Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νεα μαμα μονη ψαχνει

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις ομορφες μανουλες,

ειμια και γω μια σαν εσας που εφερα στον κοσμο πριν 3 μηνες εναν ομορφο πριγκιπακο.διαβαζω το forum μηνες προτου γεννησω και εχω μαθει πολλα απο εσας...τωρα ομως θα ηθελα να ρωτησω και γω καποια γενικα πραγματακια γιατι εχω μπερδευτει...θηλαζω αποκλειστικα απο την πρωτη ημερα και μεχρι στιγμης παμε μια χαρα.γενηθηκαμε 3200 βγηκαμε απο νοσοκομειο 3080 και τωρα ημαστε 6300!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.Εχω αγορασει ενα θηλαστρο της ardo to calypso ειμια παρα πολυ ευχαριστημενη..βασικα το πηρα για να αποθηκευω γαλα σε περιπτωση που πρεπει να λειπω απο το σπιτι για να το δινει καποιος αλλος η να με ξεκουραζει και ο συζηγος καποιες στιγμες.Ομως οταν το χρησιμοποιω το στηθος αυξανει περισσοτερο η λιγοτερο γαλα?Δηλαδη να το χρησιμοποιω συχνα για να εχω πιο πολυ παραγωγη?

2.Θελω να βγω εξω και δεν μπορω να θηλασω εκει που θα παω , μπορω να χρησιμοποιησω καπως το γαλα που εχω αποθηκευσεις?το παιρνω μαζι μου παγωμενο οπως εινια ?το ζεσταινω με τη βοηθεια ενος θερμου?

3.Το φαγητο που τρωω μετα απο ποση ωρα περνα στο γαλα? Γιατι πολλες φορες τρεχω να προλαβω να φαω το μεσημερι για να "φαει" και ο μπεμπης μετα.

4.Δεν τρωω ακομα οσπρια ,μπροκολα ,κουνουπιδια ,καφε κλπ....περασαμε κολικους αλλα τωρα ημαστε πολυ καλυτερα.Ποτε μπορω να ξεκινησω να τρωω κανονικα απολα?

5.Μπορω να κανω κατι ,περα απο το να βαζω το παιδι στο στηθος, να εχω πιο πολυ γαλα?μεσο φαγητου πχ η κατι αλλο?Θελω να εχω αποθεματα στην καταψυξη να κανω δικια μου τραπεζα γαλακτος...3 μηνες δεν κραταει στην καταψυξη? Τελικα στη συντηρηση ποσο αντεχει 24 η 48 ωρες?

Αγλαια help και οσες μπορειτε να με βοηθησετε...

καλες γιορτες σε ολες σας..:-)

Διαφημίσεις

2.Θελω να βγω εξω και δεν μπορω να θηλασω εκει που θα παω , μπορω να χρησιμοποιησω καπως το γαλα που εχω αποθηκευσεις?το παιρνω μαζι μου παγωμενο οπως εινια ?το ζεσταινω με τη βοηθεια ενος θερμου?

5.Τελικα στη συντηρηση ποσο αντεχει 24 η 48 ωρες?

διατηρηση,φυλαξη, αποψυξη, μεταφορα μητρικου γαλακτος

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

83hKp3.png

3.Το φαγητο που τρωω μετα απο ποση ωρα περνα στο γαλα? Γιατι πολλες φορες τρεχω να προλαβω να φαω το μεσημερι για να "φαει" και ο μπεμπης μετα.

δεν υπαρχει τετοιο πραγμα..

οι γυναικες στην Αφρικη που θηλαζουν δεν κανουν ουτε την βασικη διατροφη..

το μωρο αυτο που ειναι να παρει θα το παρει..

να τρως οποτε θες και να πινεις υγρα οταν διψας..

83hKp3.png

4.Δεν τρωω ακομα οσπρια ,μπροκολα ,κουνουπιδια ,καφε κλπ....περασαμε κολικους αλλα τωρα ημαστε πολυ καλυτερα.Ποτε μπορω να ξεκινησω να τρωω κανονικα απολα?

)

διατροφη μητερας που θηλαζει

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9/

ξεκινα σταδιακα να εισαγεις ολα τα τροφιμα που ειχες στερηθει..σε λογικες ποσοτητες και παρακολουθα τις πανες του παιδιου και το παιδι..

83hKp3.png

!

1.Εχω αγορασει ενα θηλαστρο της ardo to calypso ειμια παρα πολυ ευχαριστημενη..βασικα το πηρα για να αποθηκευω γαλα σε περιπτωση που πρεπει να λειπω απο το σπιτι για να το δινει καποιος αλλος η να με ξεκουραζει και ο συζηγος καποιες στιγμες.Ομως οταν το χρησιμοποιω το στηθος αυξανει περισσοτερο η λιγοτερο γαλα?Δηλαδη να το χρησιμοποιω συχνα για να εχω πιο πολυ παραγωγη?

5.Μπορω να κανω κατι ,περα απο το να βαζω το παιδι στο στηθος, να εχω πιο πολυ γαλα?μεσο φαγητου πχ η κατι αλλο?

με το θηλαστρο θα αντλεις οσο χρειαζεσαι για να φτιαξεις μια μικρη τραπεζα με 5-10 γευματα σε περιπτωση αναγκης..δεν αυξανεις την παραγωγη απο την στιμγμη που δεν εχεις προβλημα..

γιατι θες να εχεις πιο πολυ γαλα απο οτι εχεις?

το πιο πολυ γαλα,μπορει να σημαινει υπερπαραγωγη , προβλημα στον θηλασμο που θα πρεπει να αντιμετωπισεις..

ακολουθεις την ζητηση του μωρου, προσφερεις το στηθος σου συχνα,αντλεις περιστασιακα για την τραπεζα και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο..

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B7%CE%BB/

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC/

83hKp3.png

Διαφημίσεις

με το θηλαστρο θα αντλεις οσο χρειαζεσαι για να φτιαξεις μια μικρη τραπεζα με 5-10 γευματα σε περιπτωση αναγκης..δεν αυξανεις την παραγωγη απο την στιμγμη που δεν εχεις προβλημα..

γιατι θες να εχεις πιο πολυ γαλα απο οτι εχεις?

το πιο πολυ γαλα,μπορει να σημαινει υπερπαραγωγη , προβλημα στον θηλασμο που θα πρεπει να αντιμετωπισεις..

ακολουθεις την ζητηση του μωρου, προσφερεις το στηθος σου συχνα,αντλεις περιστασιακα για την τραπεζα και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο..

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B7%CE%BB/

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC/

paros σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου και ειδικα τα αρθρα που μου προτεινες ηταν κατατοπιστικοτατα.