Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΗΧΑΣ- ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ- ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Recommended Posts

απο το μελος mama tou kostantinoulh:

Εμπειρες μανουλες τη βοήθεια σας. Το μωράκι μου σχεδον 2 μηνών απο χτες έχει ένα βηχαλάκι (οχι κατι ιδιαιτερα εντονο) λίγες μυξουλες (και παλι οχι κατι ιδιαιτερο) όμως έχει πρασινα κακακια που μυριζουν εντονα, και δειχνει να υποφερει. Κλαιε διαρκώς, ξυπναει μεσα στον υπνο του κλαιγοντας, μαζευει ποδαρακια....Να πω ότι πινει σχεδον αποκλειστικα δικο μου γαλα (με θηλαστρο) με 1 μονο γευμα ξενο. Επισης κολικους έχουμε περασει πριν 2-3 εβδ. οποτε δε νομιζω να ειναι αυτο?

Λετε να ειναι κρυωμενο? Και αν ναι στην κοιλιτσα? Τί μπορω να κανω για να το ανακουφισω? Κλαιει τοσο σπαρακτικα και δεν μπορω να τον ηρεμησω, ουτε αγκαλια, ουτε με πιπιλα, ουτε πανω ουτε κατω, τιποτα δεν πιανει!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

καλο ειναι να το πας στο παιδιατρο ιδιως τωρα που ειναι μωρο.... μπορει να εχει κρυωσει και να σου κανει βρογχικα η να ειναι ακομα κολικοι....εμεις σταματησαμε κολικους 2 μηνων.!!!!!:?:-?

τα κακα σας μπορει να γινουν πρασινα και λογω του κρυωματος που εχετε..

να σε ρωτησω εαν θες να θηλασεις αποκλειστικα?

και εαν θες γιατι αντλεις με το θηλαστρο??

ποιο θηλαστρο εχεις?

83hKp3.png

τα κακα σας μπορει να γινουν πρασινα και λογω του κρυωματος που εχετε..

να σε ρωτησω εαν θες να θηλασεις αποκλειστικα?

και εαν θες γιατι αντλεις με το θηλαστρο??

ποιο θηλαστρο εχεις?

Εχω το elite της ameda (ειναι νοσοκομειακο και το νοικιαζω). Νομίζω οτι με βολευει η αντληση για να γλυτώνω τουλαχιστον το 1 απο τα 2 γευματα τα βραδυνα (ταιζει ο αντρας μου). Δεν ξερω αν θελω να θηλασω αποκλειστικά, εχω αρχισει να κουραζομαι, θελω και δε θελω, βεβαια σε 2 μηνες που αρχιζω δουλεια με βλεπω δυστυχως να το κοβω....Υστερα με το μπουκαλι βλεπεις τι τρωει το μικρο και ήδη εχουμε αρχισει να μπαινουμε σε προγραμμα υπνου (κανει 1 6ωρο το βραδυ και μετα ενα 4ωρο), κατι ιδιαιτερα βολικο αφου εχω και ενα 3χρονο να με τρεχει ολη μερα....

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Τελικα αρρωστησαμε! Αρχη λαρυγγιτιδας! Η κοιλιτσα του περασε (αν τελικα ηταν αυτο). Η παιδιατρος δε σχολιασε τα πρασινα κακακια!Πηραμε δυστυχως την πρωτη μας κορτιζονη!!!!

s-age.pngs-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...