Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Recommended Posts

Γεια σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεγάλη ντουλάπα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Δεν θέλω να πάω πααααααααααλΙ στο ΙΚΕΑ. Μήπως γνωρίζετε εαν σε ενα μαραγκό θα μου βγεί πιο οικονομικά απο το ΙΚΕΑ. Στριμωγμένα οικονομικα....Τι να κανουμε...όπως ολος ο κόσμος.

Ευχαριστω εκ των προτέρων, :-P

Διαφημίσεις

εγω πηγα κ ρωτησα σ ενα επιπλαδικο γ μαι ντουλαπα 1,36 χ 2 μετρα μ τ πιο οικονομικα υλικα κ μου ζητησε 500?

τωρα λεμε ν παμε στα μαγαζια "φτιαχτο μονος σου" πηγε ενας γνωστος μας εφτιαξε φοβερη ντουλαπα την διπλη απο αυτη που θελουμε εμεις κ πληρωσε 450? νομιζω περιπου

οχι οχι

ειναι αυτα που πας δινεις διαστασεις σου κοβουν τ ξυλα ολα κ εσυ τ τοποθετεις,την στηνεις δλδ

ξερω οτι εχει στην Παλληνη ,διπλα απο τον Οαεδ

ν σου πω θυμαμαι οτι κ το πρακτικερ πριν χρονια ειχε τετοιο τμημα,τωρα δεν ξερω ,δεν εχουμε κοντα μας

λογικα αν κανεις καμια αναζητηση στο google θ σου βγαλει ,δεν γινεται

Διαφημίσεις

Δεν τα ηξερα τα καταστήματα αυτα. Ιδέα δεν έιχα. Ποπο σε ευχαριστώ πάααααρα πολυ. Θα τα κοιτάξω. Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλω εντοιχισμένη? Μετράω εγώ μόνη μου, και τους πάω τις διαστάσεις?

Σε ευχαριστώ και πάλι Αναστασία..

Ποσο χαζή είμαι θεεεεεε μου!!:oops:

σιγουρα φτιαξτην μονη σου εμεις ρωτησαμε για κουζινα και μας ειπαν 9000 χιλιαδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα δεν υπαρχει το ποσο για μας οχι μονο απλησιαστο........................τελικα απο ενα μαγαζι που μας δινει τα κουτια και τα πορτακια και την φτιαχνουμε εμεις μας βγηκε 1000 Ε !!!!!!!!!!!!!!την ιδια ακριβως με τα ιδια πορτακια!!! τι να πω???????

και δεν λεω ο μαραγκος θα παρει κατι παραπανω και πολυ μπορει αλλα οχι τετοια διαφορα!! στην τελικη μελαμινη ειναι τα κουτια, να πω οτι ειναι σκαλιστο επιπλο η κατι αλλο ναι να πληρωσω την τεχνη του αλλα οχι ετσι !!!

• 3 weeks later...

Μήπως τελικά πήγατε σε εκείνο το μαγαζί που αγοράζεις τα πράγματα και τα φτιάχνεις μόνος σου να μου πέιτε τιμές?

Να ρωτήσω και κάτι άλλο?

Πόσο ευκολο ή δύσκολο είναι να φτιάξεις κάτι μόνος σου, όταν δεν έχεις ιδέα και βοήθεια φυσικά? :|

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

πηγαμε πηγαμε

πηγε ο αντρας μου την Παρασκευη το σχεδιο την ντουλαπας που θελουμε κ αυριο πρωι πρωι θ παμε να την παραλαβουμε

200E μας πηγε μ παζαρια

αυριο θα σας πω αν την στησαμε ευκολα

Σε ποιο μαγαζί πήγατε?

Είναι μεγάλη η ντουλάπα που σχεδιάσατε? Περίπου διαστάσεις?

για να μπορέσω να συγκρίνω την τιμή.

Εχεις και την δυνατότητα να ζητήσεις βοήθεια στο στήσιμο απο κάποιον εκεί?

εινια στην Παλληνη,διπλα στον Οαεδ

εχει ενα γωνιακο μ χαλια κ διπλα ακριβως ειναι αυτος

η ντουλαπα ειναι 1,36 *2 μετρα υψος κ 56εκτοστα βαθος

αυτο για την βοηθεια δεν τ ξερω,θ πω στον αντρα μου ν τους ρωτησει αυριο

κοριτσια σημερα στησαμε την ντουλαπα, ο αντρας μου απο τ μου ειπε δεν ηταν κ πανευκολη αλλα οκ τ καταφερε με την βοηθεια ενος φιλου

αυριο που θ παει απο εκει θ ρωτησει αυτο για την βοηθεια

παντως ειναι μια χαρα κ δεν φαινεται για φθηνή ,σουπερ ειναι,ανυπομονω ν τελειωσει ν βαλω τ ρουχα του μωρου

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Καλησπέρα,

Ψάχνω κι εγω ντουλάπες οικονομικές, έχετε υπ΄ όψιν σας κάποια προσφορα? σκέφτηκα ότι ίσως συμφέρει αν έβρισκα μια πχ εκθεσιακη σε καλη τιμη, απο το να πάω στο ικέα ...

Εγώ πάντως πήγα προχθές και πήρα από neoset. Τετραφυλλη ντουλάπα 1.83*2. 36 όχι συρόμενη για να μην ξεφύγει η τιμή μου βγήκε 431? χωρίς μεταφορικά & στήσιμο.

msEMp3.png

Ναι 1.83 πλάτος 2.36 ύψος και 0.56 βάθος. Όχι δεν ήταν ετοιμοπαραδοτες αλλά ένας πολύ ευγενικός πωλητής την σχεδίασε και την παραγγειλαμε. Μεταφορικά ήταν περίπου 50?.

msEMp3.png