Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Αν κάποια από εσάς εχει ήδη γεννήσει 2 φορές, θα μπορούσε να μας πεί ποια τα συμπτώματα του δεύτερου τοκετού της?

Είμαι στην 37εβδ και 3ημ και από το απόγευμα δεν νιώθω πολύ καλά.

Κρυάδες, ρίγος, δεν έχω πυρετό και έχω συχνές αλλά ακανόνιστες συσπάσεις. Το μωρό μετακινείται και με κλωτσά αλύπητα. Η κοιλιά μου ήταν ελαφρως κόκκινη.

Πριν πάρω τηλ το γιατρό, μπορείτε να μου πείτε αν είχατε ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

δενειμαι η πιο αρμοδι αν ααπαντησει και δε γεννησα δευτερη φορα ακομη...θ απεριμενεις οι συσπασει ςν αγινουν τακτικες...και το μωρο να μηνπολυκουνιεται...αυτο θα ειναι συμπτωμα...εισια παντως στην τελικη ευθεια!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Αν κάποια από εσάς εχει ήδη γεννήσει 2 φορές, θα μπορούσε να μας πεί ποια τα συμπτώματα του δεύτερου τοκετού της?

Είμαι στην 37εβδ και 3ημ και από το απόγευμα δεν νιώθω πολύ καλά.

Κρυάδες, ρίγος, δεν έχω πυρετό και έχω συχνές αλλά ακανόνιστες συσπάσεις. Το μωρό μετακινείται και με κλωτσά αλύπητα. Η κοιλιά μου ήταν ελαφρως κόκκινη.

Πριν πάρω τηλ το γιατρό, μπορείτε να μου πείτε αν είχατε ανάλογη εμπειρία?

καλησπερα και με το καλο!!!! εγω στον δευτερο τοκετο ειχ αυτες τις ακανονιστες συσπασεις και γενικως μια αισθηση περιεργη στις 9 στις 18 και στις 21 μαιου- μαντεψε ! γεννησα στις 21/5! βεβαια επειδη εννοειται οτι καθε μα καθε τοκετος ειναι διαφορετικος να παρεις τον γιατρο σου -αφου πρωτα μετρησεις την πιεση σου- και να τον ενημερωσεις. πιθανοτατα θα χρειαστει να κανεις μια επισκεψουλα στο μαιευτηριο και.... ποιος ξερει? μπορει να γεννησεις κιολας! παντως σιγουρα μετρα την πιεση

σου....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΑΝ ΝΕΡΑΚΙ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

εντιτ γιατι ξεχασα: συνηθως ο δευτερος-τριτος κλπ τοκετος γινεται λιγο νωριτερα απο τον πρωτο..... οποτε ποσων εβδομαδων γεννησες το πρωτο? μια πανω μια κατω εκει θα γεννησεις και το δευτερο

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Ευχαριστώ βρε κορίτσια.:oops:

Αν και έχω γεννήσει ήδη, θυμάμαι πως όλα άρχισαν ξαφνικά, χωρίς αυτές τις ρημάδες συσπάσεις επί ένα μήνα, χωρίς πόνους, χωρίς αυτή την κούραση.

Και γέννησα και γρήγορα, σε 5 ώρες.

Τωρα όλα φαίνονται βουνό...

Να είστε καλά.

Ευχαριστώ βρε κορίτσια.:oops:

Αν και έχω γεννήσει ήδη, θυμάμαι πως όλα άρχισαν ξαφνικά, χωρίς αυτές τις ρημάδες συσπάσεις επί ένα μήνα, χωρίς πόνους, χωρίς αυτή την κούραση.

Και γέννησα και γρήγορα, σε 5 ώρες.

Τωρα όλα φαίνονται βουνό...

Να είστε καλά.

ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι μονο και τσιτωνει η κοιλιτσα!!!!;);););)

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Διαφημίσεις

εντιτ γιατι ξεχασα: συνηθως ο δευτερος-τριτος κλπ τοκετος γινεται λιγο νωριτερα απο τον πρωτο..... οποτε ποσων εβδομαδων γεννησες το πρωτο? μια πανω μια κατω εκει θα γεννησεις και το δευτερο

Γέννησα την κόρη μου στις 38εβδ. και 6 ημέρες, φυσιολογικά μία όμορφη Κυριακή πρωί της Αποκριάς του 2009.:oops:

Ο γιατρός τωρα μου εδωσε ΠΗΤ 27/12 το αργότερο.

Την μετρησε προχθές και ήταν 3,300. Το κεφαλάκι εμπεδωμένο στη λεκάνη και ο πλακούντας σε καλή φαση ωρίμανσης.

Αντε να τη δω να βγαίνει, κουράστηκα...:cry:

Γέννησα την κόρη μου στις 38εβδ. και 6 ημέρες, φυσιολογικά μία όμορφη Κυριακή πρωί της Αποκριάς του 2009.:oops:

Ο γιατρός τωρα μου εδωσε ΠΗΤ 27/12 το αργότερο.

Την μετρησε προχθές και ήταν 3,300. Το κεφαλάκι εμπεδωμένο στη λεκάνη και ο πλακούντας σε καλή φαση ωρίμανσης.

Αντε να τη δω να βγαίνει, κουράστηκα...:cry:

καλημερα!!! τι κανετε μανα και κορη? ευχομαι ολα να ειναι οκ!

zCgOp2.png

καλημερα!!! τι κανετε μανα και κορη? ευχομαι ολα να ειναι οκ!

Καλημέρα!

Όλα καλύτερα σήμερα.

Εχθές το βράδυ είχε πέσει η πίεσή μου στο 9, ίσως για αυτό κρύωνα και ένιωθα κάπως... Εφαγα ένα μηλαρλακι, έκανα ένα καυτό μπάνιο και ηρέμησα.

Ελπίζω να γεννήσω σήμερα!

Καλημέρα!

Όλα καλύτερα σήμερα.

Εχθές το βράδυ είχε πέσει η πίεσή μου στο 9, ίσως για αυτό κρύωνα και ένιωθα κάπως... Εφαγα ένα μηλαρλακι, έκανα ένα καυτό μπάνιο και ηρέμησα.

Ελπίζω να γεννήσω σήμερα!

με το καλο! και το σκεφτομουνα σημερα οτι ειναι μια ομορφη κυριακη για να γεννησεις.... βεβαια τωρα σκοτεινιασε αλλα still ηταν μια ομορφη γλυκια μερα.....

zCgOp2.png

Διαφημίσεις

οσες φορες και να γεννησουμε νομιζω οτι ποτε δεν θα ξερουμε ποτε γενναμε!!!!

χαχα! αυτο ξαναπες το!!!

Να είστε καλά βρε κορίτσια...!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

κι εσυ με το καλο ταυρινα αν και..... επειδη δεν εχεις μπει απο χθες, νομιζω οτι ηρθε ο Αη Βασιλης πιο νωρις και το πηρες το δωρακι σου;););)

zCgOp2.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια,

taurina σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Στο δεύτερο κι εγώ είχα συσπάσεις όταν έφτανε η ημερομηνία και ήταν τελείως διαφορετική εγκυμοσύνη από την πρώτη που δεν ένιωσα το παραμικρό.

Με το καλό και η δεύτερη κορούλα σου....:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Τίποτε ακόμη!

Περιμένω και αγχώνομαι...:(

Να μην αγχωνεσαι!!!! μπορει να θελει να βγει χριστουγεννα!!!!;););) ετσι κι αλλιως εως 27 δεν σου εχει πει ο γιατρος σου? χαλαρωσε και απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου, μιλα πολυ με την κορη σου-γιατι μετα μοιραια θα την παραμελησεις για λιγο καιρο- και ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!! :D8-)8-):cool: α!! και κοιμησου!!!

zCgOp2.png

Να μην αγχωνεσαι!!!! μπορει να θελει να βγει χριστουγεννα!!!!;););) ετσι κι αλλιως εως 27 δεν σου εχει πει ο γιατρος σου? χαλαρωσε και απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου, μιλα πολυ με την κορη σου-γιατι μετα μοιραια θα την παραμελησεις για λιγο καιρο- και ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!! :D8-)8-):cool: α!! και κοιμησου!!!

Καλά δεν το συζητώ, με την κόρη μου έχουμε γίνει αυτοκόλλητες, και το πουλάκι μου συνέχεια με παίρνει αγκαλίτσα και μου φτιάχνει τη διάθεση!

Απλα, φοβάμαι να γεννήσω μεσα στις γιορτές γιατί ως γνωστό, οι περισσότεροι γιατροί, μαίες, κλπ κλπ, έχουν φτιάξει "πρόγραμμα" και συνηθίζουν να επισπεύδουν "καταστάσεις".

Ασε που το μωρό, εχει περάσει τα 3,500 κιλά ...:shock:

Πολλά φιλιά!

ταυρινα μου μαλλον γεννησες ε??? ευχομαι να πηγαν ολα τελεια!!!!;);););)

zCgOp2.png

ταυρινα μου μαλλον γεννησες ε??? ευχομαι να πηγαν ολα τελεια!!!!;);););)

Κι όμως δεν γέννησα...

Πήγαμε σήμερα στο ραντεβού και ο γιατρός μου είπε αν δε γεννήσω μεχρι 27 θα πάμε με πρόκληση.

Στεναχωρήθηκα....

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, δεν θα αντέξω να με σφάξουν με καισαρικές...:(

Κι όμως δεν γέννησα...

Πήγαμε σήμερα στο ραντεβού και ο γιατρός μου είπε αν δε γεννήσω μεχρι 27 θα πάμε με πρόκληση.

Στεναχωρήθηκα....

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, δεν θα αντέξω να με σφάξουν με καισαρικές...:(

καλημερα! να εισαι θετικη βρε!!! προκληση δεν σημαινει απαραιτητα και καισαρικη!!!!! ωδινες θα σου βαλει (οξυτοκινη) για να προκαλεσει τον τοκετο!!! εγω κ τα δυο καισαρικη τα γεννησα (λογω προεκλαμψιας την μεγαλη-λογω πολυ κοντινης εγκυμοσυνης τον μικρο) και μην σε φοβιζει! εξαλλου αφτερ ολ αυτο που σε νοιαζει ειναι το καλυτερο για το μωρο σου οποτε.... βλεποντας και κανοντας!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ!!! ......... γιατι δεν ξερω αν κανεις κακο στον εαυτο σου κ στο μωρο αλλα σιγουρα καλο δεν κανεις;)

zCgOp2.png