Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτρίχωση με λέιζερ

Recommended Posts

Σκέφτομαι να εφαρμόσω τη μέθοδο του λέιζερ για να κάνω αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι.Έκανε φίλη μου σε δερματολόγο και μου είπε ότι είναι πολυ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής.Εχει πάει μόνο μια φορά και τα αποτελέσματα κρατάνε ακόμη παρόλο που πέρασαν 3 μήνες περίπου. Μου είπε ότι με 4 φορές είσαι εντάξει.

Έχει καμιά σας εμπειρία; Όντως χρειάζεσαι μόνο 4 φορές;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω κάνει λειζερ αλλα γενικα με την αποτρίχωση εχω ασχοληθει ..δυστυχως !

Αυτο που ξερω ειναι πως ειναι αναλογα την τριχα και το δέρμα . Οσο πιο ανοιχτοχρωμη εισαι εσύ και οι τριχες σου (καπως ακουγετε αυτο τωρα ε? lol:) τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις :D

Σιχαινομαι τις τριχες !! Μονο μαλλια και βλεφαριδες ολα τα άλλα αχρηστα ειναι και μας ταλαιπωρουν !!! Γκρρρ (ειπα και τον πονο μου )

VgL7.jpgIgLdp2.png

ανάλογα το πόσο "χοντρή" είναι η τρίχα, εγώ αρχικά έκανα κάθε μήνα αλλά μετά τις 4 επισκέψεις δεν χρειαζόταν να πηγαίνω τόσο συχνά/

Ματούλι να το κάνεις.... :wink: Θα μείνεις ευχαριστημένη και θα ησυχάσεις από τις τρίχες!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Εχω κανει αποτριχωση με λειζερ αλλα οι τριχες μου ειναι ξανθες σε καποια σημεια και δεν μπορω να πω οτι εμεινα και ιδιαιερα ευχαριστημενη με δεδομενο κιολας οτι δε ξενοιαζεις για παντα, πρεπει ανα διαστηματα να κανεις επαναληπτικα(περιπου ανα 2 χρονια) ωστε να διατηρησεις το αποτελεσμα και επιπλεον ποναει πολυυυυ!Ασε που κοστιζει και αρκετα ακριβα...

Παντως εστω και ετσι δεν μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει!

Διαφημίσεις

Εχω κανει αποτριχωση με λειζερ αλλα οι τριχες μου ειναι ξανθες σε καποια σημεια και δεν μπορω να πω οτι εμεινα και ιδιαιερα ευχαριστημενη με δεδομενο κιολας οτι δε ξενοιαζεις για παντα, πρεπει ανα διαστηματα να κανεις επαναληπτικα(περιπου ανα 2 χρονια) ωστε να διατηρησεις το αποτελεσμα και επιπλεον ποναει πολυυυυ!Ασε που κοστιζει και αρκετα ακριβα...

Παντως εστω και ετσι δεν μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει!

Το θεμα ειναι που εχεις κανει ομως λειζερ??Γιατι εχω ακουσει οτι αυτα που ειναι σε ινστιτουτα ομορφιας..τα λειζερ ειναι της πλακας και δεν κανουν δουλεια :roll:

Εγω εχω κανει στο προσωπο..μπορω να πω οτι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη.....αν και εχω τελειωσει σχετικα προσφατα..

Βεβαια εκανα ενα λειζερ σχεδων καθε 4-6 μηνες (στην αρχη χρειαζοταν καθε μηνα)

Τωρα υπαρχουν σημεια που δεν εχουν βγει καθολου τριχες...αλλα ειναι καμια 6-7 που επιμενουν...δεν ξερω αν θα συνεχισω....θα το σκεφτω :?

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τια απαντήσεις σας!! :D

Αν είναι να κάνω θα κάνω κατά τον Οκτώβριο να φύγει το μαύρισμα που υπάρχει ΄τώρα στην περιοχή γιατί η φίλη μου, μου είπε ότι δεν έχει καλό αποτέλεσμα όταν η περιοχή είναι μαυρισμένη.

Οι τρίχες μου είναι αρκετά μαύρες στο σημείο που θέλω να κάνω οπότε υποθέτω ότι θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Δεν θα κάνω σε ινστιτούτο, θα κάνω σε δερματολόγο.

Όσο για τον πόνο που αναφέρετε, ε τουλάχιστον δεν θα είναι μια φορά το μήνα. Θα είναι πιο σπάνιο. Τώρα με το κερί, ο πόνος είναι συχνότερος, που πρέπει να υπομείνω!!! :?

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα! Έχεις ρωτήσει πόσο κοστίζει? Επίσης, ντρέπομαι που ρωτάω :oops: πόσο "μέσα" γίνεται η αποτρίχωση, ό,τι φαίνεται από το μαγιώ μόνο?

Η φίλη μου, μου είπε αν θυμάμαι ότι η πρώτη φορά είναι γύρω στα 160€ και οι επόμενες περίπου τα μισά λεφτά.

Όσο για το πόσο μπορείς, όσο θέλει ο καθένας, όχι μόνο αυτά που φαίνονται από το μαγιό!!! Το είχα ρωτήσει κι εγώ στη φίλη μου:wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 1 month later...

Πηγα στα DNA σήμερα και μου είπαν 760 ευρώ μπικίνι και πρέπει να προπληρώσεις όλο το ποσό. Σκέφτομαι να πάω και σε κάποιο δερματολόγο και να ρωτησω και το γυναικολόγο (θηλασμός) πριν παρω την τελική απόφαση.

Διαφημίσεις

Η φίλη μου που πήγε στον δερματολόγο είναι πολύ ευχαριστημένη. Δεν είμαι σύμφωνη στις μεθόδους προπληρωμής του ποσού, γιατί με αυτόν τον τρόπο και ευχαριστημένη να μην είσαι, είσαι αναγκασμένη να συνεχίσεις. Οπότε Ιλόνκα, καλά εκανες και το απέρριψες. Ασε που από το διάστημα της μιας αποτρίχωσης με την άλλη, προλαβαίνεις να μαζέψεις και τα λεφτά χωρίς να σου φανουν. ¨Οχι έτσι με τη μία μαζεμένα!

Εγώ περιμένω να μου φύγει το μαύρισμα(γιατί αλλιώς δεν εντοπίζονται καλά οι τρίχες) και να πάω.

Ανυπομονώ γιατί με κούρασε αυτή η αποτρίχωση!!! :?

n3kPp3.png

zewgp3.png