Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδες....εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων και το προβληματακι μας ειναι οτι τωρα τελευταια επειδη κοιμαται συνεχεια μπρουμητα το βραδυ το πρωι του ξυπναει εχουν βγει τα τσισα απο το παμπερ και εχουν βραχει τα πυτζαμακια της και ο υπνοσακος....εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες απο τις πανες αλλα τιποτα,τι να κανω?

Διαφημίσεις

εχω δοκιμασει ολα τα πιθανα νουμερα.....η μικρη κοιμαται συνεχομενα απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 10 το πρωι οποτε αν παω να την αλλαξω θα ξυπνησει και μετα δεν θα ξανακοιμηθει.....(το εχω ηδη δοκιμασει και κοιμηθηκε μετα απο 2 ωρες)

Άλλαξέ την στις 8 το πρωί ή στις 7. και να μην ξανακοιμηθεί θα είναι πια μέρα, το συμπληρώνει το μεσημέρι.

Για να δούμε τι θα σου πουν και οι άλλες.

Σερί ε; ΑΑΑΑΑΑΧ!

εκανα μεγαλο αγωνα για να κοιμαται αυτες τις ωρες ακομα βεβαια την ταιζω κατα τις εξι στον υπνο της(πολλες φορες ξυπναει μονη της και ζηταει να πιει το γαλα)....αμα την ξυπνησω κατα τις 8 μετα στις 12 θα ξανακοιμηθει και μετα θα νυσταξει παλι κατα τις 7 το απογευμα οποτε δεν υπαρχει σωτηρια.....

Διαφημίσεις

Και γω για το νουμερο θα επιμεινω.Το εχαμε περασει και μεις για κανα διμηνο υποψιαστικα κατευθειαν αλλαγη νουμερου πανας απο 3 σε 4 αλλα στις αρχες γινοταν το ιδιο.Υποθετω πως ηταν στο μισο νουμερο,δηλαδη βρεχοταν με την 3 της βαζω 4 και για 1-2 μηνες συνεχιζοταν το ιδιο.Μαλλον ηθελε πως να το πω λιγο ακομα βαρος για να φτασει την 4.Τωρα ειμαστε σουπερ.Επεισης τα αυτοκολλητα τσεκαρε.Εγω απο τοτε της τα κολλαω διαγωνια προς τα κατω.

adEup3.png

Σοφία είχαμε και έχουμε κι εμεις το ίδιο πρόβλημα...

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λύση. Απλά υπομονή. Εμεις για μια περίοδο 2-3 βδομάδων αλλάζαμε ρουχάκια και σεντόνια κάθε πρωι (ευτυχως η κουβέρτα συνήθως γλίτωνε). Υπήρξαν φορές που ξύπνησε το βράδυ κατουρημένη και το πρωί πάλι!:shock::shock:

Τώρα, χωρίς καμία αλλαγή από μέρους μας, είμαστε στο 2-3 φορές τη βδομάδα.

Της δίνεις γάλα πριν τον ύπνο? Εμεις επειδη μολις της δίνουμε αμέσως πάει για ύπνο είχα σκεφτεί να της το δίνω λίγο νωρίτερα μπας και προλάβαινε να βρέξει την πάνα πριν κοιμηθεί αλλά τελικά δεν το δοκίμασα γιατί η συνήθεια γάλα-ύπνος είναι πολύ ισχυρή για εμας.

Καλό κουράγιο με τα πλυσίματα και τα σιδερώματα....

Τι λες βρε κοριτσι μου αλλιμονο να ξυπνας το παιδακι για να της αλλαξεις την πανα,προς Θεου.Καλυτερα βρεγμενη για λιγο καιρο παρα γκρινιαρα ολη την ημερα.;)Κοιτα επισης να της αλλαζεις πανα ακριβως πριν την βαλεις για υπνο το βραδυ.

adEup3.png

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...γαλα τις δινω 45 λεπτα περιπου πριν παει για υπνο και δεν την αλλαζω αμεσως οποτε και εγω προσανατολιζομαι στο οτι ειμαστε αναμεσα σε 2 νουμερα στο παμπερς (το 4 μας ειναι μικρο και το 5 μεγαλο...ειμαστε σχεδον 12 κιλα)...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...γαλα τις δινω 45 λεπτα περιπου πριν παει για υπνο και δεν την αλλαζω αμεσως οποτε και εγω προσανατολιζομαι στο οτι ειμαστε αναμεσα σε 2 νουμερα στο παμπερς (το 4 μας ειναι μικρο και το 5 μεγαλο...ειμαστε σχεδον 12 κιλα)...

12????:shock::shock::shock:Αυτα ειναι:D:D:DΔωσε καλε και απο δω τιποτα που δεν εχουμε.Κανα μπουτακι,κανα μαγουλακι!!!Να την χαιρεσαι την πεταλουδα σου!!!Εμεις 9 με το ζορι.Σνιφ κλαψ.χαχχαχαχαχχα.Οσο για το νουμερο κοιτα που αυτο θα ειναι και σε λιγο θα σταματησει τις διαρροες.

adEup3.png

Διαφημίσεις

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον έναν μου γιο.

Αυτός όμως βγάζει το πουλί του έξω από την πάνα.

Έχω δοκιμάσει πολλές μεθόδους.

Τίποτα δεν έπιασε. Πλέον βγάζω πάνα και δεύτερη πυτζάμα, βάζω υπόστρωμα 1 χρήσης και τον αλλάζω.

Ξυπνάει τη νύχτα και φωνάζει: μαμάααα μούτσατσα (μούσκεμα).:P

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον έναν μου γιο.

Αυτός όμως βγάζει το πουλί του έξω από την πάνα.

Έχω δοκιμάσει πολλές μεθόδους.

Τίποτα δεν έπιασε. Πλέον βγάζω πάνα και δεύτερη πυτζάμα, βάζω υπόστρωμα 1 χρήσης και τον αλλάζω.

Ξυπνάει τη νύχτα και φωνάζει: μαμάααα μούτσατσα (μούσκεμα).:P

Νο doubt xaxaxaaxaxxaxaxaxaxa κλαιωωωωω:D:D:D:D:D:D

Κριμα που δεν εχει like

Δεν ξερω ομως κατι σχετικα με πουλι εξω απο την πανα.

adEup3.png

mamalydia δεν ξέρω αν είχες διαβάσει ένα θέμα που είχα ανοίξει, το φετίχ της τσιμπίδας. Είναι ο ίδιος ο γιος μου. Βγάζει όλο το βράδυ το πουλί του και το τσιμπιδιάζει. Είναι πολύ κουραστικό μέσα στη νύχτα να κάνεις ...γενική κι όχι μία φορά 2-3....

Του έβαζα τα φανελάκια που κλείνουν από κάτω και το έβγαζε από το πλάι.

Τί να πω;;;;; :?

no doupt να τον χαιρεσαι το γιοκα σου αλλα γελασα πολυ....εμενα το σκασμενο μου ακομα δεν μιλαει....

mamalydia θα παχυνεται και εσεις ....και εγω ειχα ενα απωθημενο με το βαρος γιατι εμενα γεννηθηκε πρωορη 2180 αλλα μετα πηραμε τα πανω μας

καλε εσεις ειστε με την τσιμπιδα ακομα κλαιω απο τα γελια οταν σας θυμαμαι....να ναι καλα το αγορακι μου με τα καμωματα τους μας κανει και γελαμε....μπραβο του!!!!!να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενος......

Διαφημίσεις

καλε εσεις ειστε με την τσιμπιδα ακομα κλαιω απο τα γελια οταν σας θυμαμαι....να ναι καλα το αγορακι μου με τα καμωματα τους μας κανει και γελαμε....μπραβο του!!!!!να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενος......

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ το δικό σου και δεν πειράζει μωρέ που κατουριέται.

Απλά να μην κρυώσει. Να δεις όταν κόβεις τη νυχτερινή πάνα τί κατούρημα έχει να πέσει....Ο μεγάλος μου γιος μέχρι να το μάθει άλλαζε κρεβάτια κάθε βράδυ. Κατούραγε το δικό του, ερχόταν στο δικό μας, κατούραγε και το δικό μας.

Μια μέρα ακούω ένα ουρλιαχτό. Είχε πετάξει το ένα μωρό από την κούνια και κοιμόταν αυτός μέσα :shock:

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ το δικό σου και δεν πειράζει μωρέ που κατουριέται.

Απλά να μην κρυώσει. Να δεις όταν κόβεις τη νυχτερινή πάνα τί κατούρημα έχει να πέσει....Ο μεγάλος μου γιος μέχρι να το μάθει άλλαζε κρεβάτια κάθε βράδυ. Κατούραγε το δικό του, ερχόταν στο δικό μας, κατούραγε και το δικό μας.

Μια μέρα ακούω ένα ουρλιαχτό. Είχε πετάξει το ένα μωρό από την κούνια και κοιμόταν αυτός μέσα :shock:

Χαχαχαχαχχα κλαιω καλε σταματα....σοβαρα τωρα λες?Δεν ειχα διαβασει το θεμα,θα το κανω αμεσα ομως.Εχω αναγκη απο γελιο.Με κοιτανε στην δουλεια και αναρωτιουνται τι τοσο αστειο βλεπω στον υπολογιστη και γελαω σαν χαζη.Θα με απολυσουν στο τελος και δεν μας παιρνει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ρε σεις τι πλακα εχουν τα σκασμενα!!!Αντε βρε δεν ανοιγει καμια καινουργιο θεμα με αυτο?Οι πλακες και τα καμωματα των παιδιων μας!!!Σοφια μου δυσκολο το βλεπω να φτανουμε τα 10 κιλα κοριτσι μου.Τρωει και δεν παχαινει ειναι το δικο μου μονιμο θεμα που ψαχνω εδω στο φορουμ...α και δεν πινει νερο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Και γω λιπποβαρη την εβγαλα αλλα μας εχει βγαλει το λαδι απο τοτε που γεννηθηκε,δεν πηρε ποτε τα πανω της.

adEup3.png

Αυτοί είναι αποθέωση. 3 αγοράκια και ένα μεγάλο (ο άνδρας μου) άσε....

Ότι κι αν ακούσω ότι κι αν διαβάσω δεν μου κάνει εντύπωση γιατί τα έχουν κάνει ΟΛΑ.

Εγώ ανάβω το aircontition στους 24 γιατί αλλιώς θα πάθει καμιά πνευμονία.

Χαχαχαχαχχα κλαιω καλε σταματα....σοβαρα τωρα λες?Δεν ειχα διαβασει το θεμα,θα το κανω αμεσα ομως.Εχω αναγκη απο γελιο.Με κοιτανε στην δουλεια και αναρωτιουνται τι τοσο αστειο βλεπω στον υπολογιστη και γελαω σαν χαζη.Θα με απολυσουν στο τελος και δεν μας παιρνει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ρε σεις τι πλακα εχουν τα σκασμενα!!!Αντε βρε δεν ανοιγει καμια καινουργιο θεμα με αυτο?Οι πλακες και τα καμωματα των παιδιων μας!!!Σοφια μου δυσκολο το βλεπω να φτανουμε τα 10 κιλα κοριτσι μου.Τρωει και δεν παχαινει ειναι το δικο μου μονιμο θεμα που ψαχνω εδω στο φορουμ...α και δεν πινει νερο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Και γω λιπποβαρη την εβγαλα αλλα μας εχει βγαλει το λαδι απο τοτε που γεννηθηκε,δεν πηρε ποτε τα πανω της.

Αν θες να γελάσεις...πικρά...άνοιξε το θέμα "μεγαλώνοντας έναν βρωμύλο" που είχα ανοίξει για τον μεγάλο μου γιο. Δυστυχώς οι βρωμύλοι γίνανε 3 πλέον αλλά δεν ξαναέγραψα εκεί. Μάλλον θα το κάνω κάποια στιγμή.

Αν θες να γελάσεις...πικρά...άνοιξε το θέμα "μεγαλώνοντας έναν βρωμύλο" που είχα ανοίξει για τον μεγάλο μου γιο. Δυστυχώς οι βρωμύλοι γίνανε 3 πλέον αλλά δεν ξαναέγραψα εκεί. Μάλλον θα το κάνω κάποια στιγμή.

Κλαιωωωωω λεμε.....χαχαχαχχαχαχ βρε συ δεν το ειχα πετυχει το θεμα.Αχ καημενη τι περνας και συ με 4 αντρες στο σπιτι.Παω να διαβασω και τον βρωμυλο.Μιλαμε μου εφτιαξες το κεφι της εβδομαδας ολης.Σ'ευχαριστωωωωω...επανερχομαι....

adEup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...