Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιούλιος-Αύγουστος 2008

Recommended Posts

Την Κυριακή φεύγουμε με το καλό για διακοπές και θα είμαι εκτός διαδικτύου. Επειδή οι νέες μητέρες χρειάζονται διαρκώς βοήθεια θα σας παρακαλούσα να κάνουμε έναν μικρό κατάλογο από τις έμπειρες μητέρες που θα μπορούν να βρίσκονται εδώ από 18 Ιουλίου μέχρι περίπου 20 Αυγούστου. Να βγάλουμε τις εφημερίες!!!

Στις εφημερεύοντες θα δώσω το τηλέφωνό μου ώστε αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί από τις ίδιες να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να απαντήσουν (τηλεϋποστήριξη!!!).

Απαντήστε μέχρι το Σάββατο για να συννενοηθούμε. :)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μέχρι τις 31/7 θα είμαι εδώ και επιστροφή στις 24/6... Εξαιρούνται ενδιάμεσα τα ΣΚ που λείπουμε γενικά...

Στη διάθεση οποιασδήποτε κοπέλας θα μπορούσε να βοηθηθεί και από εμένα όπως και από τα άλλα κορίτσια...

Μέχρι τις 31/7 θα είμαι εδώ και επιστροφή στις 24/6...
Βρε annastasia... μάλλον νύσταξες!! θα είσαι εδώ μέχρι τέλος Ιουλίου και θα γυρίσεις Ιούνιο;;; :lol::lol::lol: ανάποδα εννοείς τους μήνες ε;;; :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Μέχρι τις 31/7 θα είμαι εδώ και επιστροφή στις 24/6...
Βρε annastasia... μάλλον νύσταξες!! θα είσαι εδώ μέχρι τέλος Ιουλίου και θα γυρίσεις Ιούνιο;;; :lol::lol::lol: ανάποδα εννοείς τους μήνες ε;;; :)

:lol::lol::lol:

Δε νύσταζα... πεινούσα!!! Που για μενα είναι πιο σημαντικό!!! :lol::wink:

Διορθώνω: μέχρι 31/7 θα είμαι εδώ και επιστρέφω 24/8 (ελπίζω να τα έγραψα σωστά τώρα... :oops: )

Θενκς Χρυσαλίδα... :wink:

Διαφημίσεις

Θηλάζω 7 μηνες και έχω περάσει από πολλά κύματα!!

εαν νομίζετε πως ειμαι έμπειρη θα χαρώ πολύ να βοηθήσω!

θα ειμαι εδώ μέχρι τις 5.8

καλημερα!

εμεις μολις γυρισαμε απο ναξο αλλα φευγω σημερα για λαμια! :cool:

απο δευτερα θα ειμαι εδω και σιγουρα μεχρι 15/8 ...γιατι την πεμπτη αρχιζω δουλεια! :?

οποτε αν μπορω να βοηθησω και εγω ευχαριστως! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

ωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ bon bon δουλεια ε???

Δεν θελω να σκεφτομαι οταν θα ερθει και η δικια μου η ρημαδοωρα να παω...μπλιααχχχχχχχχ...

Εγω παντως δεν προβλεπεται να παω πουθενα και οι λιγες ελπιδες που υπηρχαν να παμε καπου αγκαλια με θηλστρα και αποστειρωτες,εξανεμιστικαν μετα την εισαγωγη του παππου μας στο νοσοκομειο,οποτε....καλη ειναι και η Βεροια.... :lol::lol::lol:

Οσο μπορω θα βοηθησω!

:D

Εγώ μέχρι στιγμής δεν εχω σκοπό να πάω πουθενά. Θα προσπαθήσω να μπαίνω οσο μπορώ. Η μικρή μου δε με αφήνει να κάθομαι πολλές ώρες στον υπολογιστή, αλλά θα κάνω ο,τι μπορώ.

Είμαι καινουργια στο forum, αλλά σε διαβεβαιώ έχω αρκετή εμπειρια. Ξεκίνησα με αρκετά προβληματάκια, κι έτσι το έχω ψάξει πολύ.

Στη δακτυλογραφία θέλω λιγη δουλειά, μέχρι τώρα έγραφα μόνο Αγγλικά. :oops:

Α, και καλά να περάσεις!! :cool:

Διαφημίσεις

felini, εγώ θέλω τόσο πολύ να έρθω, αλλά δυσκολεύομαι λίγο με την ώρα...μέχρι να γυρίσω από τη δουλειά πάει 6 μέχρι να θηλάσει να ετοιμαστούμε κλπ να έρθουμε εθνικό κήπο θα πάει 7.30, ίσως και να έχετε φύγει μεχρι τότε???

Επίσης σκέφτομαι ότι έτσι "αργεί" όλο το σκηνικό, μπάνιο κλπ...να μου πείς βέβαια με τόση ανησυχία που έχει τελευταία πάει 10.30 να κοιμηθεί οπότε... μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε που κάτι μου λεει ότι μετά θα πεσει..ξερη!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω κοίτσια. Χαίρομαι που βρήκα εστω στο net μαμάδες που θηλάζουν. Όλες οι φίλες μου νομίζουν πως είμαι φρικιό!!! :lol:

Ασε που κάτι μου λεει ότι μετά θα πεσει..ξερη!!!

Πίστεψε με αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Άφοβα να την κουράζεις... :lol: Φέρτην να την περιλάβω....

Εμείς γελάμε με τον άντρα μου ότι κανείς μας δεν είναι του ύπνου οπότε όσα παιδιά και αν κάνουμε βρυκόλακες θα είναι...

WLn5p2.png

δεν θηλαζω πολλους μηνες αλλα πιστευω λογω προβληματων και θελησης μου να μελεταω γυρω απο το θεμα μπορω να βοηθησω.

θΑ λειπω απο 2 εως 17 αλλα θα εχω προσβαση στο νετ και μπορω να δωσω και τηλεφωνο μου για οτι χρειαστει καποια κοπελα...

θα χαρω πολυ να βοηθησω

και για συναντηση μεσα!

εγω μολις ηρθα απο διακοπες αλλα θα ξαναφυγω μετα τις 17.08.

ευχαριστως να βοηθησω αλλα οσον αφορα τα θηλαστρα ε,νομιζω οτι ειμαι εμπειρη εδω και 8 μηνες......

:D:D:D:D

9a7bp2.pngIm47p2.png

εγω μολις ηρθα απο διακοπες αλλα θα ξαναφυγω μετα τις 17.08.

ευχαριστως να βοηθησω αλλα οσον αφορα τα θηλαστρα ε,νομιζω οτι ειμαι εμπειρη εδω και 8 μηνες......

:D:D:D:D

Καθένας στον τομέα του! :wink:

Λίστα δε βλέπω να γίνεται και αγχώνομαι..

Αν χρειαστώ βοήθεια σε ποια από όλες τις κοπέλες να απευθυνθώ?

Ανάλογα με την ημερομηνία?

Σε αυτό το ποστ ή με πμ?

Αγλαΐα μήπως θέλεις παρέα στις διακοπές?

Δε θα μιλάω πολύ,σε μια γωνίτσα θα κάτσω και θα θηλάζω ήσυχα 'ήσυχα..:lol::lol:

Tι να την κάνεις τη λίστα; Συμπληρώθηκαν οι εφημερίες, κάνετε τις ερωτήσεις κανονικά και απ΄ότι φαίνεται είναι αρκετές οι μαμάδες στις επάλξεις, όλο και κάποια θα απαντήσει! :)