Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;

souzy

Recommended Posts

Εδώ και τρεις μέρες το μπουμπούκι μου ξεκίνησε στέρεες τροφές -μήλο για δεκατιανό και κρέμα βανίλια για απογευματινό. Ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί πλήρως από τις τροφές αυτές τα δυο γεύματα, τρώει δηλαδή λίγες κουταλιές τροφή και μετά πίνει το γάλα του ως συμπλήρωμα. Δεν θηλάζουμε πια εδώ και κάποιες βδομάδες. Το θέμα είναι ότι σήμερα, μετά το μήλο, κάναμε κακά που ήταν κάπως σκληρά, ανοιχτό λαχανί (!) με σημαδάκια μαύρα σε κάποια σημεία και μια φοβερή βλέννα πολύ σκούρα καφέ. Αυτή τη βλέννα δεν την έχει ξανακάνει, τα μαύρα σημαδάκια όμως και τα σκληρά κακάκια τα έχω ξαναδεί κάποιες φορές, από όταν κόψαμε το θηλασμό και μετά. Η σκούρα βλέννα μπορεί να έχει αιματάκι; Μήπως είναι αλλεργία; Τι έπαθε το μπουμπουκάκι;;; :cry:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

καλημέρα πρώτα απ όλα να σου τονίσω πως μόνο ο γιατρός μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά και μάλλον αν ξαναεπαναληθφεί να σου πει να κάνεις καλλιέργεια κοπράνων. Η εμπειρία μου έχει ως εξής: το μωρό μου (χρονίζει την κυριακή) ήταν λίγων μηνών όταν έκανε τέτοιες βλένες συνέχεια και έτσι κάναμε καλλιέργεια και επειδή υπήρχε η υποψία για σαλμονέλα ξανακάναμε και ξανακάναμε και ταλαιπωρηθήκαμε και μας έφυγε η ψυχή έως ότου μας πουν ότι δεν είναι τίποτα απολύτως. Δεν νομίζω πως και εσένα έχει κάτι ιδικά αν δεν έχει ούτε πυρετό ούτε γκρίνια. Αυτά ξέρω μόνο φιλιά όλα να πάνε καλά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Ευχαριστώ Μαργαρίτα!

Τώρα που το σκέφτομαι, βλέννα στα κακάκια του βλέπω συνήθως όταν του βάζω ορό στη μυτούλα. Και σήμερα το πρωί του έβαλα μια αμπούλα. Μήπως είναι μυξούλες που καταπίνει ο μπέμπης μαζί με τον ορό; Το χρώμα της με προβληυματίζει περισσότερο παρά η ίδια η βλέννα. Φοβάμαι για αίμα... Για αυτό το συνδύασα με την ένρξη στερεών τροφών. :roll:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

πιστεύω πως άμα ήταν αίμα θα φαινόταν καθαρά τσάμπα ανήσυχης. άμα η εικόνα του μωρού είναι καλή μην αγχώνεσαι δεν έχει σχέση η τροφή με το αίμα και αλλεργία να ήταν πάλι δεν θα είχε αίμα. φιλια

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

• 1 month later...

Souzy μου είμαι νέο μέλος και επειδή ο μικρός μου, 6μισι μηνών , μου κάνει το ίδιο όποτε τρώει φρουτα θέλω να σε ρωτήσω τι έκανες τελικά γιατι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει να του κόψω τα φρούτα για ένα δίστημα ευχαριστώ

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις