Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κρυσταλλάκια σαν "ζάχαρη" στην πάνα

Recommended Posts

Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές στο δέρμα του μπέμπη στην περιοχή της πάνας μικρά κρυσταλλάκια όπως ακριβώς είναι οι κόκκοι της ζάχαρης. Δεν τα έχει πάντα αλλά σήμερα αγχώθηκα γιατί είδα καμιά δεκαριά μαζί. Καμιά ιδέα;

Διαφημίσεις

εχει σκιστει η πανα του μικρου και βγαινει απο μεσα αυτο το πραγμα που μαζευει τα τσισακια.....ειναι σαν ζελε εε;;;;

αν ανοιξεις μια πανα λερωμενη θα δεις πολλα τετοια μεσα!!!!!

apHGp3.png

Προχθές σκίστηκε απο το ''βάρος '' της πάνας του μεσαίου μου και γέμισε όλο το παντελόνι απο μέσα το μισό φανελάκι οι κάλτσες τα μπούτια του και το πάτωμα αφου την έβγαλε μόνος του!!!!!!!!!

Δραματικό απόγευμα! ... αν ανοίξεις πάνα πρόσεχε πως θα την ανοίξεις!:P

και ναι αυτά ειναι.!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Προχθές σκίστηκε απο το ''βάρος '' της πάνας του μεσαίου μου και γέμισε όλο το παντελόνι απο μέσα το μισό φανελάκι οι κάλτσες τα μπούτια του και το πάτωμα αφου την έβγαλε μόνος του!!!!!!!!!

Δραματικό απόγευμα! ... αν ανοίξεις πάνα πρόσεχε πως θα την ανοίξεις!:P

και ναι αυτά ειναι.!

Πω πω...τι μου θυμησες :mrgreen:

Δραμα να προσπαθεις να μαζεψεις τα τσισομπαλακια απο το πλακακι και να εχεις και το μικρο απο κοντα να τα πιανει ....

Απο την πανα ειναι μανουλα μην φοβασε !!!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Από την πάνα είναι, σίγουρα! Μήπως του δίνεις την πάνα να παίζει πριν του τη φορέσεις; Εγώ αυτό έκανα (κοίτα τι θα φορέσουμε σήμερα, είναι ένα κίτρινο κοτοπουλάκι, δες εδώ) άλλο που δεν ήθελε ο μπέμπης, την έπιανε, την έπαιζε και μάλλον την παρατράβαγε και σκιζόταν. Όταν σταμάτησα να του δίνω τις πάνες να τις κάνει παιχνίδι, σταμάτησαν και τα κρυσταλλάκια ;)

Μαρία συμφωνώ με τα κορίτσια.Από την πάνα πρέπει να είναι.Εγώ αυτά τα κρυσταλλάκια τα "γνώρισα" με το χειρότερο τρόπο.Είχε βάλει ο μεγάλος την πάνα του μέσα στο πλυντήριο :shock:, μαζί με ρούχα του, εγώ δεν την είδα, έβαλα κυρία την πλύση μου και όταν τελείωσε, τα ρούχα έσταζαν νερό και ήταν γεμάτα τέτοια κομματάκια.Μου βγήκε η πίστη να τα καθαρίσω στο χέρι όλα, και βέβαια το πλυντήριο χρειάστηκε ολικό καθαρισμό κάδου, φίλτρου και σωληνών:mad:

Μην ανησυχείς πάντως.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Μαρία συμφωνώ με τα κορίτσια.Από την πάνα πρέπει να είναι.Εγώ αυτά τα κρυσταλλάκια τα "γνώρισα" με το χειρότερο τρόπο.Είχε βάλει ο μεγάλος την πάνα του μέσα στο πλυντήριο :shock:, μαζί με ρούχα του, εγώ δεν την είδα, έβαλα κυρία την πλύση μου και όταν τελείωσε, τα ρούχα έσταζαν νερό και ήταν γεμάτα τέτοια κομματάκια.Μου βγήκε η πίστη να τα καθαρίσω στο χέρι όλα, και βέβαια το πλυντήριο χρειάστηκε ολικό καθαρισμό κάδου, φίλτρου και σωληνών:mad:

Μην ανησυχείς πάντως.

Αχαχαχαχα!!! Τι με περιμένει στο μέλλον!!!

Αν είναι από την πάνα, θα είναι μαλακά σαν ζελέ. Αν είναι πιο σκληρά, σαν ξεραμένα τρίμματα ψωμιού ας πούμε, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ενυδατώνεται αρκετά το παιδί. Τσέκαρέ το.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς πάντως.

πλακα κανεις;;;;;;;;:shock::shock::shock:

ουτε να το φανταστω δεν θελω....!!!

εγω πριν μερικους μηνες τα ειδα σκορπισμενα μεσα στο σπιτι.......και απο πισω η μικρη να τα μαζευει και ισως να τα τρωει.......επαθα φρικη!!!!!

και δεν μαζευοντε με τιποτα τα ατιμα!!!!

apHGp3.png

Αν είναι από την πάνα, θα είναι μαλακά σαν ζελέ. Αν είναι πιο σκληρά, σαν ξεραμένα τρίμματα ψωμιού ας πούμε, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ενυδατώνεται αρκετά το παιδί. Τσέκαρέ το.

Το ξαναβάζω μήπως δεν το είδες.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Το ξαναβάζω μήπως δεν το είδες.

Πράγματι ειναι το μόνο μήνυμα που μου ξέφυγε!!! Δυστυχώς δεν τα έχω πιάσει να δω τι υφή έχουν. Αλλά δε νομίζω να πρόκειται για αφυδάτωση καθότι σήμερα που είδα τους κρυστάλλους ήταν στην πρωινή αλλαγή πάνας, η οποία πάνα ήταν ασήκωτη.

Μην ανησυχείς πάντως.

lol Αυτό το έχω πάθει και εγώ :evil: :evil: τι μου θύμισες… είχα πάει να βάλω πλυντήριο και ο μικρός από πίσω μου… πως έβαλε μέσα την πάνα και δεν τον πήρα είδηση, ακόμα απορώ!!!! Όταν άνοιξα το πλυντήριο και είδα όλα αυτά τα μλιάχ ζελεδάκια κολλημένα στα ρούχα έπαθα σοκ!!!! Ένα-ένα πλύσιμο στο χέρι (και δεν ξεκολλάγανε τα άτιμα)… Δράμα…

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις