Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

32 εβδομάδα και κατεβηκε?

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!θελω τη βοηθειά σας....ειμαι στην 32 και 4 μερες μετα απο ένα τυχαιο γεγονός το σαββατο το βράδυ που με εκανε και τρομαξα παρα πολυ απο την κυριακη παρατηρησα οτι η κοιλια εχει κατεβει τελειως...τα ποδια του μωρου τα νιωθω πανω απο τον αφαλο να φανταστειτε!και εχω και πονους χαμηλα σαν περιοδου ειναι..!καμια ιδεα???

Διαφημίσεις

εμενα η κοιλια ηταν ακριβως κατω απο το στομαχι και τωρα βλέπω εχει κατεβει στον αφαλο!στην μικρη μου εκανα προκληση αλλα δε θυμαμαι την κοιλια τοσο χαμηλα ποτε.βασικα νωρις δεν ειναι να κατέβει?

Μην ανχωνεσε!Κι εμενα εητανε γυρισμενο απο το 5ο μηνα δε ξαναγυρισε κ στον 70 ειχε εμπεδοθει,επερνα συνεχως χαπια μην εχουμε τοκετο πρωορα,αλλα μας την εκανε την εκπληξη...γενηθηκε στις 41.Ειχα τερααααααστια κοιλια κ χαμηλα,οταν καθομουν την ακουμπουσα επανω στα ποδια κ οταν περπατουσα τη κρατουσα...Εμενα οπως παουτουσε τον αφαλο ,τεντωνε πολυ το δερμα εκει κ μου τον ειχε εξαλειψει.Αν σε ενοχλει η κοιλια νομιζω υπαρχουνε ζωνες μου τη κρατανε ψηλα,εγω δε το ηξερα,τελευταια το εμαθα.Καλη λευτερια ευχομαι!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Μην ανχωνεσε!Κι εμενα εητανε γυρισμενο απο το 5ο μηνα δε ξαναγυρισε κ στον 70 ειχε εμπεδοθει,επερνα συνεχως χαπια μην εχουμε τοκετο πρωορα,αλλα μας την εκανε την εκπληξη...γενηθηκε στις 41.Ειχα τερααααααστια κοιλια κ χαμηλα,οταν καθομουν την ακουμπουσα επανω στα ποδια κ οταν περπατουσα τη κρατουσα...Εμενα οπως παουτουσε τον αφαλο ,τεντωνε πολυ το δερμα εκει κ μου τον ειχε εξαλειψει.Αν σε ενοχλει η κοιλια νομιζω υπαρχουνε ζωνες μου τη κρατανε ψηλα,εγω δε το ηξερα,τελευταια το εμαθα.Καλη λευτερια ευχομαι!

ευχαριστω!!οχι εχω πολύ μικρή κοιλιά σαν 5 μηνών φαινομαι απλα με ανησυχε που ξαφνικα ανω ηταν ψηλά επεσε τελειως.και νιωθω πιεση και πονακια χαμηλα...ενω ημουν μια χαρα!δε ξερω φοβηθηκα για προωρο τοκετο!