Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μετά από καιρό γεια σας και πάλι κορίτσια!

Ηθελα να σας ρωτήσω ποια η διαφορά των συσπάσεων με το μεγάλωμα της κοιλιάς στον πέμπτο μήνα. Τις τελευταίες μέρες ένιωθα κάτι πονάκια κάτω χαμηλά, τα οποία με ενοχλούσαν όταν ήμουν ξαπλωμένη και άλλαζα πλευρό ή όταν πήγαινα να σηκωθώ. Θεώρησα ότι μεγαλώνει η κοιλιά. Σήμερα που είδα το γιατρό, το ανέφερα και μου είπε ότι είναι συσπάσεις (το μωρό μια χαρά είναι).

Και κάτι για πετρώματα που αναφέρετε κάποιες από εσάς τι ακριβώς είναι και από ποιο μήνα παρουσιάζονται;

Διαφημίσεις

oikat γεια σου και με το καλο να έρθει το μωράκι σου δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος μηνας για τις συσπάσεις μετα τον τρίτο μηνα αν ειναι να έχεις θα έχεις και εγω είχα πολλες νιωθεις πονο και η κοιλια σου πετρωνει σε σημεια σημεια η και ολοκληρη αυτα θυμαμαι για να σε βοηθήσω

καλημερα..ειχα ανοιξει και γω τετοιο θεμα με αντιστοιχο ερωτημα μια και δεν μπορουσα να καταλαβω τις συσπασεις..

και ομως τις ειχα απο τον 5ο σχεδον μηνα χωρις να το καταλαβω..γινοταν βαρια και ασηκωτη η κοιλια..πετρωνε,σκληρενε απιστευτα..και εκει που σκληρενε τραβουσε και εκανε καρουμπαλα..και γω νομιζα πως ηταν το μωρο.. :shock: ..δεν ηταν ομως...τωρα εχω φορτωθει στα χαπια..μαγνησιο..πρεπαρ και συνεχιζω..αυτα..

υπομονη..θελει πολυ πολυ ξεκουραση..δεν το ειχα καταλαβει πως θελει τοσο..να προσεχεις και ολα καλα...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Σας ευχαριστώ κορίτσια. dina27 το είδα το θέμα που είχες ανοίξει αλλά ήθελα κι άλλες πληροφορίες.

Και γω προς το παρόν παίρνω 3 φορές μαγνήσιο. Σήμερα νιώθω καλύτερα σχετικά με τα τραβήγματα, απλά προχτες ηταν αρκετα εντονα και ενοχλητικα. Προς το παρον δεν εχω δει καρουμπαλακια αλλα ορισμενες φορες ηταν πιο σκληρη η κοιλια μου. Τα prepar κανουν καλυτερη δουλεια απο το μαγνησιο;

Σας ευχαριστώ κορίτσια. dina27 το είδα το θέμα που είχες ανοίξει αλλά ήθελα κι άλλες πληροφορίες.

Και γω προς το παρόν παίρνω 3 φορές μαγνήσιο. Σήμερα νιώθω καλύτερα σχετικά με τα τραβήγματα, απλά προχτες ηταν αρκετα εντονα και ενοχλητικα. Προς το παρον δεν εχω δει καρουμπαλακια αλλα ορισμενες φορες ηταν πιο σκληρη η κοιλια μου. Τα prepar κανουν καλυτερη δουλεια απο το μαγνησιο;

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

oikat με το καλό το μωρό σου!! :lol::lol:

μην ανησυχείς, όταν οι συσπάσεις δεν πονάνε, δεν πειράζει καθόλου που δεν τις καταλαβαίνεις!!!επειδή δεν πρόσεξα, συμβουλή μου είναια να ξεκουράζεσαι οσο πιο πολύ μπορεις.και προσοχή στην ζέστη.

το πέτρωμα, όταν σου συμβεί, θα το καταλάβεις αμέσως!!

η κοιλίτσα γίνεται σκληρή και πολύυυυ βαριά σε σχέση με το πριν.κρατάει λιγάκι και έπειτα επανέρχεται στην αρχική της μορφή :lol::lol:

εμένα μαγνήσιο δεν μου έδωσε ποτέ, δυστυχώς!! του είχα πει απο τον 5ο ότι έχω συσπάσεις,αραιές βέβαια..ίσως αν μου είχε δώσει, να γλίτωνα το μισό prepar ανά τετράωρο και να κοιτάω το ταβάνι :cry:

όλα καλά όμως, δεν παραπονιέμαι...

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

evangelia χαιρομαι που πανε ολα καλα με το μωρακι σου. Με το καλο και το δικο σου. Ετσι οπως περιγραφεις το πετρωμα νομιζω οτι ειχα χτες βραδυ και θυμαμαι που οταν περπατουσα κρατουσα την κοιλια μου λες και θα επεφτε!

τελος παντων. Αφου ειναι ολα φυσιολογικα θα τα υποστουμε... παντως νομιζω οτι η ακριβης περιγραφη του πως νιωθω ειναι σα να εχω κανει γυμναστικη και να ειμαι πιασμενη εκει κατω...