Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρναβάλι αίσχος!!!

Recommended Posts

edit Συντονιστής Περιεχομένου προστέθηκε μέσω επεξεργασίας κειμένου η περιγραφή του συνδέσμου.

Η «κηδεία της Ελλάδας», όπως αποκαλέστηκε από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του φετινού καρναβαλικού εθίμου στην ΠΓΔΜ

http://www.youtube.com/watch?v=Oj2iuuvCab8

Τα λόγια είναι περιττά...

Διαφημίσεις

εχει 1 μηνα που εγινε αυτο...ας τα βλεπουνε αυτα καποιες κυριες που παιρνουν τα καγιεν και της μερσεντες και πανε βουλγαρια για ψωνια και βενζινη..να μην σχολιασω για τις επιχειρησεις ..και η κοκα κολα φευγει απο την β.ελλαδα και παει βουλγαρια..

μην φευγετε βρε ..σε λιγο η ελλαδα θα γινει βουλγαρια..μην μετακομιζετε...

εχει 1 μηνα που εγινε αυτο...ας τα βλεπουνε αυτα καποιες κυριες που παιρνουν τα καγιεν και της μερσεντες και πανε βουλγαρια για ψωνια και βενζινη..να μην σχολιασω για τις επιχειρησεις ..και η κοκα κολα φευγει απο την β.ελλαδα και παει βουλγαρια..

Axx... Φοβάμαι μην γινει χειρότερα και απο Βουλγαρία...

Axx... Φοβάμαι μην γινει χειρότερα και απο Βουλγαρία...

Σε λίγο καιρό τη Βουλγαρία θα την έχουμε ως πρότυπο....:(:(:(

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

Συγνωμη αλλα η Βουλγαρια τι σχεση εχει με τους Σκοπιανους???????Το εχω βαρεθει αυτο το θεμα ειλικρινα....!Το προβλημα σας δεν ειναι με τους βουλγαρους αλλα με τους σκοπιανους μην μπερδευεστε!Και να στο πω στα ισα καλα κανουν και πανε και ψωνιζουν απο κει!Δεν φταινε οι ανθρωποι που εδω εχει γινει η κατασταση τραγικη (μην το χαρακτηρισω αλλιως).Οπως παλια ολοι ερχοντουσαν Ελλαδα για μια καλυτερη ζωη τωρα ετσι γινεται ακριβως το αντιθετο.Εγω απο Βουλγαρια ειμαι και με ενοχλει οταν την σχετιζονται με τα Σκοπια γιατι δεν εχουμε καμια σχεση με τους μακακες!Εμεις σε πληροφορω ποτε δεν ειχαμε κανενα προβλημα με σας.Και εγω την αγαπω την Ελλαδα σαν πατριδα μου την εχω και αυτη και λειπαμαι που καταντησε ετσι.Αλλα δεν φταιει κανενας μονο οι πολιτικοι και καποιοι "εξυπνοι" που την φτασανε εδω που ειναι σημερα δυστυχως...Ολοι ψαχνουν πως να επιβιωσουν πλεον και οχι να σωσουν την Ελλαδα.

Αν μπεις στα θεματα εδω για τις αγορες μεσω ιντερνετ θα δεις οτι οι περισσοτεροι ψωνιζουν απο ξενα σαιτ!Γιατι δεν λετε τιποτα για ολες τις εκεινες χωρες και πιανεστε μονο απο μια???

Συγνωμη αν πηρα λιγο το θεμα προσωπικα αλλα δυστυχως η ευτυχως ειναι πατριδα μου η βουλγαρια και με πειραζει οταν μιλανε καπως γι'αυτην...:roll:Μιλαμε παντα για τους αλλους και πορονομαστε τοοοσο πολυ που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και τα δικα μας λαθη...

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Συγνωμη αλλα η Βουλγαρια τι σχεση εχει με τους Σκοπιανους???????Το εχω βαρεθει αυτο το θεμα ειλικρινα....!Το προβλημα σας δεν ειναι με τους βουλγαρους αλλα με τους σκοπιανους μην μπερδευεστε!Και να στο πω στα ισα καλα κανουν και πανε και ψωνιζουν απο κει!Δεν φταινε οι ανθρωποι που εδω εχει γινει η κατασταση τραγικη (μην το χαρακτηρισω αλλιως).Οπως παλια ολοι ερχοντουσαν Ελλαδα για μια καλυτερη ζωη τωρα ετσι γινεται ακριβως το αντιθετο.Εγω απο Βουλγαρια ειμαι και με ενοχλει οταν την σχετιζονται με τα Σκοπια γιατι δεν εχουμε καμια σχεση με τους μακακες!Εμεις σε πληροφορω ποτε δεν ειχαμε κανενα προβλημα με σας.Και εγω την αγαπω την Ελλαδα σαν πατριδα μου την εχω και αυτη και λειπαμαι που καταντησε ετσι.Αλλα δεν φταιει κανενας μονο οι πολιτικοι και καποιοι "εξυπνοι" που την φτασανε εδω που ειναι σημερα δυστυχως...Ολοι ψαχνουν πως να επιβιωσουν πλεον και οχι να σωσουν την Ελλαδα.

Αν μπεις στα θεματα εδω για τις αγορες μεσω ιντερνετ θα δεις οτι οι περισσοτεροι ψωνιζουν απο ξενα σαιτ!Γιατι δεν λετε τιποτα για ολες τις εκεινες χωρες και πιανεστε μονο απο μια???

Συγνωμη αν πηρα λιγο το θεμα προσωπικα αλλα δυστυχως η ευτυχως ειναι πατριδα μου η βουλγαρια και με πειραζει οταν μιλανε καπως γι'αυτην...:roll:Μιλαμε παντα για τους αλλους και πορονομαστε τοοοσο πολυ που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και τα δικα μας λαθη...

Εγω προσωπικα και γερμανους να εβλεπα να καιγαν την σημαια μου η να ξεφτυλιζαν την χωρα μου παλι το ιδιο θα νευριαζα..>!!!!Οπως εσυ σε πειραζει να μιλανε καπως για την χωρα που καταγεσαι...ετσι και εμενα προσωπικα με πειραζει να βγαινουν καποιοι ακυροι και να καινε την σημαια μου....Συγνωμη και εμενα που τ παιρνω λιγο προσωπικα αλλα...δεν μαρεσει κανεις να καει την σημαια μου οποιας εθνικοτητας ειναι....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εγω προσωπικα και γερμανους να εβλεπα να καιγαν την σημαια μου η να ξεφτυλιζαν την χωρα μου παλι το ιδιο θα νευριαζα..>!!!!Οπως εσυ σε πειραζει να μιλανε καπως για την χωρα που καταγεσαι...ετσι και εμενα προσωπικα με πειραζει να βγαινουν καποιοι ακυροι και να καινε την σημαια μου....Συγνωμη και εμενα που τ παιρνω λιγο προσωπικα αλλα...δεν μαρεσει κανεις να καει την σημαια μου οποιας εθνικοτητας ειναι....

Δεν ειπα οτι διαφωνω πανω σε αυτο το θεμα!Ουτε τους υποστιρηξα!Εμενα απλα με πειραζει οταν σχετιζουν την σκοπια με την βουλγαρια που απο την στιγμη ειμαστε κατι τελειως διαφορετικο....Και αν ξαναδιαβασεις ειπα οτι και εμενα με ποναει που η ελλαδα εφτασε εδω που ειναι!Και που εχω συναντησει πολλες ασχημες συμπεριφορες απο τους ελληνες μονο και μονο επειδη ειμαι ξενη παλι λεω δεν πειραζει γιατι υπαρχουν και καλοι ανθρωποι δεν ειναι ολοι γαιδουρια...

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Σκοπιανοι, οχι Βουλγαροι φυσικα. Αλλα η χωρα μας δεν εχει τιποτε να φοβαται απο ενα καλπικο λαοχωρις ιστορια, παρα μονο τους ιδιους τους προδοτες εθνοπατερες μας που θελουν να την παραδωσουν. Καινε συμβολα αλλα οχι την εθνικη μας συνειδηση.

Ειμαι απο τη Μακεδονια και αν ημουν εκει θα προτιμουσα να με καψουν την ιδια παρα να πω οτι ανηκω στην καλπικη FYROM.Δεν μπορουν να μας αγγιξουν, τις εγχωριες οχιες φοβαμαι μονο.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Από ότι κατάλαβα εγώ η Βουλγαρία αναφέρθηκε μόνο για να τονιστεί ότι πάνε εκεί να ψωνίσουν κάποιοι επειδή είναι φτηνά και επειδή φεύγει και η κόκα κόλα λόγω φτηνότερων εργατικών χεριών......κι έτσι όπως πάει η Ελλάδα θα γίνει χειρότερη στα μεροκάματα......

Διαφημίσεις

Όσο για τα Σκόπια τι να περιμένει κανείς από κομπλεξικούς που πάνε να κλέψουν την ιστορία μας επειδή δεν έχουν?

Βγάζουν τα απωθημένα τους τα ανθρωπάκια του τίποτα....

Δεν ειπα οτι διαφωνω πανω σε αυτο το θεμα!Ουτε τους υποστιρηξα!Εμενα απλα με πειραζει οταν σχετιζουν την σκοπια με την βουλγαρια που απο την στιγμη ειμαστε κατι τελειως διαφορετικο....Και αν ξαναδιαβασεις ειπα οτι και εμενα με ποναει που η ελλαδα εφτασε εδω που ειναι!Και που εχω συναντησει πολλες ασχημες συμπεριφορες απο τους ελληνες μονο και μονο επειδη ειμαι ξενη παλι λεω δεν πειραζει γιατι υπαρχουν και καλοι ανθρωποι δεν ειναι ολοι γαιδουρια...

Nα κλεινεις τα αυτακια σου...κοριτσι μου παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι..>!!!Δυστυχως καποιοι κρινουν με βαση την καταγωγη και οχι τον ανθρωπο...Αυτοι οι ανθρωποι δεν αξιζουν καν...και δυστυχως υπαρχουν πολλοι απο δαυτους...!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Όσο για τα Σκόπια τι να περιμένει κανείς από κομπλεξικούς που πάνε να κλέψουν την ιστορία μας επειδή δεν έχουν?

Συμφωνωωωωωωω....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Εεεελααα!!Διαβαζα προχθες που πεθανε ενας πολιτικος τους,δεν θυμαμαι ποιος,και τον ειχαν βαλει σε ενα αγροτικο και τον κανανε βολτα στα σκοπια για να παρουν εκδικηση και καλα επειδη το 90' τοσο ειχε πει σε μια δηλωση τους οτι "εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με τον Μεγα Αλεξανδρο" και κατι τετοια....!Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μαλωνουν λες και θα αλλαξει τιποτα....

Και τι νομιζετε?Οτι μονο εμεις πηγαινουμε εκει?Καθε μερα ερχονται και ψωνιζουν απο δω και τις τεταρτες που εχει το παζαρι.Γεματο απο μπιτολιανους!Για το χιονοδρομικο αλλοι ποσοι πηγαινουν καθε μερα!Αλλα κατα τα αλλα ειναι καλυτεροι απο τους ελληνες.....!Αμα πατε και δειτε πως ζουνε...χειροτερα και απο αστεγοι!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Nα κλεινεις τα αυτακια σου...κοριτσι μου παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι..>!!!Δυστυχως καποιοι κρινουν με βαση την καταγωγη και οχι τον ανθρωπο...Αυτοι οι ανθρωποι δεν αξιζουν καν...και δυστυχως υπαρχουν πολλοι απο δαυτους...!!

Τα εχω κλεισει εδω και παααρα πολυ καιρο!Απλα με πειραζει που καποιοι νομιζουν οτι "να!εγω ειμαι ελληνας,ειμαι ο θεος του κοσμου!".Δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις απλα το λεω τις ολες αυτες οι ασχημες συμπεφορες που εχω συναντησει.Παντου υπαχουν τετοιοι βεβαια και οι βουλγαροι δεν ειναι και οι καλυτεροι αλλα τετοιον ρατσισμο δεν ειχα δει ποτε ξανα!

Αλλα πλεον να' εγω να ειμαι καλα και ας λενε οτι θελουν δεν κουραζομαι πλεον να στεναχωριεμαι για εναν μακακα!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις