Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διπλωπια

boysmamy

Recommended Posts

δεν ηξερα που να γραψω και γραφω εδω!!!

ο αντρας μου εδω και 4 μερες εχει προβλημα με την οραση του. και καμια βδομαδα με πονοκεφαλους.σημερα πηγε στον γιατρο και του ει[πε πωε εχει διπλωπια και να κανει αξονικη γιατι φοβατε για σκληρηνση καταπλακας. γιατι περπου το ιδιο ειχε και πριν 6 χρονια. μου εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου. εχετε ακουσει τιποτα για την διπλωπια?:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Καλησπερα.εγω ειμαι οπτικος και στη σχολη οταν ημουν ειχαμε κανει για την διπλωπιαεμφανιζεται σε οποιαδοιποτε ηλικια και οφειλεται σε παραλυση καποιου μυ στο ματι.γι αυτο και βλεπουμε θολα.το τι το προκαλεσε εξαρταται και απο την ηλικια.αλλα δυστηχως μερικες φορες μπορει να ειναι και σκληρυνση καταπλακας.πρεπει να γινουν εξετασεις.και καλυτερα θα σας εξηγηση ο αφθαλμιατρος.

κατι αλλο που δεν καταλαβα με αυτην την νοσο!! αν η διπλωπια ειναι αποτελεσμα αυτης, τι προβλημα εχει ο ασθενης ?? μονο στα ματια? ή ειναι αρχη και για αλλα στη πορεια?

η σκλήρυνση είναι μια αυτοάνοση νόσος του εγκεφάλου που, ανάλογα με το τμήμα που επιρρεάζεται αποκτάς και τα συμπτώματα, ΑΛΛΑ αν το πιάσεις νωρίς και ακολουθείς ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες τώρα πια τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και δεν φτάνεις σε παραλύσεις κ.α. που δεν είναι της παρούσης....(μην τρελλαίνεσαι...)

να το ψάξετε ΚΑΛΑ και να πάρεις και 2η και τρίτη γνώμη από ειδικούς αν είναι αυτό.....και πως θα το αντιμετωπίζει όταν είναι σε έξαρση

Όλα αντιμετωπίζονται....

η διπλωπια αντιμετοπιζεται πολυ ευκολα.το θεμα ειναι να δειτε τι την προκαλεσε.και να το αντιμετωπισετε.πρωτα πολλα δεν θελει αγχος και ολα καλα θα πανε.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. ειμαι που ειμαι απαισιοδοξο ατομο.........ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!να δω πως θα περασει το βραδυ. αλλες 3 φορες εχουν στειλει εμενα για μαγνητικες για ογκο και τετοια αλλα ευτυχως τιποτα .ομως η ψυχολογια μετα .... σπασμενα νευρα!!! και τωρα αυτο!!!!!!:(:(:(:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...