Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ειμαι ακομα ταραγμενη και ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν σας κουρασω η αν προσβαλω αθελα μου καποια απο εσας.

χθες με την οικογενεια μου και μερικους φιλους πηγαμε στον αρχαιολογικο χωρο των δελφων και στην συνεχεια στην αραχωβα για μεσημεριανο φαγητο και ενα καφε πριν γυρισουμε στην αθηνα.

αφου φαγαμε ειχαμε λιγη ωρα για καφε, αλλα επειδη ο γιος μου ηθελε να περπατησουμε δεν ακολουθησαμε τους υπολοιπους. οταν πηγαμε να τους βρουμε στην καφετερια, μου ζητησε τουαλετα γιατι τον ποναγε παρα πολυ η κοιλια του. αφησα τα πραγματα μας στους δικους μου και πηγαμε κατευθειαν τουαλετα. το παιδι εκανε διαροια και οταν βγηκαμε απο την τουαλετα ο ιδιοκτητης με την γυναικα του μας επιτεθηκε λεγοντας μας πως δεν του ζητησα την αδεια για τουαλετα. επειδη οντως δεν προλαβα να του το πω, ζητησα συγνωμη ειπα πως δεν αισθανοταν καλα το παιδι και πως επειδη προκειται για παιδι και οχι για ενηλικα θα μπορουσε να ειναι πιο ευγενικος. ε και κει αρχισε να ουρλιαζει και να λεει πως υπαρχουν και οι δημοσιες τουαλετες, πως επρεπε να ντρεπομαι και διαφορα αλλα. σταματησα να του μιλαω μαζεψαν οι δικοι μου τα πραγματα τους και φυγαμε, αφου του ειπαν οτι επρεπε να ντρεπεται γιατι επροκειτο για μικρο παιδακι. οταν βγηκαμε εξω γυρναει ο γιος μου και μου λεει "μαμα συγνωμη που ηθελα τουαλετα". εκει τα ειδα ολα κοκκινα!!!βγαζω ενα δεκαλεπτο απο το πορτοφολι γυρναω στο μαγαζι του το πεταω σε ενα τραπεζι και του λεω "αυτη ειναι η αξια σου" και φευγω. δεν ξαναμιλησα παρολο που με ακολουθησε στο δρομο και με εβριζε. ευτυχως το παιδακι μου το ειχαν απομακρυνει οι δικοι μου και δεν ειδε και αυτο το σκηνικο.

η καφετερια ειναι στην εισοδο της αραχωβας στην δεξια μερια του δρομου οπως μπαινουμε. ακριβως απεναντι ειναι το ρολοι και το δημαρχειο(η μουσειο δεν θυμαμαι ακριβως). δεν θυμαμαι ονομα αλλα η προσοψη ειναι απο ασπρο ξυλο, ειναι πολυ μικρη με τρια τραπεζια ολα και ολα και στον αριστερο τοιχο ειναι ενα καθρεπτης που τον καλυπτει ολοκληρο.

μου φαινεται οτι ξεχνανε πολλοι οτι οι βασικοι πελατες παραμενουν οι ελληνες.

Διαφημίσεις

Συγνώμη θα πρέπει να ζητήσω την άδεια να χρησιμοποιήσω την τουαλέττα της καφετέριας που πληρώνω και πίνω τον καφέ μου; :shock:

Τι αδιανόητα πράγματα είναι αυτά; :confused:

Μην τρελαθούμε τελείως τώρα! :twisted:

μονο εγω με το παιδι μου δεν ειχαμε κατσει, γιατι ηθελε βολτα. αλλα ειλικρινα βρε κοριτσια αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει. βασικα ειδα ενα ψιλουφακι και σε αλλα μαγαζια, αλλα τι να πω..λαδωσε το αντερακι τους επειδη κατεληξε να ειναι κατι σαν την μυκονο το χειμωνα και νομιζουν οτι κατι ειναι. συγνωμη που θα το πω αλλα ο συγκεκριμενος ηταν και πολυ μπουρτζοβλαχος.

δεν παμε καλα!!εμ για αυτο δεν παμε καλα σαν χωρα!σιγα που 8α ρωτησω αν κανει κα παω τουαλετα το παιδι!!!

ξεχνανε μου φαινεται οτι τα λεφτα υ αφηνουν οι ελληνες!!!:mad:

Διαφημίσεις

ετσι ειναι!ειδαν ευρω και εχει θολοσει το ματι τους.δεν τους νοιαζει...αρπαχτες μονο θελουν..αλλα κατσε τωρα με τιν κριση θα φανει ποιοι ειναι επαγγελματιες και πιοι οχι!!!θα κλαψουν πολυ!!

Α λίγα έκανες και πολύ κόσμια φέρθηκες! Θα 'επρεπε για αρχή να γράψεις στο φύλλο παραπόνων-όταν κάνουν έλεγχο το ζητάνε- , στην συνέχεια καταγγελία στο υγεονομικό- ακόμα και εσείς που δεν είχατε κάτσει στο τραπέζι ήταν η υπόλοιπη οικογένεια-παρέα και εσείς τους ακολουθήσατε δλδ είσασταν πελάτες που τους πρόσβαλε και τους "αρνήθηκε" την τουαλέτα ενώ δεν αρνήθηκε τα χρήματα! και τέλος απόδειξη σας έκοψε; Αν όχι και η εφορία είναι "εύκολη" υπόθεση!Μπορεί να ακούγονται τραβηγμένα αλλά μιλάμε για ένα παιδάκι που δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα λειτουργήσει αυτό το γεγονός στην "συγνώμη μαμα που ήθελα τουαλέτα"ψυχολογία του ακούς εκει '"συγνώμη μαμα που ήθελα τουαλέτα"κατι τέτοια άτομα χαλάνε την πιάτσα!!

σας ευχαριστω για την ανταποκριση. αν και δεν ειμαι ανθρωπος που γενικευει τα παντα, εδω θα κανω εξαιρεση. αν ποτε ξαναβρεθω προς τα εκει, δεν προκειται να ξανακατσω αραχωβα που να με πληρωνουν. δοξα το θεο εχει τρυγυρω ωραιοτατα χωριουδακια. οχι ευρω , ουτε σεντ δεν θα ξαναδουν απο μενα.

και ειναι κριμα γιατι δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα..

Α λίγα έκανες και πολύ κόσμια φέρθηκες! Θα 'επρεπε για αρχή να γράψεις στο φύλλο παραπόνων-όταν κάνουν έλεγχο το ζητάνε- , στην συνέχεια καταγγελία στο υγεονομικό- ακόμα και εσείς που δεν είχατε κάτσει στο τραπέζι ήταν η υπόλοιπη οικογένεια-παρέα και εσείς τους ακολουθήσατε δλδ είσασταν πελάτες που τους πρόσβαλε και τους "αρνήθηκε" την τουαλέτα ενώ δεν αρνήθηκε τα χρήματα! και τέλος απόδειξη σας έκοψε; Αν όχι και η εφορία είναι "εύκολη" υπόθεση!Μπορεί να ακούγονται τραβηγμένα αλλά μιλάμε για ένα παιδάκι που δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα λειτουργήσει αυτό το γεγονός στην "συγνώμη μαμα που ήθελα τουαλέτα"ψυχολογία του ακούς εκει '"συγνώμη μαμα που ήθελα τουαλέτα"κατι τέτοια άτομα χαλάνε την πιάτσα!!

βασικα δεν ειδα πουθενα φυλλο παραπονων και αποδειξη ειχε κοψει κανονικα. οσο για υγειονομικο και αστυνομια το σκεφτηκα αλλα προειχε και προεχει να ειναι καλα το παιδακι μου. ευτυχως το ξεχασε γρηγορα και του εξηγησα οτι δεν εφταιγε επουδενι. καναμε μια πολη καλη συζητηση και απο οτι ειδα ολα καλα .

ετσι ειναι!ειδαν ευρω και εχει θολοσει το ματι τους.δεν τους νοιαζει...αρπαχτες μονο θελουν..αλλα κατσε τωρα με τιν κριση θα φανει ποιοι ειναι επαγγελματιες και πιοι οχι!!!θα κλαψουν πολυ!!

συμφωνω απολυτα

Διαφημίσεις

Από πότε πρέπει να ζητάς την άδεια για να χρησιμοποιείς την τουαλέτα στην καφετέρια???? Κανονικά έπρεπε να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία αφού είχες και τόσους μάρτυρες, ώστε οι κακοί επαγγελματίες να έχουν κάποιες κυρώσεις. Εχω καταγωγή από την Αράχωβα και πηγαίνω πολύ συχνά εκεί. Εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ καλά μαγαζία που πηγαίνουμε και συστήνουμε μόνο αυτά, αλλά με στενοχωρεί το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι απαίσιοι τύπου που άφησαν τη στρούγκα και άνοιξαν μαγαζί γιατί είχαν το χώρο και τα φράγκα ώστε να εκμεταλλευτούν τη φήμη του χωριού, χωρίς να έχουν ίχνος ευγένειας.

τι να πω ντροπή του, του είπες ότι το παιδάκι δεν αισθανόταν καλά και συνέχισε τη βιόλα του, τι σκατάνθρωποι κυκλοφορούν ρε παιδάκι μου, δεν είμαστε καλά

Διαφημίσεις

την επομενη φορά τζιτζικάκι (ξέρω βέβαια οτι μάλλον δεν θα υπάρξει) να τον χ...τε τον κύριο στην είσοδο του μαγαζιού του.... και αν παραπονεθεί, να του πεις......αχ συγνώμη δεν προλάβαμε να πάρουμε άδεια απο τη σημαία και μας φύγανε.... ε, άντερο είναι αυτό δεν προγραμματίζεται!!! και μη ξεχάσεις φεύγοντας να του αφήσεις και μια σακούλα να τα μαζεψει.... αυτό του αξίζει, αυτό παίρνει.....

μονο εγω με το παιδι μου δεν ειχαμε κατσει, γιατι ηθελε βολτα. αλλα ειλικρινα βρε κοριτσια αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει. βασικα ειδα ενα ψιλουφακι και σε αλλα μαγαζια, αλλα τι να πω..λαδωσε το αντερακι τους επειδη κατεληξε να ειναι κατι σαν την μυκονο το χειμωνα και νομιζουν οτι κατι ειναι. συγνωμη που θα το πω αλλα ο συγκεκριμενος ηταν και πολυ μπουρτζοβλαχος.

Είμαι Κρητικιά και έτυχε να δουλέψω κάποια χρόνια στην Μύκονο, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που στη πλειοψηφία τους δεν ήταν Μυκονιάτες, ήταν άριστοι επαγγελματίες,έχω να το λέω. Συγνώμη για το οφ τόπικ!

Τι να πείς, οπουδήποτε αλλού τέτοιου είδους επιχειρηματίες ( ο θεός να τους κάνει...) δεν επιβιώνουν.

ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ**ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ**ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ.

Ισως δεν καταλαβε οτι η παρεα σου καθοταν στο μαγαζι και θεωρησε οτι μπηκες στο μαγαζι του μονο και μονο για να ρχησιμοποιησεις την τουαλετα...οχι οτι αυτο τον δικαιολογει.

Εγω εγκυος εχω παει Μυκονο και η ατιμη η συχνοουρια να θεριζει.Μπαινω σε ενα καφε,ζηταω να χρησιμοποιησω την τουαλετα και ο τυπος μου ειπε οχι επειδη δεν ημουνα πελατισσα.Οκ δε λεω...αλλα τοσο κακο θα παθαινε να με αφησει να μπω.Με την κοιλια στο στομα ημυνα.Μου ηρθε τοσο ξαφνικο το οχι που παγωσα και εφγα...φυσικα οταν ο ειπα στον αντρα μου γυρισε το ματι του...παμε πισω μου λεει να μου δειξεις ποιος σε εδιωξε...

Νικη μου μας ειδε οτι ειμασταν μια παρεα, γιατι παρατησα αρον αρον τα μπουφαν μας και τις τσαντες μας. αστα... μετα ομως να μην κλαιγονται σε ρεπορταζ του star πως δεν εχουν τοσο κοσμο οσο παλια..

Οταν σου ειπε δημόσιες τουαλέτες τι εννοούσε?Δεν είχε τουαλέτες για τους πελάτες?

ειχε τουαλετα (μια και μοναδικη) για τους πελατες. δημοσιες τουαλετες απο οτι εμαθα αργοτερα εχουν στην αραχωβα, αλλα εκει που ειμασταν ουτε ταμπελα ειχε ουτε τιποτα. μου την σπαει ομως γιατι οταν μπηκαμε στο αυτοκινητο να φυγουμε, περασαμε υποχρεωτικα απο εκει, και ειχε βγει και εκανε τεμεναδες σε ενα γκρουπ ξενων τουριστων.

βασικα δεν ειδα πουθενα φυλλο παραπονων και αποδειξη ειχε κοψει κανονικα. οσο για υγειονομικο και αστυνομια το σκεφτηκα αλλα προειχε και προεχει να ειναι καλα το παιδακι μου. ευτυχως το ξεχασε γρηγορα και του εξηγησα οτι δεν εφταιγε επουδενι. καναμε μια πολη καλη συζητηση και απο οτι ειδα ολα καλα .

Καλησπερα

ειναι η αδερφη μου εποπτης δημοσιας υγειας στην Νομαρχια μια πολης μεγαλης.Την ρωτησα και ειναι παρανομο αυτο που σας ειπε και μπορειτε να του κανετε μεχρι και μηνυση.ΑΠΟΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και αν θελετε σας βρισκω και τον νομο.Μεχρι και καφε ελληνικο μπορειται να πιειτε και να μην πληρωσετε αυτο το ξερατε ???Λεμε τωρα οχι οτι θα το κανουμε.

Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο την αστυνομία της Αράχωβας να κάνεις παράπονα?? έστω και τώρα!! να τους πεις ότι δεν πήγες αμέσως γιατί είχες το παιδί και δεν ήθελες να κάνεις σκηνικό μπροστά του αλλά ίσως κάποια παρατήρηση να του κάνουν και ίσως σημειώσουν την καταγγελία ώστε αν ξανακάνει και σε άλλους τέτοιες βλακίες να έχει κυρώσεις.

Και τι σημασία έχει που υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες?? ποιός πάει τα παιδιά του εκεί?? Αφού είναι μαγαζί που δέχεται πελάτες είναι υποχρεωμένος να διαθέτει τουαλέτα.. γι αυτό έχει πάρει άδεια από το υγειονομικό πριν ανοίξει.

Όταν πάω πάλι θα δω ποιό μαγαζί είναι γιατί δεν το ξέρω (συνήθως πάμε στα μαγαζιά στις πλατείες), κατάλαβα όμως που λες, και θα του τα ψάλλω καταλλήλως και θα φροντίσω να έχει και κόσμο μέσα για να ντραπεί! τουλάχιστον..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...