Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ???

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

πέρασα απο επιτροπη στο Κέντρο Παιδοψυχικης Υγιεινης του ΙΚΑ στην Θεσσαλονικη (Δωδεκανίσου).

Πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου και μου είπαν πως θα περασω απο επιτροπη την ερχόμενη εβδομάδα με την μικρή -που είναι τυπικο- για να μου εγκρίνουν τις λογοθεραπείες και τις εργοθεραπείες.

Το χαρτί που μου δώσανε λέει επάνω 20 εργοθεραπείες και 20 λογοθεραπείες που είναι για 6 μήνες.

Εγω τι διαδικασία θα ακολουθήσω τώρα????

Και πώς γίνονται οι συνεδρίες?

Πόσες πρέπει να κάνει η μικρή? Γίνονται τόσες ώστε έγραψε το ΙΚΑ? Και θα πρέπει να δώσω κάποιο ποσό από την τσέπη μου? Γιατί είμαι άνεργη.

Σας παρακαλώ, οποια μανουλα πηγαίνει τα παιδακια της για λογοθεραπεία-εργοθεραπεία, ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

θα περασεις την επιτροπη, θα παρεις τα χαρτια

μετα θα βρεις αυτους που θα σου κάνουν τις πράξεις θεραπειας, τον λογοθεραπευτη και εργοθεραπευτη δηλαδη. αυτοι θα σου πουν καθε ποτε θα πηγαινεις. τα χρηματα που θα παιρνεις απο το ικα ειναι συγκεκριμενα, οσα κι αν δινεις εσυ στους γιατρους. μπορεις να πας στο ικα που ανηκεις στο τμημα παροχων να μαθεις τι δικαιουσαι να παιρνεις πισω. καθε μηνα θα σου κοβουν οι θεραπευτες αποδειξη θα την πηγαινεις στο τμημα παροχων και θα παιρνεις τα λεφτα σου. το ποσο παραπανω θα πληρωνεις τους θεραπευτες εχει να κανει με τις φορες που θα κανετε μαθημα

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Κούκλα μου ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου!

Όμως να ρωτήσω, περίπου πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω τον μήνα?

Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μικρή μου μιλάει αλλα έχουμε θεμα με τον αναφαλβητισμό και τα σύμφωνα.

Υπάρχει κάποιο κέντρο που παίρνει μόνο όσα χρήματα δίνε το ΙΚΑ? (καλα τώρα πολλά ρωτάω βέβαια..)

433965qzur0la2nd.gif

σου λεω οτι τις συνεδριες θα τις αξιολογησει ο εργο-λογο θεραπευτης αναλογα με την περιπτωση

σου στελνω πμ για καποιες λεπτομερειες

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις