Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορια!

Recommended Posts

Δευτερα 11 Αυγούστου φευγουμε διακοπές στην άνδρο. Το φερυ μποτ φευγει 8 και φτανει κατα τις 10.30.Οπότε εμείς στο δωματιο θα είμαστε κατα τις 11.30.

Η απορία μου είναι η εξής.Θέλω να ετοιμασω φαγητό απο το σπίτι για να φαμε στο δωματιο το μεσημερι μιας κια θα μαστε κουρασμενοι και το μωρο θα πρεπει κατι να φαει το μεσημερι.Αν σηκωθω το πρωι πριν φυγουμε και μαγειρεψω και το παρω μαζι σε ενα ταπερ θα χαλασει κατα τη διαρκεια του ταξιδιου και μεχρι να φτασουμε στο δωματιο ή πρεπει να το βαλω σε ψυγειακι για να το μεταφερω?? Χαζες αποριες αλλά....

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πιστευω να χαλασει για 4-5 ωρες που θα μεινει εκτος ψυγειου ουτως η αλλως κ στο σπιτι οταν μαγειρευεις το πρωι το βραδυ θα το βαζεις ψυγειο,ποτε δεν το βαζουμε με το που το μαγειρεψουμε

Νομίζω πως εξαρτάτε από το φαγητό!

καταρχήν θα πρέπει να κρυώσει τελείως πριν κλείσεις το καπάκι! και έπειτα αν είναι πχ κάτι με ντομάτα... ξέρω 'γω... μην ξυνίσει!

γενικά οι ώρες που λες... δεν είναι πολλές! θα σου πρότεινα αυτά τα φαγητοδοχεία που έχουν τρυπούλες εξαερισμού για να είσαι σίγουρη! :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Σκεφτόμουν να κανω κατι ελαφρυ που δεν χαλαει ευκολα .Το μονο που μου ηρθε ειναι αρακας λεμονατος ,χωρις τοματες, με πατατες και καροτα.Πως σας φενεται?? Νομίζω δε θα εχει προβλημα εκτος ψυγειου.Κι εγω σκεφτηκα οτι και στο σπιτι εκτος ψυγειου το αφηνω στη κατσαρολα για αρκετες ωρες οποτε τι προβλημα να εχει στο αυτοκινητο ! Καλη ιδεα?? Σκεφτεστε τιποτα αλλο??

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Μπιφτεκια,μπριζολες μπορεις να κανεις μποσχαρακι λεμονατο με πατατες κ παρε μαζι σου κ ζαρζαβατικα να κοψεις εκει μια σαλατα,με τον αρακα σκετο θα χορτασετε?παντως οτι κ να κανεις αποκλειεται να χαλασει μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,οποτε κανεις οτι θελεις .Εγω στην θεση σου θα μαγειρευα απο το βραδυ κ θα το εβαζα το πρωι σε ταπερ.Ακομα κ τωρα αυτο κανω μαγειρευω το βραδυ κ το πρωι πριν παω στην δουλεια το βαζω στο ψυγειο,ασε που μερικες φορες ειναι ζεστο το φαγητο μεχρι το πρωι