Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μόλις δει το κουτάλι κλαίει!!!

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες!

Ο γιος μου είναι 7 1/2 μηνών. Εδώ και 1 1/2 μήνα αρχίσαμε φρουτόκρεμα (πορτοκάλι, μπανάνα, μήλο αχλάδι, μανταρίνι) και χορτόσουπα (κοτόπουλο ή μοσχάρι με πατάτα, καρότο, κολοκύθι, κρεμμύδι, σπανάκι) και όσες "αλχημείες" και να κάνω δεν τις θέλει με τίποτα! Με κλάματα αρχίζουμε και με πολύ υπομονή καταφέρνω να φάει 10-12 κουταλιές... Δεν θέλω να τον πιέζω ούτε όμως να τον αφήνω και νυστικό!!

Συχνά ακούω παρόμοιο πρόβλημα και ειδικά με τα φρούτα... υπάρχει κάποια που να το αντιμετώπισε και να βρήκε τη "λύση"???? Θα συνηθίσει κάποια στιγμή ή μέχρι να αρχίσει να τρώει από το δικό μας θα είναι έτσι?

Έχω απελπιστεί πια!!:(

9s3ip3.png

IQVnp3.png

Διαφημίσεις

θα σου πω να δοκιμασεις κατι , που και μενα μια αλλη μανουλα μου απο το forum με βοηθησε...εχεις προσπαθήσει να κανεις ενα γευμα με το δακτυλο σου αντι κουταλάκι?

βαλε ενα γαντι μιας χρησεως και δωσε στο μωρακι σου ενα γευμα με το δακτυλο.ειναι διασκεδαστικο πολυ για τα μωρα!! προς θεου δε λεω να γινει συστημα αλλα ειναι ενας τρόπος να ξεχαστει λιγο το κουτάλι. επεισης εαν δεν χρησιμοποιεις κουταλάκι σιλικονης, να παρεις ενα. δεν εχει κόστος .περιπου στα 5 ευρω ενα καλο κουταλακι.πραγματικα θα δεις διαφορα.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Να μην τον πιέζεις, ότι φάει όμως είναι κέρδος. Εχει βγάλει δοντάκια? Τα μωρά που βγάζουν νωρίς δοντάκια δεν θέλουν τις κρέμες.

Δεν τον πιέζω καθόλου γιατί μια μέρα που το έκανα μου έκανε εμμετό! Δοντάκια δεν έχει βγάλει ακόμα και βέβαια έχω πάντα στο μυαλό μου ότι μπορεί να μην θέλει το κουτάλι επειδή είναι τα ουλάκια του πρησμένα!

9s3ip3.png

IQVnp3.png

Διαφημίσεις

χρησιμοποιεις κουταλακι σιλικονης?μηπως πονανε τα ουλα του ,γιατι εμενα εκλαιγε κ μολις τα πηρα σταματησε κατευθειαν.

Τα κουταλάκια μας είναι πολύχρωμα αλλά πλαστικά :(! Μάλλον θα πάω να πάρω και σιλικόνης να δοκιμάσω μου φαίνεται!!

9s3ip3.png

IQVnp3.png

θα σου πω να δοκιμασεις κατι , που και μενα μια αλλη μανουλα μου απο το forum με βοηθησε...εχεις προσπαθήσει να κανεις ενα γευμα με το δακτυλο σου αντι κουταλάκι?

βαλε ενα γαντι μιας χρησεως και δωσε στο μωρακι σου ενα γευμα με το δακτυλο.ειναι διασκεδαστικο πολυ για τα μωρα!! προς θεου δε λεω να γινει συστημα αλλα ειναι ενας τρόπος να ξεχαστει λιγο το κουτάλι. επεισης εαν δεν χρησιμοποιεις κουταλάκι σιλικονης, να παρεις ενα. δεν εχει κόστος .περιπου στα 5 ευρω ενα καλο κουταλακι.πραγματικα θα δεις διαφορα.

Μάλλον η ίδια θα είναι (να ναι καλά η κοπέλα) μου έστειλε πμ και μου έγραψε για το δάχτυλο. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί ως λύση.

Σήμερα κιόλας θα πάω για το "θαυματουργό" κουταλάκι!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!:)

9s3ip3.png

IQVnp3.png