Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονακια κατω χαμηλα

Recommended Posts

κοριτσια τα φωτα σας παρακαλω...:? ειμαι 31+3 εβδομαδες μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη μου ολα καλα ουτε αναγουλες ουτε καουρες ολα μια χαρα. σημερα όμως ξαφνικα απο το πρωι εχω πονακια κατω χαμηλα σαν τσιμπιματακια και μου περνανε μονο οταν ξαπλωνω... το ειχε καμια?? εχω αγχωθει παρα πολυ... πηρα το γιατρο αλλα μου ειπε απλως ξεκουραση και να δουμε εχει καμια αναλογη εμπειρία????

5bE1p3.png

ZIrIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα φωτα σας παρακαλω...:? ειμαι 31+3 εβδομαδες μεχρι τωρα στην εγκυμοσυνη μου ολα καλα ουτε αναγουλες ουτε καουρες ολα μια χαρα. σημερα όμως ξαφνικα απο το πρωι εχω πονακια κατω χαμηλα σαν τσιμπιματακια και μου περνανε μονο οταν ξαπλωνω... το ειχε καμια?? εχω αγχωθει παρα πολυ... πηρα το γιατρο αλλα μου ειπε απλως ξεκουραση και να δουμε εχει καμια αναλογη εμπειρία????

Κοίταξε, εγώ πονάκια κάτω χαμηλά-τύπου πονάκια περιόδου- τα έχω όταν κουράζομαι κι όταν περπατάω πολύ!!!Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά πρέπει να ξεκουραστείς...μην κάνεις τίποτα παρά μόνο να σηκώνεσαι για τουαλέτα!!!Δεν είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό αν το προσέξεις...σου εύχομαι υπομονή κι όλα καλά θα σου πάνε...μην αγχώνεσαι, κάνει κακό στο μωράκι!!!!!φιλιά

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. σημερα η αληθεια ειναι οτι δε κουνηθηκα καθολου γιατι φοβηθηκα και την εβγαλα στο κρεββατι ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα. με το καλο και συ να δεχθεις το μωρακι σου :D

5bE1p3.png

ZIrIp3.png

Μην ανησυχείς, είναι συνηθισμένα αυτά τα πονάκια στην εγκυμοσύνη. Και εγώ τα έχω και όταν με πιάνουν ξαπλώνω και περνάνε, όπως εξάλλου μου είπε και ο γιατρός μου. Αν δεν περνάνε, τότε γίνεται ανησυχητικό.

Πάντως μιας και θίξαμε τα πονάκια εμένα από χθες το βράδυ με έπιασαν πόνοι χαμηλά...από κάτω!!!Δεν μπορώ να τον προσδιορίσω, νομίζω είναι εκεί που ενώνονται τα πόδια με το αιδοίο!!!!Ομολογουμένως, χθες έκανα γενική και κουράστηκα αρκετά-προετοιμάζομαι να δεχτώ την μπουμπού μου, αλά όχι και να μου'ρθει νωρίτερα!!!!!!Με ανησύχησε η μαμά μου που πριν της περιγράψω τί ακριβώς έχω μου έλεγε ότι είναι συμπτώματα τοκετού!!!!Να σας πω την αλήθεια είναι ένας πιο έντονος πόνος απ'αυτούς που είχα στο 2ο τρίμηνο, τότε που χαλαρώνανε όλα για να προετοιμαστεί το σώμα για τον τοκετό(έτσι μου είχε πει ο γιατρός)!!!!Τον αισθάνομαι περισσότερο όταν περπατάω και όταν πρέπει να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι!!!Αφού χθες όλη νύχτα βογγούσα!!!!Σήμερα είμαι ξάπλα, όπως καταλαβαίνετε και τελικάπήρα τον γιατρό και μου είπε να παραμείνω ξάπλα και να πιω ένα ντεπόν ή παναντόλ(προτίμησα το 1ο που είναι πιο ήπιο!!!) Δεν μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα ακόμα...συνεχίζω να περπατάω σαν πάπια και να πονάω!!!!!Πάντως υπόσχομαι να μην ξανακάνω τίποτα μέχρι να γεννήσω!!!Δεν την ξανα-περνάω αυτήν την αγωνία...δεν αξίζει!!!!Δεν πάει να βρομίσει το σπίτι!!!Στην τελική θα φέρω γυναίκα!!!!!Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας κι ελπίζω να μην σας κούρασα!!!!!!!

Φιλιά

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Διαφημίσεις

Πάντως μιας και θίξαμε τα πονάκια εμένα από χθες το βράδυ με έπιασαν πόνοι χαμηλά...από κάτω!!!Δεν μπορώ να τον προσδιορίσω, νομίζω είναι εκεί που ενώνονται τα πόδια με το αιδοίο!!!!Ομολογουμένως, χθες έκανα γενική και κουράστηκα αρκετά-προετοιμάζομαι να δεχτώ την μπουμπού μου, αλά όχι και να μου'ρθει νωρίτερα!!!!!!Με ανησύχησε η μαμά μου που πριν της περιγράψω τί ακριβώς έχω μου έλεγε ότι είναι συμπτώματα τοκετού!!!!Να σας πω την αλήθεια είναι ένας πιο έντονος πόνος απ'αυτούς που είχα στο 2ο τρίμηνο, τότε που χαλαρώνανε όλα για να προετοιμαστεί το σώμα για τον τοκετό(έτσι μου είχε πει ο γιατρός)!!!!Τον αισθάνομαι περισσότερο όταν περπατάω και όταν πρέπει να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι!!!Αφού χθες όλη νύχτα βογγούσα!!!!Σήμερα είμαι ξάπλα, όπως καταλαβαίνετε και τελικάπήρα τον γιατρό και μου είπε να παραμείνω ξάπλα και να πιω ένα ντεπόν ή παναντόλ(προτίμησα το 1ο που είναι πιο ήπιο!!!) Δεν μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα ακόμα...συνεχίζω να περπατάω σαν πάπια και να πονάω!!!!!Πάντως υπόσχομαι να μην ξανακάνω τίποτα μέχρι να γεννήσω!!!Δεν την ξανα-περνάω αυτήν την αγωνία...δεν αξίζει!!!!Δεν πάει να βρομίσει το σπίτι!!!Στην τελική θα φέρω γυναίκα!!!!!Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας κι ελπίζω να μην σας κούρασα!!!!!!!

Φιλιά

να ξεκουραστεις και συ αντε και σημερα και γω ξαπλα εκατσα δε κανω τιποτα πηρα και το γιατρο παλι και μου ειπε να μην ανησυχω απλα ξεκουραση γτ καμια φορα αυτα τα πονακια μπορει να μετατραπουν στη συνεχεια σε συσπασεις και δε θελουμε ... αυταααα γιαυτο λοιπον ξεκουραση και οχι δουλειες!!!

αντε με το καλο να δεχτουμε τα μωρακια μας αλλα υγιη και στην ωρα τους:D

5bE1p3.png

ZIrIp3.png

Κορίτσακια μου γλυκά Κ εγω το ίδιο είχα την προηγούμενη εβδομάδα κ μου είπε ο γιατρός ότι επειδή το μωρό δεν έχει γυρίσει ακόμα πιέζει με τα ποδαρακια του κ γι αυτο μπορει να πονάνε.το καλύτερο φάρμακο είναι η ξεκούραση.υπομονη