Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαγειρεμα και καθαρισμα μαγειρικων σκευων tupperware

Recommended Posts

νιοπαντροι εγω και ο αντρας μου αγορασαμε σκευη tupperware,τηγανια κατσαρολες,wok,...αλλα εχουμε ενα θεμα με τον τροπο μαγειρεματος καιμε το καθαρισμα μετα.τα σκευη ολα εκτος απο το wok ειναι χωρις την αντικολλητικη επιστρωση,ανοξειδωτα δηλαδη μονο,μονο το wok εχει μεσα την μαυρη στρωση.

στο μαγειρεμα συνεχεια μας κολανε τα φαγητα μεσα,και στις κατσαρολες και στα τηγανια.χτες καναμε κρεπες,οι πρωτες κρεπες μας κολησαν,μετα ηταν καλα αλλα αυτο που κολλησε μετα δεν μπορουσαμε να το καθαρισουμε με τιποτα με αποτελεσμα το τηγανι να γεμισει σημαδια μεσα απο το πολυ τριψιμο..

οσοι εχετε tupperware θα θελαμε την εμπειρια σας και τις γνωσεις σας....:roll:

Edited by giabritsos
..

Διαφημίσεις

νιοπαντροι εγω και ο αντρας μου αγορασαμε σκευη tupperware,τηγανια κατσαρολες,wok,...αλλα εχουμε ενα θεμα με τον τροπο μαγειρεματος καιμε το καθαρισμα μετα.τα σκευη ολα εκτος απο το wok ειναι χωρις την αντικολλητικη επιστρωση,ανοξειδωτα δηλαδη μονο,μονο το wok εχει μεσα την μαυρη στρωση.

στο μαγειρεμα συνεχεια μας κολανε τα φαγητα μεσα,και στις κατσαρολες και στα τηγανια.χτες καναμε κρεπες,οι πρωτες κρεπες μας κολησαν,μετα ηταν καλα αλλα αυτο που κολλησε μετα δεν μπορουσαμε να το καθαρισουμε με τιποτα με αποτελεσμα το τηγανι να γεμισει σημαδια μεσα απο το πολυ τριψιμο..

οσοι εχετε tupperware θα θελαμε την εμπειρια σας και τις γνωσεις σας....:roll:

Δεν έχω τα ίδια σκεύη με τα δικά σου, μια συμβουλή όμως. Μην τα τρίψεις με σύρμα γιατί θα τα καταστρέψεις. Αυτά που σου κόλλησαν, γέμισέ τα με καυτό νερό και απορρυπαντικό, άστα αρκετή ώρα να μουλιάσουν και μετά πλύνε τα με το σφουγγαράκι κανονικά.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

λοιπον ακου οταν τα χρησιμοποιεις για πρωτη φορα πρεπει να τα παρασεις με λαδι και να τα καψεις τουλαχιστον νετσι ξερω για τα δικα μου που εναι φισλερ ,δεν εχει οδηγιες για την πρωτη χρηση?να ξερεις οτι ειναι σημαντικες;)

Jt63p2.png

Επειδή έχω κατσαρόλες tupperware (η πεθερά μου είναι αντιπρόσωπος) όταν έχουν σημάδια ή κολλημένο φαγητό βάζω ζεστό νερό μέσα απο βραστήρα, τις μουλιάζω με λίγο palmolive και μετά απο κανενα μισάωρο τις πλένω και ξεκολλάνε όλα!!

Διαφημίσεις

Επειδή έχω κατσαρόλες tupperware (η πεθερά μου είναι αντιπρόσωπος) όταν έχουν σημάδια ή κολλημένο φαγητό βάζω ζεστό νερό μέσα απο βραστήρα, τις μουλιάζω με λίγο palmolive και μετά απο κανενα μισάωρο τις πλένω και ξεκολλάνε όλα!!

Συμφωνώ!!!Κι εγώ με τα σκεύη της tupperware έτσι κάνω

• 2 weeks later...

καλημερα!εχω τη χυτρα ταχυτητας και τη σωτεζα με επιστρωση τεφλον,τις χρησιμοποιω 3 και 4 χρονια αντιστοιχα(αν δεν κανω λαθος) και ειμαι και dealer, δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα για τα σκευη.αν σας θαμπωνουν εσωτερικα μπορειτε να τις καθαρισετε με roli και μετα αστραφτουν!!! τα σκευη να τα χρησιμοποιείται σε χαμηλες θερμοκρασιες.

giabritsos επικοινωνησε με την dealer σου σιγουρα θα σε βοηθησει.

3idOp2.png

καλημερα!εχω τη χυτρα ταχυτητας και τη σωτεζα με επιστρωση τεφλον,τις χρησιμοποιω 3 και 4 χρονια αντιστοιχα(αν δεν κανω λαθος) και ειμαι και dealer, δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα για τα σκευη.αν σας θαμπωνουν εσωτερικα μπορειτε να τις καθαρισετε με roli και μετα αστραφτουν!!! τα σκευη να τα χρησιμοποιείται σε χαμηλες θερμοκρασιες.

giabritsos επικοινωνησε με την dealer σου σιγουρα θα σε βοηθησει.

Kimonandi τι είναι το roli και που το βρίσκουμε ;

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

To ρολί το βρίσκεις στα σούπερ στον διάδρομο με τα καθοριστικά.Είναι σε σκόνη καθαριστικό πολύ δυνατό.Παλια το χρησιμοποιούσαν παρά πολύ.

Διαφημίσεις

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΛΤΡΑ ΠΛΑΣ

Βάζουμε ένα βρεγμένο πανί καθαρισμού με λίγες σταγόνες απορρυπαντικό για τα πιάτα μέσα στο δοχείο του Ούλτρα Πλας. Τοποθετούμε το κάλυμμα και το βάζουμε για 2 λεπτά στα 600W μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ο ατμός που δημιουργείται μέσα στο δοχείο καθαρίζει όλα τα υπολείμματα. Ένα ξέπλυμα μετά και είναι έτοιμο!

η σελιδα της εταιρειας στο facebook συχνα βγαζει γιαφορα tips καθαρισματος και χρησης των σκευων καθως επισης και διαγωνισμους χωρις την επιβαρυνση να αγορασετε κατι απλα πατατε μου αρεσει στη σελιδα tupperwre greece

3idOp2.png