χερι,ωμο κ.λ.π δεν καταλαβαινω τι ευχαριστηση μπορει να προσφερει αυτο το πραγμα...και το λεω και απο την αποψη οτι εχεις μικρα παιδια και αυτο ειναι ζωακι και αν καποια στιγμη τσιμπησει τα παιδακια δεν θα φταιει αυτο...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ μέχρι το περασμένο φθινόπωρο είχα παπαγάλους μεσαίου μεγέθους κ μάλιστα μέσα στο σπίτι, γεννούσαν μωρά, τα έμαθα στο χέρι κτλ. Είναι πολύ ωραία αλλά να πεις στον άντρα σου οτι δεν είναι ένα παιχνιδάκι που θα παίξει για λίγο κ όταν το βαρεθεί άντε γειά! Είναι πλασματάκια που θέλουν πολύ χρόνο για να κάνουν όλ'αυτά τα ωραία κολπάκια. Αλλά όπως είπα τα είχα μέσα στο σπίτι αλλά τα έβγαλα έξω γιατί είχα πρόβλημα, επιδεινώθηκε η αλλεργία μου. Το δέρμα τους παράγει μια πούδρα, μια σκόνη. Πρόσεξε το λοιπόν, καλύτερα κ λόγω χρόνου που απαιτεί αλλά κ υγείας, να μη το πάρει τώρα που έχετε τα μωρά, καλύτερα αργότερα...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...