Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 4 ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ?

Το θαύμα της ζωής βρίσκεται μέσα μας...

Διαφημίσεις

Καλό είναι να ρωτήσεις σε καμιά αρμόδια υπηρεσία.Φίλη μου απο το πανεπιστήμιο είχε 3 αδέρφια (σύνολο δηλ 4 παιδιά) και σκοτώθηκε η αδερφή της σε τροχαίο παρ'όλα αυτά συνέχιζε να βγάζει πολυτεκνικό πάσο και η μητέρα της έπαιρνε κανονικά το πολυτεκνικό επίδομα επειδή γέννησε 4 παιδιά.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 4 ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ?

Εφόσον τα 2 παιδάκια γεννήθηκαν νεκρά δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύτεκνη η μητέρα. Αν είχαν γεννηθεί ζωντανά και πέθαιναν μετά τον τοκετό θα μπορούσε να έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά και πάλι καλό είναι να το κοιτάξετε. Στην περίπτωση που μας περιγράφει η black rose για παράδειγμα το κορίτσι γεννήθηκε ζωντανό, οπότε είναι λογικό η μητέρα του να δικαιούται πολυτεκνικό επίδομα

Διαφημίσεις

Δεν γινεται αυτο... επισης αναφερει στο χαρτι ..οτι αν αλλαξει κατι...πρεπει να το αναφερουν...

Μπορει η γυναικα να μην αναφεραν οτι πεθανε το 4ο παιδι...γι αυτο να το επαιρνε (αλλα οκ γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη...)

Παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση... που γεννηθηκαν νεκρα (ακομα και αν ζουσαν για λιγο0 δεν το δικαιουται...ειναι 4 μελης οικογενεια και οχι 6 μελης

Απ΄όσο ξέρω αναφορικά με τη σύνταξη της γιαγιάς μου, σύνταξη πολυτέκνων δικαιούνταν όσοι μεγάλωναν για κάποιο διάστημα τουλάχιστον τέσσερα παιδιά (στην περίπτωση της γιαγιάς μου δυστυχώς μόνο για ένα χρόνο). Αυτό τουλάχιστον ίσχυε πριν από 20 χρόνια. Ίσως τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Διαφημίσεις

ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΝΟ καλά μην τρελαθούμε κιολας ........βεβαια αν δηλώσεις τον θάνατο του παιδιού στην αρμόδια υπηρεσια ...θα αργησουν σύγορα πολύ να το παρουν χαμπαρι ..Στην γιαγια μου βάζανε την σύνταξη στο βιβλιαριο ενω ήταν πεθαμενη 3 χρόνια και δηλωμένω κιολας..κανεις δεν το ειχε καταλάβει εντελος τυχαια το ανακάλυψε ο πατέρας μου ..και παλι δεν βρηκαμε ακρη ειχαμε καποια τηλεφωνα τα οποια προσπαθουσαμε καιρο να επικοινωνησουμε χωρις κανενα αποτέλεσμα ..διότι ή μιλουσε ή δεν το σηκώνανε ..το αφήσαμε λοιπον και καποια στιγμη το κοψανε μονοι τους ομως 3 χρονια μπαινανε στον λογαριασμο της λεφτα ετσι απλα ...