Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

των φρονίμων τα παιδιά.......

Recommended Posts

Καθως ειπαμε σιγα σιγα να βαλουμε μπροστα για παιδακι αρχισα τις αναζητησεις μιας και ειμαι πολυ του ψαξιματος ειδικα σε θεματα υγειας και δεν θελω να ψαχνω για γιατρο οσο ειμαι εγκυος.Νομιζω θα μου προκαλεσει ανασφαλεια....

Ηθελα ειλικρινα την γνωμη σας σε κατι.Εχω εναν πολυ καλο γιατρο ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος ως επαγγελματιας.Το θεμα ειναι πως συνεργαζεται με το "ΜΗΤΕΡΑ".Ψαχνοντας λιγο το θεμα κατεληξα σε δυο αλλες επιλογες απο θεμα μαιευτηριου και το κυριοτερο μου κριτηριο ηταν το ¨φιλικο προς τα βρεφη".Τα νοσοκομεια ηταν το ΡΕΑ και το Αττικον.Ενα δημοσιο-ενα ιδιωτικο-ενας πολυ καλος γιατρος σε κανενα απο τα δυο....

Αν εξαιρεσουμε το θεμα κοστους εσεις ποιο θα διαλεγατε και με τι κριτηριο?Η εμπιστοσυνη στον γιατρο ειναι αρκετη ωστε να αλλαξει καποια γυναικα μαιευτηριο?

Διαφημίσεις

Καθως ειπαμε σιγα σιγα να βαλουμε μπροστα για παιδακι αρχισα τις αναζητησεις μιας και ειμαι πολυ του ψαξιματος ειδικα σε θεματα υγειας και δεν θελω να ψαχνω για γιατρο οσο ειμαι εγκυος.Νομιζω θα μου προκαλεσει ανασφαλεια....

Ηθελα ειλικρινα την γνωμη σας σε κατι.Εχω εναν πολυ καλο γιατρο ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος ως επαγγελματιας.Το θεμα ειναι πως συνεργαζεται με το "ΜΗΤΕΡΑ".Ψαχνοντας λιγο το θεμα κατεληξα σε δυο αλλες επιλογες απο θεμα μαιευτηριου και το κυριοτερο μου κριτηριο ηταν το ¨φιλικο προς τα βρεφη".Τα νοσοκομεια ηταν το ΡΕΑ και το Αττικον.Ενα δημοσιο-ενα ιδιωτικο-ενας πολυ καλος γιατρος σε κανενα απο τα δυο....

Αν εξαιρεσουμε το θεμα κοστους εσεις ποιο θα διαλεγατε και με τι κριτηριο?Η εμπιστοσυνη στον γιατρο ειναι αρκετη ωστε να αλλαξει καποια γυναικα μαιευτηριο?

καλησπέρα,νομίζω πως είναι προσωπική απόφαση.είχα περίπου 10 χρόνια τον ίδιο γυναικολόγο,ο οποίος ήταν στο ιασώ.μην έχοντας διάθεση να επωμιστώ τέτοιο κόστος, κατέφυγα στην λύση του δημόσιου.μια φίλη μου πρότεινε τον γιατρό της. επειδή δεν είμαι τύπος που ψάχνει τα πάντα και ανησυχεί εύκολα, πέρα από τις τακτικές επισκέψεις και εξετάσεις, δεν είχα επαφές.δηλαδή δεν δεθήκαμε ιδιαίτερα,αλλά αυτό δεν με ενοχλούσε.κάτι μέσα μου με κρατούσε ήσυχη.είχα μαζί του 2 γέννες και μια παλλίνδρομη στον 5ο.ήταν δίπλα μου και στις 3,λες και γνωριζόμασταν χρόνια.αυτό μου έφτανε, εσένα όμως;

θελω να μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο γιατρος μου!Για αυτο και ψαχνομαι απο τωρα!Δεν μπορω να φανταστω πως πρωτα θα μεινω εγκυος και μετα θα ψαχνω γιατρο!Νομιζω θα με πιασει αγχος!Δεν ειμαι ουτε αγχωδης ουτε τοσο προνοητικη σε τιποτα!!μονο στον γυναικολογο και ποσο μαλλον στην δεδομενη κατασταση....θα συνεχισω το ψαξιμο και εδω μεσα!!!Αλλωστε εδω η ενημερωση και οι εμπειριες ειναι οτι καλυτερο!!Γινεται πολυ καλη "δουλεια"

θελω να μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο γιατρος μου!Για αυτο και ψαχνομαι απο τωρα!Δεν μπορω να φανταστω πως πρωτα θα μεινω εγκυος και μετα θα ψαχνω γιατρο!Νομιζω θα με πιασει αγχος!Δεν ειμαι ουτε αγχωδης ουτε τοσο προνοητικη σε τιποτα!!μονο στον γυναικολογο και ποσο μαλλον στην δεδομενη κατασταση....θα συνεχισω το ψαξιμο και εδω μεσα!!!Αλλωστε εδω η ενημερωση και οι εμπειριες ειναι οτι καλυτερο!!Γινεται πολυ καλη "δουλεια"

Εγω αλλαξα δυο γιατρους μεχρι να πετυχω: ΑΝΘΡΩΠΟ , να μην με βλεπει μονο σαν πορτοφολι και να με θυμαται οχι καθε φορα να με αντιμετωπιζει σαν μια απο την μαζα της πολυαριθμης πελατειας του.

Σε εμενα επαιξε ρολο στην επιλογη του γιατρου και το μαιευτηριο . Εγω εχω επιλεξει το Ρεα. Ευτυχως μεχρι τωρα εχει ικανοποιησει ολες μου τις απαιτησεις.:-D

Όλα είναι μια ιδέα...

Mετα απ οτι περασα το μονο που με ενδιεφερε ηταν ο γιατρος και το πως μπορουσε να αντιμετωπισει την κατασταση μου.

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου ειναι στο ρεα αλλα νομιζω οτι δεν θα αλλαζα γιατρο λογω μαιευτηριου αν ειχα καλες σχεσεις και τον εμπστευομουν..παρολα αυτα αν θελεις μπορω να σου συστησω τον δικο μου λοισιος νικος