Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΝΟΣ...

Recommended Posts

Πριν απο λίγο με έπιασε ένας πόνος αρκετά περίεργος...θα προσπαθήσω να τον περιγράψω...Ήταν χαμηλά στα γεννητικά όργανα αλλά όχι ακριβώς εκεί...πιο προς το πλάι δεξιά..σε εκείνο το ύψος των γεννητικών οργάνων, στο σημείο που αρχίζει ο μηρός... δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτή.. Στην αρχή νόμιζα πως είναι πιάσιμο..απο το μαξιλάρι που βάζω το βράδυ και σκέφτηκα μήπως πιάστηκε το πόδι μου..Αλλά ο πόνος έγινε πιο έντονος και με έπιανε, με άφηνε για κανένα 10λεπτο συνοδευόμενος παράλληλα από έντονες κινήσεις του μωρού.. Σημειωτέον οτι το μωρό έχει το κεφάλι του χαμηλά...μονιμα..απο τον Β' επιπέδου μέχρι και σήμερα είναι όποτε τον βλέπουμε σχεδόν στη ίδια θέση...

Δεν ξέρω, έχετε νιώσει κάποιον τέτοιο πόνο;;; :shock:

Διαφημίσεις

Candy μου καλησπέρα. Αλήθεια σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγώ είχα έναν τέτοιο - πάνω κάτω - πόνο στα τέλη του α' τριμήνου θυμάμαι, κυρίως ήταν από τη δεξιά πλευρά, και ο γιατρός μου τον απέδωσε σε τέντωμα των συνδέσμων της μήτρας που μεγάλωνε. Τώρα έχω καιρό να το νιώσω, οπότε δεν είμαι και η πλέον αρμόδια να σου απάντήσω. Θυμάμαι, ωστόσο, χαρακτηριστικά, ότι ο πόνος που είχα εγώ γινόταν πιο οξύς όταν έβηχα, φτερνιζόμουν κ.λ.π. Ισχύει και σ' εσένα κάτι τέτοιο;

Εγώ νιώθω τέτοιο πόνο εδώ και μια εβδομάδα, από δεξιά και εγώ και δεν μπορώ να σηκώσω καν το πόδι μου από τον πόνο.

Δεν άντεξα πήρα εχτές τον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι μπορεί να είναι το έντερο μου ή ακόμα και καμιά ουρολοίμωξη. Έκανα χτες γενική ούρων και όλα είναι καλά, ευτυχώς.

Ο πόνος όμως συνεχίζει όχι όλο το 24ωρο αλλά όταν με πιάνει κρατάει ώρες.

Σήμερα θα πάω για την Β' επιπέδου οπότε θα το δούμε και αυτό :wink:

Θα σου πω αύριο τι μου είπε :)

uAq4.jpgMqhPp2.png

Τέτοιου είδους πόνοι μπορεί να είναι οτιδήποτε.(έντερο,νεφρό,ακόμα και πίεση σε κάποιο σημείο απο το μωρό που αντανακλά εκεί.

Πάντως αν νιώθεις μεγάλη ανησυχία,πάρε τον γιατρό σου ένα τηλέφωνο για να ηρεμήσεις. :wink:

DoUwp3.png

Τέτοιου είδους πόνοι μπορεί να είναι οτιδήποτε.(έντερο,νεφρό,ακόμα και πίεση σε κάποιο σημείο απο το μωρό που αντανακλά εκεί.

Πάντως αν νιώθεις μεγάλη ανησυχία,πάρε τον γιατρό σου ένα τηλέφωνο για να ηρεμήσεις. :wink:

αρμα γλυκιά μου που είσαι εσύ;;; Σε πεθύμησα βρε...φιλάκια στην μπουμπού σου από την σαρδελομανούλα :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Για πόνο εντέρου δεν το πιστεύω να είναι...με έπιασε πολύ χαμηλά...πού να σας πω τώρα...; Εκεί που ξυριζόμαστε για το μπικίνι...στα πλάγια... Σημειωτέον ότι είμαι στην 33η εβδομάδα. Λέτε να είναι καμια ουρολοίμωξη; Θα πάω να κάνω μια γεν. αιματος και μια ούρων να δω τι παίζει..

Για πόνο εντέρου δεν το πιστεύω να είναι...με έπιασε πολύ χαμηλά...πού να σας πω τώρα...; Εκεί που ξυριζόμαστε για το μπικίνι...στα πλάγια... Σημειωτέον ότι είμαι στην 33η εβδομάδα. Λέτε να είναι καμια ουρολοίμωξη; Θα πάω να κάνω μια γεν. αιματος και μια ούρων να δω τι παίζει..

Candy ξέχασα να σου πω ότι κι εμένα ο γιατρός πριν καταλήξει στο τέντωμα των συνδέσμων της μήτρας, μου είχε πει να κάνω μία γενική ούρων, η οποία δεν έδειξε κάποια ουρολοίμωξη. Αλλά και ουρολοίμωξη να είναι, μην αγχώνεσαι... Αντιμετωπίζεται άμεσα.

αρμα γλυκιά μου που είσαι εσύ;;; Σε πεθύμησα βρε...φιλάκια στην μπουμπού σου από την σαρδελομανούλα :wink:

Αχ σαρδελάκι μου και εγώ σε πεθύμησα! Εχω ανοίξει θέμα για να τα πούμε εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8323. Περιμένω νέα αν και μόλις διάβασα για τους κολικούς σας :(

DoUwp3.png