Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Eleni30

Recommended Posts

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ψάχνουμε μαρτυρικά για την βαπτιση μας ενα συγκεκριμένο σχέδιο. Έχω δεί κάπου σε μια άλλη βάπτιση μαρτυρικά που ήταν κορόνα πριγκήπισσας με ροζ και λιλά το στέμμα.

Δεν το βρήκα πουθενά, μήπως έπεσε στην αντίληψη κανενός απο εσας;

[/img]

Διαφημίσεις

Μπορω να βοηθησω μεχρι ενα σημειο. Αμα πας σε μπουμπουνιεραδικα και δεις τους καταλογους που εχουν με τα σχεδια θα βρεις τετοιο.Θυμαμαι οτι οταν κοιτουσα για την βαφτιση μπομπονιερα και επειδη διαλεξα απο καταλογο το ειδα αυτο αλλα ηταν ακριβο. Απλα δεν θυμαμαι σε τι εταιρεια γιατι ειδα απο 2-3 διαφορετικες.

Μπορω να βοηθησω μεχρι ενα σημειο. Αμα πας σε μπουμπουνιεραδικα και δεις τους καταλογους που εχουν με τα σχεδια θα βρεις τετοιο.Θυμαμαι οτι οταν κοιτουσα για την βαφτιση μπομπονιερα και επειδη διαλεξα απο καταλογο το ειδα αυτο αλλα ηταν ακριβο. Απλα δεν θυμαμαι σε τι εταιρεια γιατι ειδα απο 2-3 διαφορετικες.

Τα έχω δει κι εγω και νομίζω οτι είναι στον κατάλογο του Ευθυμιου! Κανε τον κοπο και κανε μια βολτα στα μαγαζια.

Ψάχνουμε μαρτυρικά για την βαπτιση μας ενα συγκεκριμένο σχέδιο. Έχω δεί κάπου σε μια άλλη βάπτιση μαρτυρικά που ήταν κορόνα πριγκήπισσας με ροζ και λιλά το στέμμα.

[/img]

θα δω το απογ τους καταλόγους και θα σου πω και πόσο κάνουν.

.png

Διαφημίσεις

θα καταχραστώ τον χώρο του παρόντος θέματος και θα ρωτήσω το εξής...

στην adorex αγοράζεις μόνο χονδρικής ή και λιανικής?

αν είναι μόνο χονδρικής, είσαι υποχρεωμένος για μεγάλη ποσότητα ή μπορείς και λίγα κομμάτια?

[/img]

Μπορείς να το περιγραψεις καλύτερα? Με στεμματα εχει πολλα

οταν λες ροζ λιλα εννοεις το στεμμα να ειναι τέτοιο χρώμα ή έχει πετρες επάνω? εχει τιποτε αλλο? παραμάνα ή ματακι ή σταυρο κλπ...

.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Αυτην ακριβως σε γαλάζιο την είδα σε βάπτηση και το πήραν 1 ευρώ μου είπε η φίλη μου αλλά χωρίς την παραμάνα, με λεπτό κορδονάκι για να γινει μετά κολιέ στο λαιμό. Τα φόρουσαν όλες οι γυναικες και ήταν ενθουσιασμένες. Μου άρεσε.Ειναι πιο εντυπωσιακές απο κοντά. Ειχε και το άλλο σε φιλντισένιο στα δωράκια στα παιδιά πάνω σε μεγάλα χάρτινα κουτιά με πολύχρωμες κορδέλες.Πολύ εντυπωσιακό.!!!!!!!!!!!!!!!Τα βρηκε πολύ πιο φθηνά

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 1 year later...

Κορίτσια βρήκα από το internet μαρτυρικά πολύ ωραία και οικονομικά.

το site είναι www.afitexno.gr/index.php?pg=products&cid=12

αυτά που διάλεξα εγώ για την βάπτιση (είχαν νεραϊδούλα πάνω) τα πήρα 24 ευρώ τα 50 είχε και οικονομικότερα.

Κορίτσια βρήκα από το internet μαρτυρικά πολύ ωραία και οικονομικά.

το site είναι /www.afitexno.gr/index.php?pg=products&cid=12

αυτά που διάλεξα εγώ για την βάπτιση (είχαν νεραϊδούλα πάνω) τα πήρα 24 ευρώ τα 50 και είχε και οικονομικότερα.

Διαφημίσεις

θα καταχραστώ τον χώρο του παρόντος θέματος και θα ρωτήσω το εξής...

στην adorex αγοράζεις μόνο χονδρικής ή και λιανικής?

αν είναι μόνο χονδρικής, είσαι υποχρεωμένος για μεγάλη ποσότητα ή μπορείς και λίγα κομμάτια?

οχι πηρα τηλ γιατι ηθελα κατι να παρω απο εκει και μου ειπαν οτι δινουν και λιανικη . τους ρωτησα για τις τιμες που γραφουν και μου ειπαν οτι ειτε χονδρικη ειτε λιανικη ψωνισεις την ιδια τιμη εχουν δεν αλλαζει κατι. να πω την αληθεια συμφερει πολυ. η κουμπαρα θελει για την βαφτιση του μικρου κατι μπρελοκ και στα μαγαζια τα δινουν απο 1.50 -2 ετοιμα με πουγκακια και εμεις ακριβως τα ιδια θα τα φτιαξουμε μονο με 1.20 και περισσοτερα κουφετα.

ζωη μου ειναι η κορη μου

• 3 months later...

Σας βάζω φωτογραφία από τα μαρτυρικά που έφτιαξα με την βοήθεια της μαμάς μου γιατί θα γίνω νονά. Τα πιο φτηνά που βρίσκαμε ήταν 30 ευρώ τα 50 σκέτο σταυρουδάκι (δηλ 0,6 ευρώ το ένα) και εμάς μας κόστισαν τα 200 κομμάτια 70 ευρώ (δηλ 0,35 το ένα) και μας περισσεύουν και κάποια υλικά.

dsc0013hg.jpg

Έλενα Μπ.

Κοριτσια βοηθεια...ψαχνω μαρτυρικο που να εχει πανω το κουνιστο αλογακι(σαν του καρουζελ) για κοριτσακι...αυτο θα ειναι το θεμα μας και θελω να ταιριαζουν...μαμαδες που ψαχνετε αν πεσει καπου το ματι σας...

Σας βάζω φωτογραφία από τα μαρτυρικά που έφτιαξα με την βοήθεια της μαμάς μου γιατί θα γίνω νονά. Τα πιο φτηνά που βρίσκαμε ήταν 30 ευρώ τα 50 σκέτο σταυρουδάκι (δηλ 0,6 ευρώ το ένα) και εμάς μας κόστισαν τα 200 κομμάτια 70 ευρώ (δηλ 0,35 το ένα) και μας περισσεύουν και κάποια υλικά.

dsc0013hg.jpg

Nα σε ρωτήσω κάτι? Τα υλικά απο που τα πήρατε? Αν θες να μου πεις στείλε μου πμ! Σε ευχαριστώ!

Ουπς, καταλάθος το πόσταρα 2 φορές!

Άσχετο, αλλά τώρα θυμήθηκα ότι μια φίλη μας είχε μαρτυρικό κορώνα φτιαγμένη απο cernit (ο χρωματιστός πηλός), ήταν άσπρη με φούξια τις άκρες της κορώνας και ήταν περασμένο μαζί με ένα μικρό σταυρουδάκι σε ένα κορδονάκι. Το έχω στείλει σε μια φίλη μου που ασχολείται με αυτά, είναι και συμφορουμίτισά μας, αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να την ρωτήσω αν μπορεί να στο φτιάξει! Στείλε μου πμ αν ενδιαφέρεσαι!

Χωρίς να φάνω εγώ πολύ ορθόδοξη κι σίγουρα αυτό που σκέπτεσαι να πάρεις είναι όμορφα

αλά δεν είναι μαρτυρικά τα μαρτυρικά πρέπει να είναι ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ αλλιώς χάνετε η ένια του μαρτυρικού και απλά κρέμας ένα κόσμημα στους καλεσμένους

.....