Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

infacolic και συνχνοτητα (με αποκλειστικο θηλασμο)

Recommended Posts

καλημερα,κανω αποκλειστικο θηλασμο(το μωρακι τρωει καθε 2 ωρες) ειναι 2.5 μηνων και οι κολικοι μας εχουν τρελανει.

Η παιδιατρος μας ειχε πει για το biogaia αλλα δεν εχει αποτελεσμα και δοκιμαζουμε τωρα το infacolic....

ξερεις κανεις σε τι συχνοτητα πρεπει να το παιρνει?επαναλαμβανω μιλαμε για αποκλειστικο θηλασμο(δηλ. για πολυ συχνα γευματα!!!)

Διαφημίσεις

Εμεις με αποκλειστικο θηλασμο το παιρναμε 3 φορες την μερα καθε 8 ωρες πριν το θηλασμο.Για σιγουρια ρωτα τον παιδιατρο σου.Να ξερεις οτι αποτελεσματα μπορει να εχει μετα απο 5 ημερες.Σε εμας παντως δεν ειχε κανει δουλεια...

xceZp3.png

ο μικρος μου ειναι 3 μηνων και ειχαμε θεμα με κολικους τρελο.Δοκιμασα το ινφακολικ 3 φορες την ημερα.. του το εδωσα 5 μερες αλλα δεν αλλαξε τπτ.Πηρα ομως ειδικα μπιμπερο για κολικους τα dr brown και ησυχασαμε!!!!!Δοκιμαστε τα κοριτσια και θα με θυμηθειτε!!!!Τα εχουν στα ηρα και στα μοδερκεαρ μονο.Ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο τα αλλα.. γυρω στα 8 ευρω το ενα.Εχουν μια ειδικη βαλβιδα για να μην περναει ο αερας στο γαλα!Μολις το παρετε θα δειτε οτι ισως και απο το ιδιο απογευμα θα εχει διαφορα!!Πειτε μου αποτελεσματα μετα!

FvxMp3.png

το infacol δεν μπορώ να πω πως εμάς μας βοήθησε καθόλου στο πρώτο μου γιο. Τώρα στο δεύτερο μου, που θηλάζω αποκλειστικά πάλι στις αρχές που είχε κολικούς έδινα πρίν από κάθε θηλασμό σχεδόν, colief και πραγματικά τον βοηθούσε. 2 - 3 βδομάδες μόνο κράτησαν ευτυχώς.

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Το ινφακολικ ΔΕΝ ειναι φαρμακο Δεν αποροφαται απο το οργανισμο μονο φευγει με τα ουρα κ το δινεις 10 λεπτα ΠΡΙΝ απο καθε γευμα δλδ. αμα τρωωει 8 φορες την ημερα 8 φορες θα το παρει . Κ το ξαναλεω δν επιβαρηνη τον οργανισμο γιατι ΔΕΝ ειναι φαρμακο

Διαφημίσεις

κ εμενα για 3 φορες μ ειχε πει ο γιατρος σε αποκλειστικο θηλασμο κ πριν το γευμα ενα τεταρτο.μπορω να πω πως περισσοτερο εκλαιγε που ξυπναγε κ επινε ινφακολικ κ του προκλαουσε περισσοτρεα αερι μεαποτελεσμα να δω κ λιγο αιματακι μια φορα στον πωπο του.να σε ρωτησω κατι?μηπως παιρνεις συμπληρωμα σιδηρου?αυτο προκαλει πονους 100% στα μωρα..εανχρειαζεσαι σιδηρο καλυτερα να κανεις προσληψη απο φυσικες πηγες, κρεας, αυγο κ πορτοκαλι κλπ

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Εμένα ο γιατρός μου ειχε πει ότι είναι εντελώς αθώο για τον οργανισμό μιας και δεν περνάει στην κυκλοφορία του αίματος.... Το δίναμε πριν απο κάθε γευμα κι επειδή ειχαμε και αλλεργεια και είχαμε πονους, αυξησαμε τη δόση στα τρια με τεσσερα παστεράκια τη φορά... και όλα καλά!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα,

στον πρωτο μου γιο υπεφερα με κολικους και αυπνιες,

εδωσα και ινφακολικ αλλα δεν ειδα γιατρια. Σχεδον ειχα κοψει τα

παντα στο φαγητο μου ετρωγα μονο βραστα κρεας και σουπες.

στον δευτερο μου γιο που ειχε μονο 1 μηνα κολικους του εδωσα ινφακολικ

και ηταν καλυτερα. πραγματικα ομως δεν ειμαι σιγουρη αν βοηθουσε ή ειναι σε τι φαση το περναει καθε παιδι

Εμας είχε κολικούς έντονους και στον 5 μήνα καταλάβαμε ότι είχε αλλεργία στο γάλα και οι κολικοί είχαν περάσει τον τρίτο μήνα..Εχε το υπόψη σου γιατί οι κολικόί ήταν λόγω της αλλεργίας σε εμάς.Δεν ισχύει πάντα αλλά έχε το υπόψη σου..Τα ειχα δοκιμάσει όλα όσα αναφέρει αλλά τιποτα

tEksp3.png?8gzbt5YV

• 3 months later...
ο μικρος μου ειναι 3 μηνων και ειχαμε θεμα με κολικους τρελο.Δοκιμασα το ινφακολικ 3 φορες την ημερα.. του το εδωσα 5 μερες αλλα δεν αλλαξε τπτ.Πηρα ομως ειδικα μπιμπερο για κολικους τα dr brown και ησυχασαμε!!!!!Δοκιμαστε τα κοριτσια και θα με θυμηθειτε!!!!Τα εχουν στα ηρα και στα μοδερκεαρ μονο.Ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο τα αλλα.. γυρω στα 8 ευρω το ενα.Εχουν μια ειδικη βαλβιδα για να μην περναει ο αερας στο γαλα!Μολις το παρετε θα δειτε οτι ισως και απο το ιδιο απογευμα θα εχει διαφορα!!Πειτε μου αποτελεσματα μετα!

Τα εχουμε απο την αρχη που φεραμε τη μικρη σπιτι κ δεν κανουν τιποτα τα dr brown τουλαχιστον σε εμας.Περναμε συνδιαστικα γαλα για κολικους κ biogaia κ οι κολικοι φουλ.Με τα συγκεκριμενα μπιμπερο που ολοι λενε τα καλυτερα δεν εχω δει καμμια μα καμμια διαφορα στο παιδι.Ειναι 4,5 κ βασανιζομαστε καθημερινα απο πολλους κολικους

Καλησπέρα! Εγώ στη μικρή μου που καμία φορά πονάει απο κολικούς-είναι 2 μηνών- της έδωσα το ΝΟPAR και νομίζω τη βοήθησε. Με τις σταγόνες biogaia δεν είχα δει καμιά διαφορά. Το ΝΟPAR μας το σύστησε η φαρμακοποιός. Η γιατρός μας είπε για infacolic, λέτε να είναι καλύτερο, να το πάρω?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ στη μικρή μου που καμία φορά πονάει απο κολικούς-είναι 2 μηνών- της έδωσα το ΝΟPAR και νομίζω τη βοήθησε. Με τις σταγόνες biogaia δεν είχα δει καμιά διαφορά. Το ΝΟPAR μας το σύστησε η φαρμακοποιός. Η γιατρός μας είπε για infacolic, λέτε να είναι καλύτερο, να το πάρω?

Το norar μου το είχε δώσει στο παρελθόν ο γιατρός για διάρροια όταν είχα πάθει εγώ. Είναι για μικρά παιδιά ??? Για ψάξτω λίγο περισσότερο. Αν διαβάσεις τις οδηγίες του infacolic θα δεις ότι η ουσία που περιέχει αποβάλλεται με τα ούρα του παιδιού και δεν κάθεται στον οργανισμό του. Το nopar δεν ειναι κανονικό φάρμακο;;; Μπορείς να το δώσεις σε τόσο μικρό βρέφος ;;; Το infacolic παντως θέλει να δράσει αρκετά περίπου 5 μέρες. Αρχίζεις και βλέπεις σταδιακή βελτίωση

Το norar μου το είχε δώσει στο παρελθόν ο γιατρός για διάρροια όταν είχα πάθει εγώ. Είναι για μικρά παιδιά ??? Για ψάξτω λίγο περισσότερο. Αν διαβάσεις τις οδηγίες του infacolic θα δεις ότι η ουσία που περιέχει αποβάλλεται με τα ούρα του παιδιού και δεν κάθεται στον οργανισμό του. Το nopar δεν ειναι κανονικό φάρμακο;;; Μπορείς να το δώσεις σε τόσο μικρό βρέφος ;;; Το infacolic παντως θέλει να δράσει αρκετά περίπου 5 μέρες. Αρχίζεις και βλέπεις σταδιακή βελτίωση

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το NOPAR μου το συστησε η φαρμακοποιός για τους κολικούς και γράφει μέσα ότι κάνει και για βρέφη. Πάντως με προβλημάτισες...Θα το ψάξω καλύτερα. Μάλλον θα πάρω και το ινφακόλικ αφού είναι πιο φυσικό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...