Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μανούλες και υποψήφιες μανούλες καλησπέρα! Θέλω τα φώτα σας κι αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια από εσάς.

Μεθαύριο κλείνω την 31η βδομάδα κύησης στο πρώτο μου παιδάκι. Στην 28η βδομάδα νοσηλεύτηκα στο ΕΛΕΝΑ επειδή είχα δει στο εσώρουχο μια στρογγυλή στάμπα με κόκκινο αίμα, το οποίο τελικά ήταν από μια μικρή αποκόλληση. Ο γιατρός μου τότε έκρινε να κάνω εισαγωγή για παρακολούθηση. Στον υπέρηχο πριν πάρω εξιτήριο η αποκόλληση είχε εξαφανιστεί και όλα ήταν ΟΚ. Εκτοτε δεν έβλεπα τίποτα το ανησυχητικό στο σερβιετάκι μου. Μετά από 10 περίπου μέρες είδα κάτι καφέ κηλίδες στο σερβιετάκι. Δεν μιλάω για συνεχόμενη ροή, απλά νομίζω 2 φορές την ημέρα έβλεπα 2-3 καφέ κηλίδες. Μέχρι που ανησύχησα και πήρα τον γιατρό και πήγα χτες για να με δει. Ο υπέρηχος ήταν εξαιρετικός, και ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι παλιό αίμα που αποβάλλει ο οργανισμός από την αποκόλληση. Επίσης μου είπε ότι αν συνεχιστούν αυτές οι καφέ κηλίδες μέχρι το τέλος, υπάρχει μια πιθανότητα να γεννήσω λίγο νωρίτερα, χωρίς όμως να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα πρέπει να ανησυχήσω μόνο αν δω κόκκινο αίμα.

Εγώ από χτες που είδα τον γιατρό παρατηρώ ότι, αντί για 2-3 φορές την ημέρα, η συχνότητα εμφάνισης αυτών των υγρών έχει αυξηθεί. Φυσικά και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, απλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά μου κι αυτό μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό...

Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο, να έχετε καφέ υγρά (ΟΧΙ με ροή σαν περίοδο), απλά να εμφανίζονται που και που μέσα στην ημέρα? Σήμερα νομίζω είναι η 7η μέρα που τα έχω και πραγματικά εύχομαι να σταματήσουν σύντομα...

Διαφημίσεις

Αχ κοπελα μου τι να σου πω και εγω??Και εγω περασα τα ιδια πριν λιγες μερες...Την Δευτερα μολις τελειωσα το σιδερωμα , πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα κοκκινο μεσα στην τουαλετα.31 εβδομαδων και εγω.Πηρα την γιατρο μου (που ειναι στο ελενα) και μου ειπε να παω εκει να με δουν.Κοιταζουν το μωρο ολα καλα, ο τραχηλος καλα, ο πλακουντας καλα..δεν βρηκαν αποκολληση ουτε τιποτα.Το αιμα σταματησε εκεινην την στιγμη και δεν το ξαναειδα.Βεβαια βλεπω κατι ελαχιστες καφε κηλιδες ποτε-ποτε αλλα η γιατρος μου ειπε τα ιδια με τον δικο σου.Να μην ανησυχω.Η γιατρος μου εδωσε εντολη να με κρατησουν προληπτικα και ετσι εκατσα 2 μερες μεσα.Μπηκα το απογευμα στις 6μιση και δεν με αφηναν ουτε τουαλετα να παω...Ουτε φαι να φαω.Τελικα μου εκαναν και 2-3 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(προληπτικα).Το επομενο πρωι εκανα και αλλον υπερηχο με τον διευθυντη του Προγεννητικου ο οποιος παλι δεν βρηκε τιποτα.ΜΟυ ειπαν οτι μαλλον ηταν απο την κουραση.Μετα μου επετρεψαν να σηκωνομαι για τουαλετα και να τρωω.Τελικα γυρισα σπιτι αλλα πρεπει να προσεξω για 10 μερες..Ξαπλα, καναπες, κρεβατι ετσι προληπτικα λεει και βλεπουμε..

Μαλλον και εσυ δεν πρεπει να ανησυχεις , απλα ξεκουρασου λιγακι...

ClTwp3.png

Μα πραγματικά δεν κάνω κάτι το κουραστικό! Επειδή φοβήθηκα είμαι όλο καναπέ, κρεβάτι, άντε και λίγη ώρα στον Η/Υ. Δουλειές κάνει ο άντρας μου πλέον. Στο νοσοκομείο μου κάνανε μια ένεση κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μικρού (επίσης προληπτικά) και μου δίνανε αντιβίωση (Amoxyl νομίζω) μήπως είχα κάποια εσωτερική φλεγμονή. Οσον καιρό ήμουν εντελώς ξάπλα δεν είχα τίποτα, όταν άρχισα να σηκώνομαι άρχισα να βλέπω τις καφέ κηλίδες. Εσύ όμως είχες κόκκινο αίμα και δεν σου βρήκαν αποκόλληση? Αβυσσος το σώμα μας... Μακάρι να πάμε καλά ως το τέλος και τα υγρά αυτά να μην είναι όντως τίποτα...

Εγω για την ακριβεια γεμισα την τουαλετα με αιμα οταν πηγα να ουρησω..2 φορες γεμισε και τρομακρατηθηκα.Τα ιδια και εμενα αμοχιλ και ενεσεις για τους πνευμονες!Απλα οταν εφτασα εκει σταματησε εντελως το αιμα...Και δεν βρεθηκε τιποτα!!!!Ουτε ιχνος αποκολλησης...Μαλλον μου ειπαν κουραση επειδη εκανα σιδερωμα εκεινη τη στιγμη...

Μην φανταστεις εγω δεν εκανα βαριες δουλειες στο σπιτι αλλα οδηγουσα, εβγαινα, περπατουσα, σιδερωνα ολα κανονικα...

Οπως λες και εσυ αβυσσος το σωμα μας...

Εσενα σου ειπε ξεκουραση τωρα?

Εχεις κανει ντοπλερ?

Σε πιο δωματιο ησουν ανεπιτρεπεται?Μαλλον μαζι θα γενναμε ε?στο ελενα γεννας ?Με ποιον γιατρο?Σορρυ ανσε επρηξα αν θες απαντησε μου..

ClTwp3.png

Χε χε χε! Οντως μαζί γεννάμε απ' ότι βλέπω! Εγώ ήμουν σε δίκλινο στον 4ο όροφο. Στην γέννα όμως θα προτιμήσω σίγουρα μονόκλινο. Σου στέλνω ΠΜ!

Διαφημίσεις