Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψυχογενης βουλιμια κ εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Καλημερα με αγαπη σε ολες τις μελουσες μα

νουλες. Ηθελα να ρωτησω αν καποια εχει

βουλιμια ,δηλ να τρωει κ να κανει εμμετο , προκλητο

οχι λογω εγκυμοσυνης . Κ οχι πολυ συχνα

Δηλαδη να τρωει υγιεινα κ πληρες γευματα

αλλα μερικες φορες να τρωει για παραδειγμα

ενα κουτι μελομακαρονα κ μετα να το κανει

εμμετο. Υπαρχει καμια ; Αλλα να ηταν

βουλιμικη πριν μεινει εγκυος;

Εγω ταλαιπωρουμε σπο αυτο το εχω μειωσει

φυσικα κ οι εξετασεις αιματος που εκανα

βγηκαν καλες .. Ειμαι 34 ετων κ 17 μηνων

εγκυος .. Μη με στεναχωρησεται κ με τρομο

κρατησετε καλα τα πηγαινω προσπαθω κ

μαλιστα εχω βελτιωθει αλλα θα ηθελα

να ανταλλαξω μια κουβεντα με μια κοπελα που το

περνα η το εχει περασει.. Σε ολες απο τα βαθη

της ψυχης μου καλες γιορτες με υγεια

σε ολους κ στη πατριδα μου .. Δε ζω Ελλαδα.. Ευ

χαριστω αν διαβασατε το μνμ μου..

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Ψυχολογική στήριξη θέλεις πρώτα απ' όλα, σε σύμβουλο που ειδικεύεται στις διατροφικές διαταραχές... Με το καλό το μωράκι σου:)

it's never too late to start all over again

Eκεί στο Λονδίνο που είσαι δεν υπάρχει κάποιο κέντρο του Δήμου, ή κρατικό τέλος πάντων, που να μπορείς να απευθυνθείς χωρίς να δώσεις έναν σκασμό λεφτά? Μπορείς να κοιτάξεις και στο internet αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην περιοχή σου. Ή μήπως υπάρχει τηλεφωνική γραμμή στήριξης τέτοιων καταστάσεων, που σου μιλούν ψυχολόγοι στο τηλέφωνο, σε ηρεμούν και σε καθοδηγούν.

Φαντάζομαι ότι φοβάσαι μην κάνεις κακό στο μωρό σου, και αν είναι έτσι μπράβο σου, το σκέφτεσαι πολύ σωστά.

Μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου, πολύς κόσμος πάσχει από διατροφικές διαταραχές, είναι σημείο των καιρών, δυστυχώς...

it's never too late to start all over again

Μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου, πολύς κόσμος πάσχει από διατροφικές διαταραχές, είναι σημείο των καιρών, δυστυχώς...

Αυτό ακριβώς!

Irinaki έχω κ εγώ το ίδιο θέμα μαζί σου, η ιστορία μου βέβαια ξεκινάει απο τα 13 μου κ τώρα είμαι 31+. Στην κατάσταση που είσαι σαφέστατα κ δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που κάνεις για το μωράκι σου περιόρισε το στο μέγιστο, αλλά απο την άλλη μην σε φάνε οι τύψεις γιαυτό που κάνεις.

Πόσο ύψος έχεις κ βάρος???

2F0Rp3.png

Διαφημίσεις

εφόσον οι εξετάσεις αίματός σου βγήκαν καλές, που σημαίνει ότι το μωρό σου δεν στερείται τα απαραίτητα στοιχεία, η διαταραχή σου αυτή καταπονεί κυρίως εσένα. Εύχομαι να μπορέσεις να το καταπολεμήσεις, το μωρό σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό (δεν θα προλαβαίνεις ούτε να φας, όχι να κάνεις εμετό μετά!). Απλά θα σου έλεγα να βλέπεις το σώμα σου ειδικά αυτή την περίοδο με μεγαλύτερο σεβασμό, υπάρχει μια ζωή που δημιουργείται μέσα του και δεν πρέπει να το καταπονείς με αυτή την βίαιη συνήθεια. Αν το δεις από αυτή την οπτική, μπορεί να μειώσεις την συχνότητα των εμετών ακόμα περισσότερο. Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, προς Θεού, απλά σκέψου πως σε κάθε εμετό που προκαλείς δημιουργείς στον οργανισμό σου ένα σοκ, πρώτα με την υπερκατανάλωση φαγητού και μετά με την βίαιη εξώθηση του στομαχιού σου να αδειάσει. Το σώμα σου για τις επόμενες εβδομάδες (είσαι 17 εβδομάδων και όχι μηνών, διόρθωσέ το) φιλοξενεί ένα μωρό που και αυτό ταλαιπωρείται όταν κάνεις εμετό, σκέψου το και αυτό. Παρόλα αυτά δεν το βλάπτεις, απλά το ενοχλείς.

Σου εύχομαι να βρεις την άκρη και να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Με το καλό το μωράκι και ό,τι καλύτερο

ΥΓ μην κόβεις τις φράσεις στη μέση, είναι δύσκολο να διαβαστεί το κείμενό σου.

Και εγω απο τα 17 το εχω κ ειμαι 34 .. Το βαρος

μου ειναι 54 κ το υψος 1.55 .. Πολλα χρονια

Το κακο ειναι πως ειμαι τελειομανης τα θελω

ολους κ ολα τελεια κ αν δεν ειναι ταραζομαι..

Αγωνας μεγαλος παντως εχω βελτιωθει

Ολα αυτα ξεκινουν απο παιδικη ηλικια ..

Εχω κανει θεραπειες κατα καιρους

και ομαδες και σε προσωπικο επιπεδο..