Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. " ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΩΞΑ "

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. :D

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλα , γενικως στην εγκυμοσυνη τα ονειρα ειναι πολυ εντονα και καμια φορα ειναι και τρομακτικα , εγω να δεις που βλεπω θριλερ :D

Τα ονειρα δεν σημαινουνε κατι προφητικο , κυριως ειναι το υποσυνειδιτο μας οπου "δουλευει" την ωρα του υπνου , για αυτο και πολλα ονειρα δεν εχουνε εξηγηση , ειναι κυριως συμβολικα πραγματα που περιμενουμε ή φοβομαστε .

εγώ πάλι χθές είδα ότι στο ροζ δωμάτιο που βάψαμε αφού περιμένουμε κόρη, το κρεβάτι ήταν στρωμένο με σιέλ κουβερλί...

αφού το πρωί λέω στον άντρα μου φαντάζεσαι να γεννήσω και να μας πούν ότι έιναι αγόρι ?

και ο άντρας μου απάντησε ότι θα κάνει μήνυση στο γιατρό και στην κλινική αν συμβεί κάτι τέτοιο!!!!

χαχαχαχχα πολύ πλάκα έχει!

όσο για το περιστέρι και ειδικά λευκό είναι ότι καλύτερο να το δείς στον ύπνο σου, αν και τώραστην εγκυμοσύνη θα δούμε πολλάααααα όνειραααα

Έλενα, συγνώμη που παρακάμπτω το δικό σου ερώτημα αλλά δεν ξέρω να απαντήσω...

Νικόλ28, αυτό το έπαθε η αδερφή μου στην πραγματικότητα όμως!!!! :lol::lol: Σε κάποιον υπέρηχο τους είχε πει ο γιατρός πως μάλλον ήταν κορίτσια και "το'χαμε δέσει" όλοι πως περιμένουμε μπουμπού. Η άδερφή μου δεν σκέφτηκε να ξαναρωτήσει και όταν γεννήθηκε πάθαμε όλοι την πλάκα της ζωής μας. Η δε αδερφή μου είχε πάρει και ροζ φορμάκια..... Αλλά τα χρησιμοποίησε. Τι να έκανε....;;;;

sL7ap2.png

Περιστέρι:

Αν βλέπεις περιστέρι να πετά έχεις την ευλογία του Θεού και θα προκόψεις σε ότι και να κάνεις. Αν βλέπεις λευκά περιστέρια να πετάνε μαζί θα φύγουν τα εμπόδια σου και θα έχεις ερωτικές επιτυχίες.

Καλό μου ακούγεται :D

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΟΥ. :)

όλα θα πάνε καλά!!!!πολύ καλό το όνειρό σου!! :lol::lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.ΑΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ? :)

Έλενα, συγνώμη που παρακάμπτω το δικό σου ερώτημα αλλά δεν ξέρω να απαντήσω...

Νικόλ28, αυτό το έπαθε η αδερφή μου στην πραγματικότητα όμως!!!! :lol::lol: Σε κάποιον υπέρηχο τους είχε πει ο γιατρός πως μάλλον ήταν κορίτσια και "το'χαμε δέσει" όλοι πως περιμένουμε μπουμπού. Η άδερφή μου δεν σκέφτηκε να ξαναρωτήσει και όταν γεννήθηκε πάθαμε όλοι την πλάκα της ζωής μας. Η δε αδερφή μου είχε πάρει και ροζ φορμάκια..... Αλλά τα χρησιμοποίησε. Τι να έκανε....;;;;

ωχ λές? :)

μπα εμένα μου το είπαν 4 φορές, ε δεν νομίζω τόσο πια μπέρδεμα? :shock::D