Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υγρά και καθυστέρηση...!!! απορία

Recommended Posts

Σας χερετώ όλες...:D είμαι κενούρια εδώ και δεν ξέρω πος μπορώ να το χηριστώ αυτό εδώ αλλά που θα παϊ...τέλος πάντον θα μπώ κατεφυθίαν στο θέμα για να μην σας κουράζω....εδώ και 6 μήνες προσπαθώ με τον σύντροφο μου να κάνουμε μωράκι αλλά ακόμη τίποτα έχουμε απογοϊτευτή αλλά νιόθω πος αυτό τον μήνα είμαι έγκυος (μακάρι να βγώ αλιθηνή):? έχω μερικές ημέρες καθιστέρηση και θέλω να ροτήσω. Πρίν δεν είχα πολλά υγρά (στο βρακί) τώρα που έχω και καθιστέρηση συνεχός βγάζω υγρά εδώ και 2-3 μέρες διεφάνες και σύμμερα κάπος κίτρηνα και δεν ξέρω γιατί..βοϊθήστεμε σας παρακαλώ..!!!:|

Διαφημίσεις

Αν εχεις σταθερο κυκλο και εχεις πανω απο μια εβδομαδα καθυστερηση παρε ενα ευαισθητο τεστακι (πχ clearblue) ή δωσε αιμα για β χοριακή

Αν δεν εισαι εγκυος και τα υγρα ειναι δυσοσμα πηγαινε μιλα με τον γυναικολογο σου μηπως πρεπει να κανεις κολπικη καλλιεργεια

Ευχομαι να εισαι!

p7z6p3.pngsQqep3.png

δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο...σήμερα το προϊ έκανα ένα τεστ όχι clear blue γιατί δεν το βρίκα στο φαρμακίο που πήγα είμαι απο Κύπρο και μου έδωσαν ένα άλλο τεστ..το έκανα άλλα όχι με τα πρότα ούρα και βγήκε αρνιτικό όταν πηγα ξάνα ούρισα πολύ ελάχιστα αλλά το έκανα...αν δεν μου έρθει η ακατανόμαστη σε τρίς ημέρες θα ξανακάνω για να σηγουρευτώ.. λέτε να είταν νορής η έκανα κάτι λάθος και να μην μου έδοσε την σωστη απάντηση..??? αχχ θέλω τόσοπολύ ένα μωράκι...:? και καλά χριστούγενναα..!!!