Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υδροπλανο!!!

ateli

Recommended Posts

Θα παμε στην Κερκυρα διακοπες στην πεθερα μου και σκεφτομαστε να παμε με το υδροπλανο απο την Πατρα. Εχετε ακουσει τιποτα για ταξιδι με υδροπλανο?? Αυτοι στην εταιρια λενε οτι ειναι μια μοναδικη εμπειρια, λιγα ατομα, χαμηλη η πτηση και αξιζει. Ξερετε κατι???

Διαφημίσεις

ατελι αυτό που έχω να σου πω σαν παρατηρητής εγω γιατί το βλέπω καθημερινα να προσγειωνεται και να απογειώνεται όντως φαίνεται μονάδικο κάνει χαμηλές ΄πτήσεις έχει λίγα άτομα και κανει τρομερα πολύ θόρυβο νομίζω ότι το εισητηριο είναι 150 ευρώ αυτα τα ολιγα ξέρω

Ευχαριστω, εστω και για αυτα! Το θορυβο το υποπτευομουν και εγω. Δεν ξερω, μηπως και με το μωρο μας ερθει λιγο δυσκολο! Αλλιως με το πλοιο θα παμε και καμπινα!

Γεια σου ateli.

Περισυ το καλοκαίρι η κουνιάδα μου ταξίδεψε με το υδροπλανο απο Κερκυρα προς Λευκάδα μαζί με τον γιο της οπου ηταν 10 μηνων.Μια χαρά!Ο μικρός κάθισε ησυχός κατα την διάρκεια του ταξιδιού κ φανηκέ να το απολαμβανει(ετσι μου είπαν).Πιστεύω θα σε βολέψει καλύτερα γιατί θα είναι πιο σύντομο το ταξίδι απο ότι με το καράβι!Το υδροπλάνο προσγειώνεται στην μαρίνα Γουβιων,ετσι πληροφοριακα.Εκει κοντα είμαστε κ μεις... :wink:

age.png

Αχ ωραια! Τελικα λεμε να παμε με το υδροπλανο. Και το μωρο μας ειναι και αυτο 9 + μηνων, και ελπιζω να μεν υπαρχει προβλημα. Εμεις θα μενουμε στην πολη, απο εκει ειναι η πεθερα μου. Παντως θα σας πω την εμπειρια για να ξερετε και εσεις!!! Χιλια ευχαριστω....

Διαφημίσεις