Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

PHYSIOMER Υπέρτονο - Ευκάλυπτος - Εγκυμοσύνη ;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του parents.gr είναι ένα καταπλητικό φόρουμ και συγχαρητήρια σε όλα του τα μέλη!

Μια έρωτηση θέλω να κάνω η γυναίκα μου είναι στην 11 εβδομάδα και πρόσφατα αρρώστησε πονόλαιμός και μπουκωμένη μύτη. Αγόρασα ένα spray για την μύτη που λέγεται Physiomer υπέρτονο - Ευκάλυπτος(Spray nasal Decongestionnant). Μου το σύστησε η φαρμακοποιός λέγοντας πως δεν κάνει να πάρει φάρμακα λόγω εγκυμοσύνης. Απο το Forum του parents.gr διάβασα ότι είναι ακίνδυνο. Αλλα με προβλημάτισε κάτι που διάβασα στην συσκευασία του προϊόντος. Γράφει ότι:

Να μην χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης του θηλασμού. Παρακάτω το αναφέρει σε ένα site.

http://www.pharmapoli.com/Product.php?PageId=792&ProductId=4656

Ισχύει ; Τι να κάνουμε ;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

καλυτερα να ρωτησετε τον γυναικολογο σας.Εγω όταν ήμουν έγκυος μου είχε πει μονο φυσιολογικο ορο να βαζω και να βραζω νερο σε μία κατσαρόλα ΄ώστε να με βοηθήσουν οι ατμοι. Οταν γεννησα και αρρωστησε το μωρο την ρωτησα αν μπορουσα στο ιονιστή να βαλω ευκαλιπτο ελαιο και μου είπε όχι μεχρι να γίνουν τα μωρα ενός ετους (νομίζω είχε πει ότι ειχε κατηγορηθεί καρκινογόνο σε μωρα μηνων)

Κι εγώ πριν κανένα μήνα που αρρώστησα ο γιατρός μου μου απαγόρευσε οτιδήποτε εκτός από ορό και ένα παλιό στικάκι σαν κραγιόν της Βιξ, που το βάζεις στη μύτη και εισπνέεις αν το θυμάστε? αυτό. Είναι πλέον λίγο δύσκολο να το βρεις καθώς δεν το έχου όλα τα φαρμακεία. Να ρωτάτε καλύτερα τον γιατρό σας και όχι φαρμακοποιούς. Κι εγώ είχα κάνει στην αρχή το λάθος με αποτέλεσμα να μου δώσει η φαρμακοποιός μου ένα της power health με εχινάκεια και κάτι τέτοια κι έγραφε τα ίδια επάνω, ότι δεν κάνει για την περίοδο της εγκυμοσύνης κλπ. Άλλες κοπέλες τις επέτρεψαν οι γιατροί otrivin για παιδιά, εξαρτάται από τον γιατρό...

Το καλύτερο είναι να ρωτήσετε...

Περαστικά και με το καλό το μωράκι σας:lol:

[

Διαφημίσεις