Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ (ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΥΤΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ)??

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ 9ο ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, 2 ΦΟΡΕΣ... ΣΕ ΣΗΜΙΟ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ... ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ... ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ..

ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΜΕΧΡΙ 24/8 ΕΧΩ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαφημίσεις

κι εγώ γεννάω κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες προγραμματισμένα λόγω καισαρικής που προηγήθηκε.

Πονάκια έχω κι εγώ αρκετά συχνά και αρκετά δυνατά όπως τα περιγράφεις.

Ο γιατρός μου τα βρίσκει πως είναι φυσιολογικά λόγω του ότι η μήτρα ετοιμάζεται για τον επερχόμενο τοκετό.

Σε καρδιοτοκογράφο μπαίνεις ώστε να παρακολουθείς τις συσπάσεις της μήτρας και την καρδούλα του μωρού?

Άντε λίγο έμεινε και με το καλό να καρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

με το καλό κοριτσάρες μου...άντε να έχουμε κι άλλα γεννητούρια βρε :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Εγω εχω ΠΗΤ 21 Αυγουστου.Πονακια με χουν πιασει με το που μπηκα στον 9ο αλλα οχι τοσο δυνατα.Στον καρδιοτοκογραφο μου ειπε να παω στις 16.Τι ακριβως κανει ;

Εγω 23/8 αλλά δεν έχω αισθανθεί απολύτως τίποτα ακόμα!!!!

Ούτε πονάκια ούτε τίποτα, μόνο το μωράκι που χτυπιέται εκεί μέσα!

Αυτό πάλι είναι φυσιολογικό που δεν νοιώθω πονάκια??

tMGVp2.png bg1132613.jpg

τωρα οι πονοι ειναι ελαχιστοι....η μπεμπα μεσα χορευει και με κλωτσαει πολυ.... περιμενουμε... ασ ελπισουμε αυτη τη βδομαδα να εχουμε τα μωρακια αγκλιτσα... :lol::lol:

τωρα οι πονοι ειναι ελαχιστοι....η μπεμπα μεσα χορευει και με κλωτσαει πολυ.... περιμενουμε... ασ ελπισουμε αυτη τη βδομαδα να εχουμε τα μωρακια αγκλιτσα... :lol::lol:

άντε ωραία

εύχομαι να είναι 15αυγουστιάτικο δώρο το μωρούλι σας :D

Ρε κορίτσια να κάνω μία χαζή ερώτηση. Ο καρδιοτοκογράφος είναι το λεγόμενο NST? τέτοιο είχα κάνει όταν είχα πολλές συσπάσεις στον 7ο. Αλλά ο γιατρός μου δεν με έχει βάλει να ξανακάνω όπως λέτε έσεις ότι μπαίνετε κάθε 5 ημέρες? Μήπως πρέπει να ανησυχώ? :shock:

Διαφημίσεις

jenny_v ο καρδιοτοκογράφος είναι ένα μηχάνημα με δυο ζώνες που τυλίγουν την κοιλίτσα και εκεί καταγράφονται οι συσπάσεις της μήτρας και η καρδιακή λειτουργία του μωρού (μας ενδιαφέρει να μην δυσανασχετεί το μωρό και να μην έχουμε πολλές και έντονες συσπάσεις πέρα τις φυσιολογικές).

KAT123 ναι μιλάμε για το ίδιο. Έχε εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, ίσως ο καθένας να έχει το δικό του σύστημα και η κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική. Η νύφη μου έχωντας τον ίδιο γιατρό, γέννησε φυσιολογικά στις 41 εβδομάδες και δεν είχε κάνει ούτε ένα.

Από την άλλη εμένα και μετά το σημερινό μας ραντεβού με έβαλε ανα 3 μέρες να πηγαίνω όπως επίσης μου τόνισε εντόνως ότι ανα πάσα στιγμή και ώρα νοιώσω κάτι διαφορετικό, να πάω στην κλινική και να μπω στον καρδιοτοκογράφο. Κλείσαμε και το ραντεβού για την καισαρική, στις 23 Αυγούστου. Το μικρούλι μας ζυγίζει περίπου 3 κιλά, ευελπιστώ μέχρι την ημέρα της καισαρικης να πάρει λίγα γραμμάρια ακόμη.

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω όλες εσάς που γεννάμε ίδιες ημερομηνίες, ο αιματοκρίτης σας πόσο είναι?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σχετικά με το NST. Τώρα σχετικά με τον αιματοκρίτη, εγώ στην τελευταία εξέταση είχα 31, σχετικά χαμηλά αλλά έχω και στίγμα, οπότε καλά είναι μάλλον!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σχετικά με το NST. Τώρα σχετικά με τον αιματοκρίτη, εγώ στην τελευταία εξέταση είχα 31, σχετικά χαμηλά αλλά έχω και στίγμα, οπότε καλά είναι μάλλον!

ki emena epese ligo o dikos mou alla o giatros eipe oti inai fisiologiko k kalo ayto

Έχω πιθανή ημερομηνία 5/9 αλλά μετά απο εξέταση της γιατρού μου μου είπε δεν βλέπω να ποιάνουμε Σεπτέμβριο μάλλον τέλη Αυγούστου θα έρθει ο μπεμπούλης μου. Στο Γέννεσις κι εγώ. Λες να βρεθούμε???????????? :P

xOSvp3.png

Διαφημίσεις