Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνδιασμοι λαχανικων/με κρεας

kortessa

Recommended Posts

καλημερουδια! παρακαλω παρακαλω... περα απο το κλασικο πατατα-καροτο-κολοκυθακι-σελινο

τι ΑΛΛΟ θα μπορουσα να προσθεσω με το μοσχαρακι/κοτοπουλο στην σε λιγες μερες 7 μηνων μπεμπουλα μου!?

merci!!!!

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εγώ του έβαζα γλυκία κολοκύθα, μπρόκολο, κρεμμύδι, ντομάτα (χωρις τα σπόρια) και μετά στο 8 αρακά, φασολάκια.

Μετά τον εβδόμο μήνα μπορείς να βάλεις και ζυμαρικό οπότε θα εχεις ποικιλία στα φαγητά.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Καλημέρα

Εγώ του έβαζα γλυκία κολοκύθα, μπρόκολο, κρεμμύδι, ντομάτα (χωρις τα σπόρια) και μετά στο 8 αρακά, φασολάκια.

Μετά τον εβδόμο μήνα μπορείς να βάλεις και ζυμαρικό οπότε θα εχεις ποικιλία στα φαγητά.

σευχαριστω πολυ erma!!! παω να προσθεσω ντοματουλα ;)

9Yokp3.png

σευχαριστω πολυ erma!!! παω να προσθεσω ντοματουλα ;)

Όσον αφορά την ντομάτα ο δικός μας παιδίατρος δεν την επιτρέπει στον 7ο.Μήπως καλύτερα να ρωτούσες και τον γιατρό σου;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Όσον αφορά την ντομάτα ο δικός μας παιδίατρος δεν την επιτρέπει στον 7ο.Μήπως καλύτερα να ρωτούσες και τον γιατρό σου;

σευχαριστω πολυ... η αληθεια ειναι πως καθε παιδιατρος λεει ''τα δικα του''..

ο δικος μου δεν μου ανεφερε κατι σε σχεση με την ντοματα... μου ειχε πει δηλαδη να βαζω πλεον λαχανικα της εποχης... (η ντοματα δεν ειναι ομως...:oops:)

οπως επισης και για τα φρουτα μου ειπε να βαζω (αφου δοκιμασαμε) ακτινιδιο....πορτοκαλι (που θεωρουνται αλλεργιογονα)..

τι να πω...

απλα εχω ξεμεινει απο ιδεες... και νομιζω πως η μικρη θα επρεπε ισως σιγα σιγαααα να τρωει διαφορετικες γευσεις...

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

Εγω βαζω και γλυκοπατατα αντί για την απλή έχω διαβάσει ότι έχει καλές βιταμίνες! Μπορείς να βάλεις και λίγο σπανάκι το οποίο κάνει πολύ καλο αρκεί να το έχεις ζεματισει πρώτα ξεχωριστά γιατί έχει μια ουσία που δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά δεν κάνει καλο στα νεφρα! Καλο είναι και το πατζαρι αλλά θέλει προσοχή γιατί λερώνει....και αυτό φυσικά βρασιμο ξεχωριστα...

img<a href=http://davf.daisypath.com/ksy3p2.png' alt='ksy3p2.png'>rYfvp2.png

Επίσης στην φρουτοσαλατα αν τα πορτοκάλια δεν είναι γλυκά βαζω τον χυμό απο 2 μανταρινια! Δοκιμάστε το γίνεται πολύ νόστιμη και τα μανταρινια εχουν πολλές και καλές βιταμίνες! Η μικρούλα μας είναι σχεδόν 7 μηνων.....

σευχαριστω πολυ... η αληθεια ειναι πως καθε παιδιατρος λεει ''τα δικα του''..

ο δικος μου δεν μου ανεφερε κατι σε σχεση με την ντοματα... μου ειχε πει δηλαδη να βαζω πλεον λαχανικα της εποχης... (η ντοματα δεν ειναι ομως...:oops:)

οπως επισης και για τα φρουτα μου ειπε να βαζω (αφου δοκιμασαμε) ακτινιδιο....πορτοκαλι (που θεωρουνται αλλεργιογονα)..

τι να πω...

απλα εχω ξεμεινει απο ιδεες... και νομιζω πως η μικρη θα επρεπε ισως σιγα σιγαααα να τρωει διαφορετικες γευσεις...

Καλά ναι αυτό είναι βέβαιο, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του!Απλά προσπαθώ σε κάποια να τον ακολουθώ γιατί αν μου παρουσιάσει καμιά αλλεργία θα έχω μετά τύψεις!:o Πάντως είναι γεγονός πως η ντομάτα δεν είναι εποχής και θα περιμένω αρκετά μέχρι να την βάλω στο φαγητό της αν και στο μαγαζί με τα βιολογικά έχει.Όσο τώρα για το πορτοκάλι κι εμάς το επιτρέπει απλά η μικρή μου έβγαλε κοκκινίλες και θα περιμένω μέχρι να το ξαναδοκιμάσω!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Καλά ναι αυτό είναι βέβαιο, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του!Απλά προσπαθώ σε κάποια να τον ακολουθώ γιατί αν μου παρουσιάσει καμιά αλλεργία θα έχω μετά τύψεις!:o Πάντως είναι γεγονός πως η ντομάτα δεν είναι εποχής και θα περιμένω αρκετά μέχρι να την βάλω στο φαγητό της αν και στο μαγαζί με τα βιολογικά έχει.Όσο τώρα για το πορτοκάλι κι εμάς το επιτρέπει απλά η μικρή μου έβγαλε κοκκινίλες και θα περιμένω μέχρι να το ξαναδοκιμάσω!

κοκκινιλες γυρω απο το στομα και στον αφχενα μηπως...!?:?

αυτο το επαθε η μικρη μου με το ακτινιδιο... και το σταματησα. και φυγανε και οι κοκκινιλες..

να σε ρωτησω (χωρις ελπιζω να κανω διαφημηση) που ειναι αυτο το μαγαζι με τα βιολογικα!!?

θυμαμαι ενα μαγαζι το οποιο εχει κλεισει πλεον...πουλαει και περιοδικα (μενω και εγω αλεξανδρουπολη-γι'αυτο και ρωταω)

9Yokp3.png

Επίσης στην φρουτοσαλατα αν τα πορτοκάλια δεν είναι γλυκά βαζω τον χυμό απο 2 μανταρινια! Δοκιμάστε το γίνεται πολύ νόστιμη και τα μανταρινια εχουν πολλές και καλές βιταμίνες! Η μικρούλα μας είναι σχεδόν 7 μηνων.....

να σου ζησει η μικρουλα και η δικια μου σε 3 μερες θα κλεισει τους 7 μηνες! ;)

σευχαριστω πολυ. καλη ιδεα η γλυκοπατατα!

σιγουρα θα βγαζει μια γλυκα και αυτη οπως το καροτο!!!

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

να σου ζησει η μικρουλα και η δικια μου σε 3 μερες θα κλεισει τους 7 μηνες! ;)

σευχαριστω πολυ. καλη ιδεα η γλυκοπατατα!

σιγουρα θα βγαζει μια γλυκα και αυτη οπως το καροτο!!!

Σ ευχαριστω! Να σου ζήσει κι εσένα! Εμάς γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου! Να τα χαιρόμαστε τα μικρά μας! :-P

κοκκινιλες γυρω απο το στομα και στον αφχενα μηπως...!?:?

αυτο το επαθε η μικρη μου με το ακτινιδιο... και το σταματησα. και φυγανε και οι κοκκινιλες..

να σε ρωτησω (χωρις ελπιζω να κανω διαφημηση) που ειναι αυτο το μαγαζι με τα βιολογικα!!?

θυμαμαι ενα μαγαζι το οποιο εχει κλεισει πλεον...πουλαει και περιοδικα (μενω και εγω αλεξανδρουπολη-γι'αυτο και ρωταω)

Οι κοκκινίλες ήταν στα μαγουλάκια.Ίσως ήταν και τυχαίο γιατί είναι πολύ πολύ ασπρούλα και γενικά κοκκινίζει εύκολα αλλά καλού κακού θα περιμένω λίγο και θα δοκιμάσω αργότερα!Το μαγαζί με τα βιολογικά που πηγαίνω είναι μέσα στο εμπορικό δίπλα στον Καραμαγιά με τα φρούτα!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Οι κοκκινίλες ήταν στα μαγουλάκια.Ίσως ήταν και τυχαίο γιατί είναι πολύ πολύ ασπρούλα και γενικά κοκκινίζει εύκολα αλλά καλού κακού θα περιμένω λίγο και θα δοκιμάσω αργότερα!Το μαγαζί με τα βιολογικά που πηγαίνω είναι μέσα στο εμπορικό δίπλα στον Καραμαγιά με τα φρούτα!:P

αααα ναι!!!!:P και δεν εχω μπει ποτε μεσα...

σευχαριστω και παλι!

9Yokp3.png