Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλι αγχος.

Recommended Posts

Πότε επιτελους θα παψω να αγχωνομαι?Αγχωνομαι συνεχως για ολα,απο το πιο ασχετο.Το θεμα μου τωρα ειναι κοριτσια οτι βρισκομαι στην αρχη του τριτου μηνα κ εχω αντιληφθει οτι το βραδυ που ξαπλωνω νοιωθω την κοιλια μου στο υψος υου οφαλου να γινεται σκληρη πότε στο αριστερο μερος κ ποτε στο δεξιο μερος κ εχει το μεγεθος λεμονιου,ολο αυτο δεν κραταει πολυ ,ουτε νοιωθω πονο παρα μονο εκνευρισμο,Σκεφτομαι μηπως τεντωνουν καποιοι αδενες η΄ μηπως οφειλεται στο εντερο διοτι αντεμετωπισω ενα ειδος δυσκολια την οποια την αντιμετωπιζω με γιαουρτια,ακτινιδια κτλ.Ειλικρινα δεν ξερω...θελω την βοηθεια κ την εμπειρια σας κοριτσια.

Διαφημίσεις

Πότε επιτελους θα παψω να αγχωνομαι?Αγχωνομαι συνεχως για ολα,απο το πιο ασχετο.Το θεμα μου τωρα ειναι κοριτσια οτι βρισκομαι στην αρχη του τριτου μηνα κ εχω αντιληφθει οτι το βραδυ που ξαπλωνω νοιωθω την κοιλια μου στο υψος υου οφαλου να γινεται σκληρη πότε στο αριστερο μερος κ ποτε στο δεξιο μερος κ εχει το μεγεθος λεμονιου,ολο αυτο δεν κραταει πολυ ,ουτε νοιωθω πονο παρα μονο εκνευρισμο,Σκεφτομαι μηπως τεντωνουν καποιοι αδενες η΄ μηπως οφειλεται στο εντερο διοτι αντεμετωπισω ενα ειδος δυσκολια την οποια την αντιμετωπιζω με γιαουρτια,ακτινιδια κτλ.Ειλικρινα δεν ξερω...θελω την βοηθεια κ την εμπειρια σας κοριτσια.

Καλησπέρα!

Παράξενο αυτό που περιγράφεις αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρεπει να είναι απαραιτήτως και ανησυχητικό.

Μπορεί να είναι το πρόβλημα που έχεις με το έντερο και να παθαίνεις κάποιο είδος κράμπας.. Και το άγχος που έχεις να το τροφοδοτεί.

Όπως και να έχει, η γνώμη μου είναι πως πρέπει να σε δει γιατρός. Αυτός θα ξέρει σίγουρα να σου πει. Όσες εικασίες και να κάνεις/κάνουμε δεν θα μπορούμε να ξέρουμε τί ακριβώς σου συμβαίνει. Μπορεί τα αίτια να είναι απλά ψυχολογικά. Μην αγχώνεσαι. Πήγαινε σε γιατρό για να ηρεμήσεις.

:)

eNortjKzUjIyNDG1NFWyBlwwFY4C1w,,76.png