Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολύ ζωγραφικη!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σερ όλους. Δεν ξέρω αν απευθύνω την ερώτησή μου στο σωστό σημείο του φόρουμ, άλλα αν μπορείτε διαφωτίστε με: τα βλασταράκια μου έχουν επιδοθεί σε μαραθώνιο ζωγραφικής και δεν προλαβαίνω να αγοράζω χαρτιά (πλέον τα μπλοκ δεν συμφερουν!!!), τα οποία πετούν μετά απο μισή ώρα. Χρησιμοποιήσαμε ό,τι παλιό χαρτί είχαμε και η απορία μου είναι η εξής, ξέρετε αν υπάρχουν καταστήματα που να δίνουν λιανική χαρτιά (ας μην είναι άριστης ποιότητας) με το κιλό ή έστω πακέτα σε οικονομικές τιμές;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

γεια!! εμεις περνουμε τα χαρτια που ειναι για τον εκτυπωτη;)περνουμε ενα μεγαλο πακετο ποσα εχει μεσα; 500 φυλα νομιζω.!τα χει και στο τσαμπο.;)

Κι εμεις αυτο κανουμε... παιρνουμε χαρτια Α4 και ζωγραφιζουν με το κιλο ;)

Εγώ στην δουλειά μου πάντα περίσσευαν κόλες Α4 που ήταν τυπωμένες μόνο από την μία πλευρά. Τις μάζευα και κάθε τόσο "έφτιαχνα" μπλοκ με συραπτικό. Σκέτες κόλες δεν λέει, γιατί σκορπίζουν...

Καλό Κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι να του παρω τωρα για γιορτες ενα χαλι ζωγραφικης με μαρκαδορους νερου που δεν λερωνουν! το ειδα στην T.V κ νομιζω οτι θα το ευχαριστηθει πολυ ο αντρακος μου!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Και εμείς αυτό κάναμε και μου είπε μια φίλη οτι υπάρχουν μαγαζιά με χαρτιά σε οικονομικές τιμές, απο οπου προμηθεύονται οι λογιστές και όσοι χρησιμοποιούν πολύ χαρτι!!!Γιάννη74, ξέρεις στη δουλειά σου απο που το προμηθευονται;Η φίλη μου δεν ήξερε να με κατατοπίσει.