Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μολις γεννησεις θα δεις πως θα φουσκωσει!!

Και εμενα ηταν μικρουλι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Οταν γεννησα μετα απο 2 μερες αρχισε να φουσκωνει και δεν προλαβαινα να αλλαζω επιθεματα!!!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Και εγώ μία απ'τα ίδια..το στήθος με μεγενθητικό φακό για να το δεις :D παρόλο που έτρεχε γάλα από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Την 2η μέρα μετά τη γέννα το στήθος γέμισε και έγινε αγνώριστο! Για τα δικά μου δεδομένα τεραστίων διαστάσεων!!!

DoUwp3.png

ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ...ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΑΚΙ?????ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.... :D:lol::oops::oops:

μην ανυσυχείς καλό μου το μέγεθος δεν έχει καμιά σημασία! στο λέω από προσωπική εμπειρία εμένα το στήθος μου είναι τεράστιο και γάλα γιοκ!!!! τι χάπια μαγιάς τι θήλαστρο τίποτα 40 γραμ. σε 7 ώρες βγάζει! κι από χθες σταγόνες μόνο! πήγα στον γιατρό μου και το επιβεβαίωσε σε λίγες μέρες θα κοπεί τελειώς!

EPLX.jpg.png

.png

jenny πρεπει να μιλησεις με την Αγλαια η με την Ανναστασια υπαρχουν πολλες κοπελες που μπορουν να σε βοηθησουν εαν θες να συνεχιζεις να θηλαζεις

Διαφημίσεις

Α ναι και μενα που ειναι ομολογουμενος μεγαλουτσικο , ιδιαιτερα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη , δεν εβγαζε πολυ γαλατακι , ηθελε δηλαδη πολυ κοπο για να ερθει , το ιδιο και της κολητης μου της Ελενης οπου μεταβιας τωρα 3 μηνες μετα βγαζει περιπου 300γρμ τη μερα και το παλεψε παρα πολυ μιλαμε . Αντιθετως μιας φιλης μας που ειναι πολυ μικρο θηλλαζει ακομα και τωρα 14 μηνες μετα και εχει σκοπο να συνεχισει για καιρο ακομα . Βασικα δεν εχει σημασια αμα ειναι μικρο ή μεγαλο στηθος . Η πεθερα μου εχει ενα μεγαλο στηθος και ειχε παρα παρα πολυ γαλα και στα 2 της παιδια .

ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ...ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΑΚΙ?????ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.... :D:lol::oops::oops:

μην ανυσυχείς καλό μου το μέγεθος δεν έχει καμιά σημασία! στο λέω από προσωπική εμπειρία εμένα το στήθος μου είναι τεράστιο και γάλα γιοκ!!!! τι χάπια μαγιάς τι θήλαστρο τίποτα 40 γραμ. σε 7 ώρες βγάζει! κι από χθες σταγόνες μόνο! πήγα στον γιατρό μου και το επιβεβαίωσε σε λίγες μέρες θα κοπεί τελειώς!

jenny αν θελεις βοηθεια μπες στην ενότητα " Θηλασμός " . Ο γιατρός σου δεν στα λεει καθολου καλα !!!! Το θηλαστρο δεν μπορει να σου δειξει ποσο γαλα εχεις αλλα ποσο μπορεις να βγαλεις την δεδομένη στιγμή !!

Lenaki η φύση έχει προνοήσει για όλα ;):D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Έχω και εγώ πολύ μικρό στήθος...Θήλασα τη κόρη μου 6 μήνες κι όταν σταμάτησα έγινε ακόμα πιο μικρό..Σχεδόν ανύπαρκτο!!Μη στεναχωριέσαι δεν έχει σημασία το μέγεθος.

Διαφημίσεις