Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

xaxa

λες?

κι εμένα έχει 3 μέρες τώρα που δε σταματάει !

μ' αρέσει πολύυυυυυυυυυυ

αύριο θα πάω στον γιατρό μου θα τον ρωτήσω και θα σου πώ :wink:

εμενα παλι τελικα ειναι πολυ ησυχο..τι να πω..πρεπει να ειμαι σε φαση νιρβανα για να το ακουσω..τωρα ουτε ανασκελα οταν ειμαι δεν κουνιεται..ελαχιστα οταν καθομαι..και λιγο στο πλαι..γιατι καλε???διαφερει αυτο απο μωρουλι σε μωρουλι???αρκετες φορες σκεφτομαι...μηπως να ανησυχω?

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

καλημέρα!!

εμένα απόψε με άφησε κυριολεκτικά χωρίς ύπνο!!!νόμιζα πως ήταν σύσπάσεις αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν η μπέμπα.

όλη νύχτα δεν σταμάτησε, μόνο λίγο το πρωί :lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και εγω εχω διαβασει τετοιες μαλακιες , αντε στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουνα ψαρωμενη και καποιες φορες εδεινα σημασια , ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να μετραω ποσες φορες κουτουλαει το μωρακι ομως . Απο τη στιγμη που το αισθανεσαι τελειωσε ολα καλα ειναι , και να μην το αισθανθεις 1-2 ωρες βεβαια δεν τρεχει τιποτα , ουτε ποτε ο γιατρος μου ειπε να μετραω , μονο με ρωτουσε αμα αισθανομαι τα σκιρτιματα του , τιποτα παραπανω τιποτε λιγοτερο . Μην πιστευετε οτι διαβαζετε στα βιβλια και προπαντως μην μπενετε σε ψυχοθφορες διαδικασιες να μετρατε σκιρτιματα και ποσα την ωρα.

Διαφημίσεις

nai exw mathei oti diaferei apo nini se nini.se poio mhna eisai esy?

σε 10 μερες θα μπω στον 8ο...ωχ αν ισχυουν οτι τα ζωιρα στην κοιλια ειναι ησυχα μετα..την εχω βαψει....χιχιχι

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Και μενα η κορουλα μου ηταν πολυ ζωηρη μεσα στην κοιλια μου, εκτος ομως ειναι το πιο ησυχο μωρακι στον κοσμο.

Μου δίνετε ελπίδες γιατί αμά βαράει απο τώρα έτσι.......

Εγώ την ένιωσα πολύ νωρίς στις 15 εβδομάδες και μάλιστα ρώτησα τον γιατρό μου αν όντως είναι το μωρό και μου το επιβεβαίωσε.

Εε απο τότε δεν έχει ησυχία είναι υπέρκινητικηηηηηη!Και νευρική θα έλεγα!

Εμοιασε μάλλον τον μπαμπά της :D:D

Διαφημίσεις

EGW TI EPATHA...me klwtsouse to kahmeno k omiza oti goyrgoyrizan ta antera mou!!!!mexri pou rwthsa ton giatro k mou eipe oti einai to agoraki mou!h asplaxnh h mana to paidi mou edine shmadia k gw to perasa gia goyrgoyrito! :lol:

ναι ναι στην αρχή μοιαζει με γουργουρητό :P

Μακαρι να μην βγει γκρηνιαρικο, νευρικο και παραπονιαρικο σαν τον μπαμπα του γιατι καηκαμε! Την καημενη την πεθερα μου την τρελανε μικρος :lol: Η μικρη μου δεν κλωτσαει τοσο πολυ αλλα γυριζει συνεχεια και βλεπω κατι μεγαλα και μικρα εξωγκωματα σε σημειο που φοβαμαι οτι θα βγει εξω :shock::lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Και εγω εχω διαβασει τετοιες μαλακιες , αντε στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουνα ψαρωμενη και καποιες φορες εδεινα σημασια , ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να μετραω ποσες φορες κουτουλαει το μωρακι ομως . Απο τη στιγμη που το αισθανεσαι τελειωσε ολα καλα ειναι , και να μην το αισθανθεις 1-2 ωρες βεβαια δεν τρεχει τιποτα , ουτε ποτε ο γιατρος μου ειπε να μετραω , μονο με ρωτουσε αμα αισθανομαι τα σκιρτιματα του , τιποτα παραπανω τιποτε λιγοτερο . Μην πιστευετε οτι διαβαζετε στα βιβλια και προπαντως μην μπενετε σε ψυχοθφορες διαδικασιες να μετρατε σκιρτιματα και ποσα την ωρα.

Να αγιάσει το στόμα σου κούκλα μου!!! Και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είμαι, και παρότι έχω άγχος άν δεν τον ακούσω για μερικές ώρες, προσπαθώ να μη μπω στη διαδικασία του μετρήματος. Αν το κάνω θα πάθω απο το άγχος μου.

Η γιατρός μου πάντως με έχει καθησυχάσει λέγοντάς μου οτι και τα μωράκια μας όπως και εμείς έχουν μέρες που είναι ευδιάθετα και ορεξάτα, και μέρες που είναι πιο cool... Με το ζόρι δηλαδή???? Αν φυσικά περάσουν πολλές ώρες και δεν έχω κανένα σημάδι ... θα της τηλεφωνήσω αμέσως! Δεν παίζουμε με αυτά...

Κι εμένα ο Ραφαήλ ήταν υπερκινητικός θα έλεγα...ακόμα θυμάμαι τις κλωτσιές στα πλευράκια μου και πονάω!!!ήταν τόσο ζωηρός που έσπασε στο τέλος τα νερά και βγήκε άρον-άρον...(οκ το παιδάκι με μια μάνα ενα μέτρο κι ένα μίλκο δεν είχε και πολύ χώρο!!!) Αφήστε που γύρισε νωρίς-νωρίς απο τον 6ο γιατί ψυλλιάστηκε φαίνεται οτι αργότερα δεν θα μπορούσε με τόση στενότητα χώρου...Απο τη στιγμή που γεννήθηκε και μέχρι σήμερα είναι ένας άγγελος! Πιο ήσυχο μωρό δεν φαντάζομαι να δω ποτέ μου...

Ο μικρός τώρα άλλος ταραξίας...Την πρώτη κίνηση την κατάλαβα στην 12η εβδομάδα (περίπου σαν τον Ραφαήλ δηλαδή) απο την 17η βαράει υπερβολικά πολύ ειδικά αν ακουμπήσει κάτι, οτιδήποτε, την κοιλιά μου, κάνει τούμπες κανονικά (νοιώθω κλωτσιές μια στην κύστη, μια στον αφαλό, και την τελευταία εβδομάδα λίγο πιο πάνω ώρες-ώρες) και γενικά είναι πολύ κινητικός κι αυτός, ακόμα χειρότερα νομίζω απο τον Ραφαήλ...Θα δούμε τι θα βγεί...θα είναι και αυτός ήσυχος μετά ή ήρθε η ώρα να πληρώσω όλες μου τις αμαρτίες; :)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Παντως της κουνιαδας μου η μικρη που απο οτι λεει ηταν κ εκεινη υπερκινητικη, τωρα ειναι δυσκολο μωρακι. Κλαιει αλλα βεβαια νομιζω ειναι μεχρι να στρωσει η κατασταση μεταξυ τους γιατι το καλο μου αργησε να θηλασει κ ζοριστηκε αρκετα κ με την γεννα.

Βεβαια κ η κουνιαδα μου δεν μπορει να κανει το τι εκανα εγω με την δικη μου αφου ξεκινησαν λιγο δυσκολα, ενω εμεις μαμα κ κορη δεν κουραστηκαμε να τα βρουμε, προλαβαινα καθε της επιθυμια κ ετσι νομιζω δεν εμαθε να κλαιει... :roll: Νομιζω πως παιζει ρολο αλλα τωρα αν το διδυμο μαμα-κορη, μαμα-γυιος παιδευονται ετσι απο ασταθμητους παργοντες στην αρχη δεν βλεπω πως μπορει να γινει κατι τετοιο, εγω απλα ισως ημουν τυχερη.

εμενα στην κοιλια ηταν πολυ ησυχος,αφου ελεγα αν ειναι ετσι οταν γεννηθει θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα.ακριβως αντιθετο τρεχω ολη μερα!!δεν μ αφηνει σε ησυχια ουτε ενα λεπτο!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Εγώ ρε κορίτσια τις ώρες φοβάμαι.... Ο μπούλης φαίνεται να έχει ωράριο σταθερό, και έτσι έχει κέφια κατά τη διάρκεια της ημέρας 10.00 -14.00, 19.00-22.00 και κατα τις 2.00 -4.00 :!::!::!: και συνήθως με ξυπνάει απο τα κλωτσίδια... Λέτε να μου το κρατήσει το ωράριο???? :shock::shock::shock::?::?::?:

εμένα πάντως το μαιμούνι μου ήταν πολύ δραστήριο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...ειδικά εκείνα τα πόδια του δεν σταματούσε να τα κουνάει πια όλη μέρα...αφού έλεγα στον άντρα μου "καλά αυτό το μωρό μας δεν κοιμάται καθόλου";;; και τώρα που τον έχω έτσι είναι...όλη μέρα κουνάει χέρια πόδια και είναι φοβερά μαλωμένος με τον ύπνο :lol::lol::?:?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»