Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.ειμαι στις 38 και 2 μερες και εχω σκασει.πηγα πριν 8 μερες στον γιατρο το ντοπλερ ειναι οκ καθως και το καρδιοτοκογραφημα.συσπασεις δεν ειχα ουτε για πλακα.ο πλακουντας ηταν 2-3.η μπεμπα ηταν 2700.απο το σαββατο νιωθω καθε μερα πονακια σαν περιοδου χαμηλα κια λιγους πονους στην μεση-πλατη.δεν ξερω αν αυτα ειναι σημαδια συσπασεων.αυριο θα παω παλι στον γιατρο να δουμε τι γινεται.ο ενας γιατρος μου εδωσε τελικη στις 21 του μηνος και ο αλλος στις 25 και αν δεν γεννηθει μεχρι τοτε παμε για προκληση.μου φαινεται οτι δεν περναει ο καιρος.δεν ξερω και τι να περιμενω μιας και ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη.απο τη μια φοβαμαι και απο την αλλη λεω να ερθει η ωρα να την κρατησω γιατι θα πεθανω απο αγωνια.εσεις πως ειστε σε τετοια εβδομαδα?

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Αν πάρεις 50 απαντήσεις θα είναι και οι 50 διαφορετικές μεταξί τους!!!! Τα σημάδια τοκετού δεν είναι σε όλες τις κοπέλες τα ίδια!!! Το συναίσθημα όμως ναι!!! Αγωνία, φόβος, άγχος για το αν πάνε όλα καλά, νιώθεις οτι εξαντλείται η υπομονή σου, έχεις βαρύνει και δυσκολεύεσαι πια στην καθημερινότητά σου.... Όλα αυτά τα νιώσαμε όλες οι μανούλες!!!! Θα σου πω αυτά που λέγαν και σε μένα και μου ακουγόταν τόσο κοινά, κι όμως αυτά με βοήθησαν!!! Αρχικά ξεκουράσου και απόλαυσε την προσοχή όλων γύρω σου! Κοιμήσου όσο περισσότερο μπορείς διότι σε λίγες μέρες αρχίζει ο πιο απίστευτος μαραθώνιος αυπνίας!! Χάιδεψε την κοιλίτσα σου, μίλα στο μωρό σου όμορφα και γλυκά, χαλαρώστε μαζί... Νιώσε το θαύμα που σου συμβαίνει, απόλαυσέ το!!!! Σκέψου μόνο θετικά και να αισθάνεσαι μέσα σου σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!! Η φύση έχει προνοήσει κοπέλα μου ακόμα και για τις λεπτομέρειες!!! Δεν υπάρχει γυναίκα που με τον ένα ή άλλο τρόπο, δεν κατάλαβε ότι γεννάει!!!! Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου πω λεπτομέρειες για τη δική μου εμπειρία, διότι όσο και να νομίζεις ότι σου είναι χρήσιμες, εγώ πιστεύω ότι δεν σου είναι.. αν παρόλα αυτά το θέλεις είμαι εδώ να σου απαντήσω σε ότι χρειαστείς, αν φυσικά το γνωρίζω. Σε λίγες μέρες που θα κρατήσεις το μωρό σου αγκαλίτσα θα καταλάβεις όλα τα παραπάνω!!! Σου εύχομαι να είναι όλα υπέροχα για σένα!!:)

q2aezf3j9gb2ojly.png

Xaos25....απο το tickeraki μου θα καταλαβεις ποσο μπορει να σε καταλαβαινω.ειμαστε ακριβως μαζι, νιωθουμε ακριβως τα ιδια. Εχω κουραστει, εχω αγχωθει και ανυπομονώ. Το πρωι θα παω στο γιατρο να δω τι θα μου πει. Κι εγω δεν εχω συσπασεις. Δε ξερω τι θα γινει αλλα νιωθω εξαντλημενη. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω γερή τη μπέμπα μου αγκαλια.

Ευχομαι να πανε ολα καλα, για σενα, για μενα, για όλες εδώ μεσα!

CzyLp3.png

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ.η κοιλια μου περνει απιστευτα σχηματα.ειδικα απο την μερια που ειναι τα ποδαρακια της.ωρες ωρες ποναω πολυ απο το τσιτωμα αλλα τι να κανω...περιμενω να κουνηθει να ηρεμησω.παω συνεχεια για πιπι γιατι με πιεζει χαμηλα μιας και πηρα θεση απο την 29η βδομαδα και δεν αλλαξε μεχρι τωρα.ολα ειναι ετοιμα και την περιμενουν βαλιτσες δωματιο μαμα μπαμπας...ολα.αντε ας ερθει με το καλο και σε μενα και σε ολα τα κοριτσια.να δω τι θα πει και ο γιατρος αυριο.και θα γραψω νεα.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

Xaos25 ειναι σαν να μιλαω εγω. Δεν το πιστευω! ανυπομονώ να ξημερώσει. Φανταζεσαι να παμε αυριο γιατρο και να μας κρατησουν για γεννα?αντε να περασει αυτη η νυχτα.

CzyLp3.png

αχ μακαρι αφου λεω να παω και να μου πει καλα εχεις διαστολη τοσο δεν το καταλαβες?κανεις εισαγωγη.....αχ ονειρα...η μπεμπα εντομεταξυ τρελο λοξυγγα το γιαβρι μου.εγω καουρες στο φουλ.το γκαβισκον να ειναι καλα...

νεα ζωη....

Εγω πήγα χτες στον γιατρό. Την Τρίτη εκανα ΝΣΤ και ήταν γεματο συσπάσεις όπου η μαία μου ειπε ότι είναι φυσιολογικο και τις θέλουμε σε αυτην την φαση της εγκυμοσύνης.

Χτες μου εκανε και εξεταση από κάτω και μου είπε ότι είμαστε έτοιμοι, ο τράχηλος είναι μαλακός και εχει προπαρασκευαστικη διαστολή και το μωρο κατεβαινει.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το κεφαλάκι του δεν κοιτάζει πίσω όπως θα επρεπε αλλά είναι ελαφρώς στραμμένο στο πλάι. Λέτε να μην το στρίψει μεχρι να με πιάσουν οι πόνοι;

Τελευταία ημερομηνία μου εδωσε την άλλη Κυριακη (18/03) όπου αν δεν εχω γεννήσει, θα με βάλει με πρόκληση.

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Εγω πήγα χτες στον γιατρό. Την Τρίτη εκανα ΝΣΤ και ήταν γεματο συσπάσεις όπου η μαία μου ειπε ότι είναι φυσιολογικο και τις θέλουμε σε αυτην την φαση της εγκυμοσύνης.

Χτες μου εκανε και εξεταση από κάτω και μου είπε ότι είμαστε έτοιμοι, ο τράχηλος είναι μαλακός και εχει προπαρασκευαστικη διαστολή και το μωρο κατεβαινει.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το κεφαλάκι του δεν κοιτάζει πίσω όπως θα επρεπε αλλά είναι ελαφρώς στραμμένο στο πλάι. Λέτε να μην το στρίψει μεχρι να με πιάσουν οι πόνοι;

Τελευταία ημερομηνία μου εδωσε την άλλη Κυριακη (18/03) όπου αν δεν εχω γεννήσει, θα με βάλει με πρόκληση.

Με το καλό.

Καλή λευτεριά.....:D

κοριτσια συγνωμη για την λιγο ασχετη ερωτηση...αλλα το ΝΣΤ στοιχιζει κατι παραπανω περα απο την επισκεψη???

Με το καλοοοοοοοο;);)

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

αντε κοριτσια πλησιαζουμε.εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο.τα ιδια συσπαση 1-2 στα 20 λεπτα αλλα ελαφριες.θα παω σε 10 μερες παλι στον ιδιο ομως την τριτη στον εξωτερικο μου.

jo89 εμενα ειναι μεσα στην επισκεψη,δεν περνει παραπανω.

Silent με το καλο κοπελα μου.μην ανησυχεις για το κεφαλακι,θα γυρισει εκεινη την ωρα.

vertigo τι εγινε κοπελα μου πηγες στον γιατρο?τι νεα?

νεα ζωη....

Kαλησπέρα κορίτσια!

Μια απο τα ίδια κι εγω. Η μπεμπουλα είναι σε πολύ καλη θέση, προσθια αριστερη, με τασεις εμπεδωσης αλλά πρέπει να κατέβει κι άλλο. Από συσπάσεις ..... σχετικη ησυχία. Ο γιατρός μου είπε ότι εχει μαλακώσει πολυ ο τραχηλος και αυτο ειναι καλο. Τώρα έχω ραντεβου την άλλη παρασκευη εκτος απροοπτου. Α! Και είμαστε και μπουλουκες...3400 :)

Το NST κι εμενα δε μου το χρεώνει ο γιατρος.

Silent για το κεφαλάκι που λες, αν δε γυρισει μόνο του το γυριζει ο γιατρος την ωρα του τοκετου, μη σε αγχώνει.

Σημερα έχω επιστρατεύσει τα μεγάλα μεσα...Περπατησα, εβαλα σκουπα και σχεδον βιασα τον αντρα μου τον καημενο :roll: Το βαλει σκοπο να το κατεβάσω το μωράκι. Όχι ότι έχω πρόβλημα να παω με πρόκληση, αλλά έχω μεγάλη πιστη στη φύση και θα ήθελα να ξεκινήσει μονη της η διαδικασία του τοκετού.

Αντε ρε girls με το καλο να τα παρουμε αγκαλιτσα τα ζουζουνακια!

CzyLp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ, ευχομαι σε ολες μια καλη γεννα κ με εναν πονο! Μια εβδομαδα εμεινε κ δεν με πειραζει να την παρω ολη προκειμενου ο μπεμπης να βγει οπως θελει!

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Σας ευχαριστω κοριτσια...με το καλο....τα μωρακια σας....πλησιαζετε ολεςςςςς:D:D:D:D......

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.πηγα εχθες στον γιατρο.η μπεμπα πηγε στα 3300,καρδιοτοκογραφος οκ,συσπασεις παλι δεν ειχα και το καλυτερο με εξετασε απο κατω.αχ κοριτσια πεθανα.η μπεμπα ειναι με το κεφαλι κατω απο την 29η βδομαδα και δεν γυρισε,ο τραχηλος μου ειπε οτι ειναι μπροστα αλλα ειναι μακρυς ακομα,επισης και μου εδειξε λιγο αιμα μετα την εξεταση και ειπε οτι μπορει να δω και στο εσωρουχο και να μην ανησυχησω θα ειναι απο την εξεταση.περπατημα και παλι περπατημα συστησε..τα αμνιακα ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα και ο πλακουντας 2-3.με ρωτησε αν θελω να μου βαλει λιγους τεχνιτους πονους για να βοηθησουμε να αρχισουν οι συσπασεις και ειπα ναι.οποτε αν μεχρι την παρασκευη δεν εχω τιποτα θα παω το πρωι για να μου βαλει πονακια.αυτα τα νεα μου.φιλακια.

νεα ζωη....

Kαλημέρα Χaos25!Κι εγώ ακομα τίποτα. Ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα. Δηλαδή παρασκευή θα γεννήσεις; Κι εγώ παραασκευη θα πάω γιατρό και αν δεν...έχω ΠΗΤ 20/03, οπότε θα με βάλει τότε για πρόκληση. Εμένα όταν με εξέτασε απο κάτω δεν είχα καθόλου αίμα και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι μαλακός αρκετα. Έχω ξεσκιστεί να περπατάω και είμαι περίεργη αν τελικά οφελεί ή είναι απλά ένας μύθος. Στις σέρρες θα γεννήσεις;

CzyLp3.png

καλημερα.ναι σερρες θα γεννησω.που λεφτα για αλλου???λιγα πονακια θα μου βαλει οποτε δεν ξερω αν γεννησω παρασκευη.δεν κανει λεει παραπανω πονους.θα δουμε.παντως μεχρι την αλλη βδομαδα πρεπει γιατι την τεταρτη κλεινω τον 9ο και η μικρη δεν αντεχει παραπανω γι'αυτο θα βοηθησουμε λιγο.φοβαμαι πολυ γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πιο εντονοι οι τεχνιτοι πονοι.αλλα τι να κανω πρεπει να βγει επιτελους.

νεα ζωη....

Αχ κι εγώ φοβάμαι πολυ να παω με πρόκληση. Λένε ότι έρχονται μαζεμένοι οι πόνοι. Αλλα τι να κάνεις... Εύχομαι να μας πιάσουν και τις δύο μέχρι παρασκευή και να μη χρειαστεί.

Με το καλό οι μπεμπούλες μας.

Φιλάκια

CzyLp3.png

εγω τελικα μπηκα με προκληση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα οργανα δεν ειχαν αρχισει,,δηλαδη μια εβδομαδα πριν ενοιωθα διαφορα, τα κλασσικα πονακια συσπασεις λιγο αιμα που με οδηγησε στο νοσοκομεια,,το πιο χαρακτηριστικο ομως ως αισθηση ειναι πως ενιωθα σαν χαμενη δεν μπορουσα να συγκεντρωθω σε τιποτα, ημουν αποστασιοποιημενη καπως αγριεμενη, σαν ζωο που ηθελε να κρυφτει να αποσυρθει στη σπηλια του για να γεννησει, δεν με ενδιεφερε τι γινοταν γυρω μου, τους ειχα ολους γραμμενους, ο αντρας μου λεει οτι ειχα αλλαξει φατσα, ειχε γυαλισει το ματι μου

τελικα εκανα προκληση γιατι επρεπε να επισπευτει η κατασταση λογω της καταστασης του εμβρυου, μικροσκοπικο, και με σχετικα χαμηλους παλμους, φοβηθηκαν ενδομητριο θανατο και εκανα προκληση

αχ κοριτσια μπραβο με το καλο και με εναν πονο και την γεννα μη την σκευτεστε καθολου, οπως ολες θα μπειτε στον χωρο...... απολαυστε τις τελευταιες μερες γιατι το μωρακι σας θα το εχετε αγκαλιτσα μετα αλλα ειναι μαγικο το διαστημα που ειναι μεσα στην κοιλια και παει περασε! αντε να παρουμε σειρα και εμεις για τα ευχαριστα!!!!!!!

Κι εγω την Παρασκευη θα πάω στο μαιευτηριο να με δει! Αν δεν γεννησω μέχρι την Κυριακή, μπαίνω την Κυριακη για γέννα. Ηθελα να την αποφυγω την πρόκληση αλλά ένα προαίσθημα μου λέει ότι μάλλον με ραντεβου θα πάμε..

Εγω κορίτσια πάλι ειμαι γεμάτη συσπάσεις μερες τωρα. Χτες το βραδυ το μωρο ηταν υπερβολικά ανησυχο και η κοιλια μου πετρωνε συνεχεια και ειχα και πονακια περιοδου. Βασικα πετρωματα εχω ολη μερα. Περπάτημα κάνω αλλά όχι υπερβολικό διότι 1ον εχει πολύ κακό καιρό και δεν αντεχω και 2ον τα φτυνω!

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Κοριτσια γεννησα! Ο μικρουλινος μου ηρθε στον κοσμο το σαββατο 17/03 μετα απο πολυωρες προσπαθειες! Τελος καλο ολα καλα και για μας λοιπον!

Ειναι ενας ζουζουνος που με βασανιζει ηδη με τον θηλασμο (η τον βασανιζω κι εγω, θα δειξει, χεχε) αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο παιδακι! Την τεταρτη θα παμε σπιτακι μας!

Ευχομαι σε ολες τις κοπελες με το καλο κ ολα να ερθουν οπως επιθυμουν. Ειναι μια ιδιατερη εμπειρια!

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

καλημερα...αχ κοπελα μου πολυ χαρηκα.να σου ζησει ο μικρουλης σου παντα γερος και καλοτυχος.εγω τιποτα ακομα,θα ξαναπαω τεταρτη.περιμενω εμπειρια...

νεα ζωη....

κοριτσια με το καλο οσες είστε το παρα5 και να σας ζησουν τα μωρα οσες γεννησατε!

κ εγω 40εβδ εχω φτασει κ σημαδια γιοκ! θα περιμενω ακομα μια εβδομάδα κ θα δειξει. Θελω να αποφυγω τους τεχνητους, γεννησα ετσι στο πρωτο και πονουσα αφορητα μολις περασε η επιδραση της πρωτης δοσης επισκληριδιου..δεν επεδρεσε η δευτερη, και πιστευω πως εχουν δικιο οσες λενε πονας μαζεμενα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...