Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνος χαμηλά και δεξιά στη κοιλιά


Recommended Posts

Κορίτσια είμαι στην 28η βδομάδα και απο το πρωί που ξύπνησα έχω ένα πόνο δεξιά χαμηλά στη κοιλιά...Υπέθεσα πως απλώς πιάστηκα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πήρα ένα ντεπόν και κάπως μου πέρασε...Τώρα όμως έχει γίνει πιό έντονος, για να καταλάβετε ξεκινάει από χαμηλά στη κοιλιά και προς τα δεξιά στο κόκκαλο της λεκάνης και λίγο προς τα πάνω στη δεξιά μεριά της κοιλιάς. Είναι φυσιολογικό αυτό? Το έχει πάθει καμία σας? Αύριο όπως και να εχει λεω να πάω στο γιατρό...

VtHbp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα ΚΟΟΚ! Είχα τον ίδιο πόνο χτες. Έτσι ξύπνησα και έτσι ήμουν όλη την ημέρα μέχρι να κοιμηθώ. Έχω παρατηρήσει ότι τέτοιου είδους πόνους έχω όταν κουραστώ αλλά κυρίως όταν κρυώνω. Οπότε πρόσεχε να μην κρυώνει η μέση και η κοιλιά σου αλλά επίσης τα πόδια και το κεφάλι σου διότι είναι σημεία επίφοβα. Πιστεύω πως αύριο θα ξυπνήσεις περδίκι. Μη ξεχνάς ότι μεγαλώνει το μπουμπουκάκι σου και θα έχεις από δω και πέρα όλο και περισσότερα τέτοια.

CzyLp3.png
Link to comment
Share on other sites

Γειά σου KOOK,

Εγώ είμαι στην 34η εβδομάδα και εδώ και μερικές εβδομάδες κατά διαστήματα με πιάνουν και μένα αυτά τα πονάκια που λες.Την πρώτη φορά ανησύχησα και πήρα τον γιατρό μου, ο οποίος μου είπε πως είναι κάποιο νευράκι και ηρέμησα λίγο.Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες είχα και μια λοίμωξη του αναπνευστικού με πολύ βήχα και τα πονάκια,κάθε φορά που έβηχα,ήταν πολύ εντονότερα.Πάρε βέβαια και τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις,αλλά μην φοβάσαι.Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!!

 http://lb3m.lilypie.com/dSWWp2.png

 

http://lb1f.lilypie.com/4RjTp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κορίτσια καλησπέρα. Μετά από μία κουραστική προηγούμενη βδομάδα που κατέληξε σε μια ακόμα πιο κουραστική Παρασκευη όπου πήγαμε σε μια γιορτή με τον άντρα μου καπάκι μετά την δουλειά και φύγαμε 1 το βράδυ, ξύπνησα το Σάββατο και είχα ένα πόνο στην κοιλιά.

 

Για να προσπαθήσω να σας το περιγράψω, αισθανόμουν ότι όλο το μωρό έχει κατέβει χαμηλά και με πιέζει, σαν το άνω μέρος της κοιλιάς μου να είναι εντελώς άδειο και το μωρό να στριμώχνεται κάτω. Το είχα νιώσει και παλαιότερα αυτό αλλά σε 2-3 ώρες σαν να άλλαζε θεση το μωρό; έφευγε τέλος πάντων. Πάμε με τον άντρα μου να κοιτάξουμε για κούνια, παρκαρουμε, κάνουμε δυο βήματα.. να μην μπορώ να περπατήσω εγω! Να έχω λαχανιάσει (με 5 βήματα) και το σφίξιμο χαμηλά στην κοιλιά να είναι ακόμα πιο έντονο. Γυρίζω, ανησυχισαμε κι εγω και ο άντρας μου (με μάλωσε κι η μάνα μου, που μπαίνεις στον 7ο και λυσσάς και πρεπει να προσεχεις και να ξεκουράζεσαι) ταβλιάζομαι εγω και δεν ξανασηκώνομαι..

 

Την Κυριακή, νόμιζα ήμουν καλύτερα, πάμε μια βόλτα στην διαδρομή με πιάνει πάλι αυτός ο πόνος-σφίξημο. Οχι τόσο έντονα όσο το Σάββατο αλλά το ίδιο αίσθημα. Σήμερα το πρωί ήμουν κάπως καλύτερα και είπα να έρθω στην δουλειά αλλά τα τσιμπηματάκια επιμένουν.

 

Είχε καμία αυτό το σύμπτωμα;

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...