Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

β'επιπεδου-θεσσαλονικη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια μπορειτε να μου πειτε καποια καλα κεντρα η γιατρους που να κανουν τον υπερηχο β επιπεδου στην θεσσαλονικη?

Kαλησπερα εγω τον εκανα στο κεντρο εμβρυικης ιατρικης με τον κ.Αποστολιδη..και εμεινα πολυ ευχαριστημενη...πληρωσα 120 ευρω με μικροτερη αποδειξη!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Γειά σου κορίτσι μου. Εγώ πριν 2,5 χρόνια πήγα στις Ψαρρά-Σεβαστοπούλου πάνω από τη Φένα της Παύλου Μελά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ μάλιστα επειδή το μωρό κοιμόταν με περίμεναν πολλές ώρες για να ξυπνήσει να το δούμε καλά. Ψάξτε τες στο google κι ας μας πει κ καμιά πιο πρόσφατη μαμά μη τυχόν κ μετακόμισαν από κει. Στις συστήνω υπεύθυνα γιατί είναι πιστοποιημένες για να κάνουν μεγάλο υπέρηχο, κυκλοφορεί κ μία λίστα αλλά δε θυμάμαι σε πιο τόπικ την είδα για τους πιστοποιημένους στην Ελλάδα.

Think Different

Διαφημίσεις

Γειά σου κορίτσι μου. Εγώ πριν 2,5 χρόνια πήγα στις Ψαρρά-Σεβαστοπούλου πάνω από τη Φένα της Παύλου Μελά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ μάλιστα επειδή το μωρό κοιμόταν με περίμεναν πολλές ώρες για να ξυπνήσει να το δούμε καλά. Ψάξτε τες στο google κι ας μας πει κ καμιά πιο πρόσφατη μαμά μη τυχόν κ μετακόμισαν από κει. Στις συστήνω υπεύθυνα γιατί είναι πιστοποιημένες για να κάνουν μεγάλο υπέρηχο, κυκλοφορεί κ μία λίστα αλλά δε θυμάμαι σε πιο τόπικ την είδα για τους πιστοποιημένους στην Ελλάδα.

Έχουν μεταφερθεί στην Αγίας Σοφίας (νούμερο 4 ή 5 νομίζω), Ιατρική Εμβρύου λέγεται το κέντρο. Εγώ εκεί έκανα και αυχενική και αμνιοκέντηση και Β επιπέδου. Η Β' επιπέδου στοίχισε 140 ευρώ με απόδειξη. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι γενικώς.

Κ εγω στην Ψαρρα. Εκανα το καλοκαιρι 120 η 140 δε θυμαμαι καλα. Πολυ καλη κ μου εξηγουσε κ καποια πραγματα. Οχι βεβαια τοσο αναλυτικα οσο ο γιατρος αλλα εχω ακουσει για αλλους που δε σου μιλανε κατα τη διαρκεια του υπερηχου

FU2np2.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα στον καρυδα αυχενικη και β επιπεδου. στο β επιπεδου μου εκανε και ντοπλερ χωρις να το ζητησω η να πω κατι (σημαντικο για μενα γιατι εχω θεμα με πιεση στις μητριαιες αρτηριες) και μου εδωσε και dvd.

εγω θα την κανω στον Σωτηριαδη στην Τσιμισκη κ η τιμη ειναι 150ε με αποδειξη!εκει εκανα κ την αυχενικη κ μειναμε ευχαριστεμενοι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Στο Παπαγεωργίου έκανα πριν μία βδομάδα με τον Αθανασιάδη. Σε βλέπει ειδικευόμενος και μετά αυτός.

Κράτησε περίπου 30 λεπτά η εξέταση και πλήρωσα 9 ευρώ μέσο ΙΚΑ.

Ταλαιπωρία ήταν ή αναμονή 2 ωρών, όλα τα ραντεβού είχαν μείνει πίσω.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Κοριτσια καλημερα .

Σας δωσανε χαρτια για την Β- επιπεδου οπως μας δωσανε στην αυκενικη?Εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν δηνουν.

Αρναουτογλου δεν έχω λόγια !!!,κάτι παραπάνω απο πολυ καλός!!!!.

Στην Ψαρά είχα παει πριν τρεια χρόνια στην κόρη μου ενω έκλεισα ραντεβού με την Ψαρά με εξέτασε η Σεβαστοπουλου είχα ραντεβού στις έντεκα και μπήκα στις δυο και μισή μόλις μπήκα ήταν λίγο περάστε σκουπηστε δεν είχες και πολλα περιθώρια απορίες.δεν λέω πως δεν ήταν καλη γιατρός αλλα δεν ήταν αυτο που ήθελα.δεν κατάλαβα τπτ απο την εξέταση γιατί όπως και να έχει θές να σου πει αυτο είναι το χέρι....αυτο το πόδι...

Στον αρναουτογλου πήγα στον γιο μου είχα πρόβλημα αρτηριακής πίεσης,ο άνθρωπος μου εξήγουσε απο μόνος του τα πάντα έκτως αυτου ήξερα τι εκανα μου έλεγε κάθε του βήμα στην εξέταση έφυγα πολυ γεμάτη.

Εστειλα στην συνέχεια την ξαδερφη μου την οποία ο Ασημακόπουλος της έλεγε ψυχρά να διακόψει την κύηση.ο αρναουτογλου της μίλησε την καθησυχασε γιατί εκλαιγε μέρα νύχτα....το ψάξανε καλύτερα κάνανε αιματολογικες κ.τ.λ. και τελικά γέννησε έναν υγιέστατο παιδαρο

Τελικά δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτείς σε αυτή την "ομάδα" της πόλης.

Ο Αθανασιάδης στη Β επιπέδου μου έβγαλε τη μετρηση της αυχενικής πτυχής αυξημένη 6,65 μμ απο 6 που είναι το μάξιμουμ . Μου σύστησε αμνιοπαρακέντηση. Ο άντρας μου επέμενε να πάμε και Ασημακόπουλο και στη Ψαρά που θεωρείται κορυφή για μια δευτερη γνώμη αλλά αρνήθηκα. Πήγα και έκανα αμνιο τη Παρασκευή. Και αν 2 άλλοι γιατροι μου λέγανε διαφορετικά πράγματα εγώ πάλι θα είχα άγχος οπότε διαλεξα την αμνιο.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Κοριτσια καλημερα .

Σας δωσανε χαρτια για την Β- επιπεδου οπως μας δωσανε στην αυκενικη?Εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν δηνουν.

Φυσικά και δίνουν! Εσάς δεν σας δώσανε;

Αρναουτογλου δεν έχω λόγια !!!,κάτι παραπάνω απο πολυ καλός!!!!.

Στην Ψαρά είχα παει πριν τρεια χρόνια στην κόρη μου ενω έκλεισα ραντεβού με την Ψαρά με εξέτασε η Σεβαστοπουλου είχα ραντεβού στις έντεκα και μπήκα στις δυο και μισή μόλις μπήκα ήταν λίγο περάστε σκουπηστε δεν είχες και πολλα περιθώρια απορίες.δεν λέω πως δεν ήταν καλη γιατρός αλλα δεν ήταν αυτο που ήθελα.δεν κατάλαβα τπτ απο την εξέταση γιατί όπως και να έχει θές να σου πει αυτο είναι το χέρι....αυτο το πόδι...

Αν ήθελες την Ψαρά, έπρεπε να ζητήσεις την Ψαρά. Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στο ότι κάποιοι που είχαν ραντεβού πριν από σένα καθυστέρησαν λόγω θέσης του εμβρύου. Δεν είναι μια εξέταση που κρατάει σε όλους το ίδιο. Αν το μωρό ειναι σε καλή θέση, σε 10-15 λεπτά έχεις τελειώσει. Αν δεν διευκολύνει το μωρό, μπορεί να σε παιδέψει ΄και μισή ώρα. Εμάς δεν μπορούσε να δει την καρδιά κι αφού προσπάθησε 20 λεπτά μπας και γυρίσει, μας είπε να κάνουμε μια βόλτα και ξαναπήγαμε μετά από μισή ώρα, οποτε κάναμε και δεύτερη εξέταση. Αυτά συμβαίνουν.

Στο Παπαγεωργίου που έχουν πάει φίλες μου, περιμένεις 2-3 ώρες στάνταρ για να μπεις.

Επίσης αν δεν καταλάβαινες τι έβλεπες, γιατί δεν ρωτούσες; Εγώ ρωτούσα όταν είχα απορίες και μου εξηγούσε τα πάντα. Τώρα το χέρι και το πόδι τα έβλεπα και μόνη μου, δεν έκανα πρώτη φορά υπέρηχο.

Τελικά δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτείς σε αυτή την "ομάδα" της πόλης.

Ο Αθανασιάδης στη Β επιπέδου μου έβγαλε τη μετρηση της αυχενικής πτυχής αυξημένη 6,65 μμ απο 6 που είναι το μάξιμουμ . Μου σύστησε αμνιοπαρακέντηση. Ο άντρας μου επέμενε να πάμε και Ασημακόπουλο και στη Ψαρά που θεωρείται κορυφή για μια δευτερη γνώμη αλλά αρνήθηκα. Πήγα και έκανα αμνιο τη Παρασκευή. Και αν 2 άλλοι γιατροι μου λέγανε διαφορετικά πράγματα εγώ πάλι θα είχα άγχος οπότε διαλεξα την αμνιο.

Σωστή απόφαση. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.

Φυσικά και δίνουν! Εσάς δεν σας δ

Δεν μου εδωσε .Τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν δηνουν .Ειναι ο ιδιος γιατρος που καναμε και την αυκενικη ( ειναι αναγνοριζμενος ) .Βεβεα β -επιπεδου εχουμε κανει δυο φορες μεχρι τωρα γιατι το ενα νεφρο ειναι λιγο ποιο μεγαλο απο το αλλο και το παρακολουθουμε .Θα ξανακανουμε τον αλλο μηνα παλι.

γεια σας κοριτσια. κλεισαμε κι εμεις για β επιπεδου στον αθανασιαδη στις 7 μαιου. μενω σε ενα μικρο νησακι κ θα παμε θεσσαλονικη μονο για την εξεταση. τον γιατρο μου τον συστησε η κουμπαρα μου που τον ειχε και εμεινε ευχαριστημενη... τρεμω λιγο μη μου πει για αμνιοπαρακεντηση...

εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη με τον Ασημακοπουλο παντως. Θεωρω οτι για τα 180 που παιρνει θα επρεπε να μου φερθει καλυτερα κ να μου εξηγει κ πεντε πραγματα!Εφυγα με αποριες που μου ελυσε ο δικος μου γιατρος μετα.Ας πουμε εγω δε καταλαβαινω τι ειναι αυτα που λετε για μετρησεις τραχηλου κλπ δε μου ειπε τπτ τετοιο κ το χαρτι που μ εδωσε τα γραφει ολα σε συντομογραφιες στα αγγλικα οποτε που να καταλαβεις...γιατρος δεν ειμαι!!Και επισης, δεν εβλεπε καθαρα το κεφαλι κ με ταλαιπωρησε ενω φανηκε οτι νευριασε κιολας λες κ εφταιγα εγω! (κ μου την ειπε κ για τα γενικα κιλα μου ενω στην εγκυμοσυνη δεν εχω παρει περα απο τα φυσιολογικα, κ ο γιατρος μου δε μου εχει κανει παρατηρηση!)