Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωρις νονα?????

Recommended Posts

Εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων σχεδον και το καλοκαιρι λεμε να κανουμε τα βαφτησια της.Αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα-δεν εχω νονα!:?Ειχα μια φιλη μου αλλα επειδη ο αντρας μου μαλωσε με τον δικο της και τωρα δεν θελει να τους βαλουμε για νονο-νονα....Οσο το σκεφτομαι τοσο χαλια γινομαι γιατι δεν εχω καμια αλλη πιο κοντινη και ξερω οτι ο αντρας μου δεν προκειται να αλλαξει γνωμη.Πολλοι ειναι αυτοι που θελουν να την βαφτησουν αλλα εγω δεν θελω κανεναν τους!:oops: Επειδη η δικια μου νονα δεν ηταν διπλα μου,εχω να την δω απο τα βαφτησια μου!Και θελω το παιδι μου να εχει μια σωστη νονα....οχι οτι και οι "ενδιαφερομενοι" θα την παρατησουν αλλα κατι δεν μου παει.Οι πραγματικες μου φιλες ειναι στην πατριδα μου και δεν εχει καμια τους την δυνατοτητα να ερθει....Οσο πλησιαζει ο καιρος τρομαζω και σκεφτομαι ωρες ωρες να την βαφτησω μονη μου στο τελος....:roll: Δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα.....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου καταρχήν! Μην αγχώνεσαι γιατί έχεις ακόμη χρόνο μέχρι το καλοκαίρι και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τη λύση μέχρι τότε. Επίσης, μια λύση εάν έχεις αδέρφια εσύ ή ο άντρας σου είναι να διαλέξετε ένα απο αυτά κι έτσι θα είσαι και σίγουρη ότι θα είναι πάντα κοντά στο παιδάκι σου και δεν θα υπάρχει και τρόπος να παρεξηγηθείτε εύκολα όπως γίνεται με φίλους;)

uNfhp2.png

4XvSp3.png

Ευχαριστω και εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!Ξερω οτι εχω χρονο και ξερω οτι μου ειναι πολυ ευκολο να βρω νονα-νονο να την βαφτησει αλλα δεν μου κολλαει κανενας τους....πως να το πω,δεν τους νιωθω.Ολοι τους καλοι ανθρωποι ειναι,φιλοι μας αλλα....κατι δεν!Αδερφια εγω δεν εχω μονο ο αντρας μου αλλα μενει σε αλλη πολη και δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις η αληθεια...Εχω πολλα στο κεφαλι μου,ειναι και αυτο τωρα που με βασανιζει.Απλα δεν θελω να βαφτησει το παιδι μου οποιος και οποιος....Ειναι απλα το οτι ηρθα σχετικα μεγαλη εδω και ολοι ειναι φιλοι του αντρα μου και γενικα απ'ολους εχω απογοητευθει λιγο η πολυ για ασχετους λογους και δεν εμπυστευομαι κανεναν

Το ότι έχεις χρόνο δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρεις, έχεις απόλυτο δίκιο και δεν το εννοούσα έτσι. Απλά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσαν να συμβούν πολλά και καλό θα ήταν να μην αγχώνεσαι απο τώρα, σου κάνει κακό μαζί με όλα τα άλλα που έχεις να αντμετωπίσεις. Εννοείται πως για το παιδάκι σου δεν θέλεις απλά τον καλύτερο άνθρωπο για νονό αλλά και κάποιον που να σε ''εμπνέει'' ρε παιδί μου! Είπες ότι έχεις κάποιες φίλες αλλά είναι μακριά; Αν τα αναλαμβάνατε εσείς τα έξοδα της βάφτισης χωρίς να χρειάζεται η συνεισφορά του κουμπάρου δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια απο τις φίλες σου νονά; Ουσιαστικά το μόνο που θα κάνει δηλαδή είναι να έρθει στην εκκλησία!

uNfhp2.png

4XvSp3.png

Το ότι έχεις χρόνο δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρεις, έχεις απόλυτο δίκιο και δεν το εννοούσα έτσι. Απλά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσαν να συμβούν πολλά και καλό θα ήταν να μην αγχώνεσαι απο τώρα, σου κάνει κακό μαζί με όλα τα άλλα που έχεις να αντμετωπίσεις. Εννοείται πως για το παιδάκι σου δεν θέλεις απλά τον καλύτερο άνθρωπο για νονό αλλά και κάποιον που να σε ''εμπνέει'' ρε παιδί μου! Αυτο ακριβως!!!Είπες ότι έχεις κάποιες φίλες αλλά είναι μακριά; Αν τα αναλαμβάνατε εσείς τα έξοδα της βάφτισης χωρίς να χρειάζεται η συνεισφορά του κουμπάρου δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια απο τις φίλες σου νονά; Ουσιαστικά το μόνο που θα κάνει δηλαδή είναι να έρθει στην εκκλησία!

Για τα εξοδα καπως θα την βρισκαμε αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερουν ελληνικα!!!Ασε χιλια δυο πραγματα....Κατι θα σκεφτω που θα παει αλλα μεχρι τοτε:roll:

Διαφημίσεις

Ελα βρε κοπελα μου ηρεμησε , σιγουρα θα βρειτε καποια λυση αλλα μην σε αγχωνει τοσο πολυ, και εγω μεγαλωσα χωρις τη νουνα μου και δεν επαθα τιποτα , το ιδιο και ο αντρας μου , θελω να πω οτι εντα3ει ειναι καλο να υπαρχει μια καλη επαφη αλλα και αν δεν υπαρχει δεν ειναι το τελος του κοσμου , λιγο θα με ενδιεφερε .

Angel να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!Νονά της μεγάλης μου κόρης έγινε μια καλή μου φίλη,που με φώναζε ''κουμπάρα'' εδώ και πολλά χρόνια.Το παιδί το λατρεύει και με έχει βοηθήσει πολύ.Τα δύο μικρά μου είναι 4 μηνών,δίδυμα, και νονοί τους θα γίνουν πολύ κοντινοί μου συγγενείς.Την μικρή θα την βαφτίσουν τα παιδιά του μεγάλου μου αδερφού και τον μπέμπη ο ανηψιός μου με την αδερφή μου.Οι νονοί της μπέμπας αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και θα πάρουν μόνο το βαφτιστικό της σταυρό,κι αυτόν με μεγάλη δυσκολία.Το βαφτιστικό ρουχαλάκι της μπέμπας θα το ράψει η άλλη μου αδερφή :) Θέλω να πω ότι με λίγη καλή θέληση γίνονται θαύματα! Ψάξε νονό από το συγγενικό σας περιβάλλον.Ενδεχομένως ξαδέρφια του άντρα σου,αφού οι δικοί σου συγγενείς μένουν σε άλλη χώρα.Πάντως,συμφωνώ με την Βίκυ.Καλό είναι να υπάρχει ο νονός στη ζωή του παιδιού,ανεξάρτητα από δώρα ή χρήματα, αλλά και να μην υπάρχει δεν είναι κάποια επιβλαβής για την ψυχική του ανάπτυξη έλλειψη.Καμιά φορά αυτοί με τους οποίους δε νιώθεις πολύ οικεία γίνονται συνεπέστεροι νονοί από αυτούς που είσαι κολλητός.

[/url]

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμένα το ένα το βάφτισε μια φίλη μου απο παλιά που ο άντρας μου είχε αμφιβολίες κ ελεγε να βρούμε καλύτερη κ το άλλο το βάφτισε η συνυφάδα μου που ήμασταν κολλητές κ ήμασταν απόλυτα σίγουροι που τη διαλέξαμε. Τελικά αυτή τη στιγμή η συνυφάδα μας έχει γράψει εντελώς κ ξαφνικά, απ'οτι έχω καταλάβει το έκανε διότι έβαλε σε προτεραιότητα τα κληρονομικά απο εμάς, μιας κ κοιτάει να φάνε χωράφι που κανονικά πρέπει να το πάρει ο άντρας μου κ έτσι απ'τη μια μέρα στην άλλη έκοψε κάθε επαφή μαζί μας κ γλύφει όλη μέρα την πεθερά μας. Αντιθέτως, η άλλη νονά, φέρεται περισσότερο απο εντάξει κ ας είναι πολλά-πολλά χιλιόμετρα μακριά μας! Μη κάθεσαι να σκέφτεσαι το ένα ή το άλλο, οι καταστάσεις αλλάζουν, μπορεί να το βαφτίσει κάποιος που δε σου γεμίζει το μάτι κ ν'αποδειχτεί η καλύτερη επιλογή!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΟΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ !!ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ.!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ :wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΟΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ !!ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ.!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ :wink:

Τι γλυκό εκ μερους σας!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Τι γλυκό εκ μερους σας!!!

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ .ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ?:cry: ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΑΜΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...