Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σφαχτες χαμηλα κ πονο στην μεση

Recommended Posts

Καλημερα εχω μια απορια αν μπορει καποιος να με βοηθησει

Ειμαι στην 34η βδομαδα και απο χθες το βραδυ εχω ανα διαστηματα σφαχτες πολυ χαμηλα στην κοιλια κ ποναει αφοριτα η μεση μου.

Ο μικρος μεσα κινητε κανονικα αλλα ο πονος ωρες ωρες ειναι αφορητος ουτε να κουνηθω που λεει ο λογος.

Αν ειχε καμια παρομοια εμπειρια ας με κατατοποισει.

Την κορη μου την γεννησα με καισαρικη οποτε δεν ξερω απο πονους γεννα

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κι εγώ είχα για δύο μέρες πόνο χαμηλά κάτω απ΄την κοιλιά προς τα δεξιά. Στην αρχή το αγνόησα αλλά εφόσον ο πόνος συνεχίστηκε μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι συσπάσεις. Πήρα μια ενισχυμένη δόση για τις συσπάσεις, ξάπλωσα και ένιωσα έτσι καλύτερα. Μετά περιορισμό λίγο στο κρεβάτι και τώρα είμαι καλά. Σε κάποιες κινήσεις μου νιώθω έναν ελάχιστο όμως πόνο αλλά μπορεί να είναι κι απ΄το άγχος μου. Πάντως την καθημερινή δόση του yutopar δεν μου την αύξησε. Δεν ξέρω επειδή πλησιάζουμε στο τέλος, ίσως επειδή εγώ πέρασα έντονο ψυχολογικό στρεσάρισμα και προήλθε έτσι ο πόνος και ήταν κατι σαν στιγμιαία θεραπεία.

Μην το αφήσεις έτσι, μίλα αμέσως με το γιατρό σου.

Σου εύχομαι σύντομα να είναι περαστικό :P

Καλημερα κοριτσια ειμαι στο 3ο μηνα και ξερω οτι μπορει η ερωτηση μου να ειναι λιγο ασχετη με την ενοτητα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω....Λοιπον εσεις που ειστε σε προχωρημενη εγκυμοσυνη μπορειτε μαλλον να με βοηθησετε...Εδω και μια εβδομαδα εχω κατι τσιμπιματακια στην αριστερη πλευρα στο υψος του αφαλου αλλα λιγο πιο κατω δεν ειναι συνεχομενα ομως και κατι αλλο χτες σηκωσα τρια ξυλα για το τζακι οχι ιδιαιτερα βαρυα(αλλα για την κατασταση μου μπορει και να ηταν) αλλα μετα το μετανιωσα λετε να του εκανα κακο?Ανησυχω πολυ και το σκεφτομαι συνεχεια.Περιμενω τη βοηθεια σας.Ευχαριστω

Καλημέρα ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ! Δεν νομίζω να έκανες κακό επειδή σήκωσες τα ξυλάκια αλλά αν σε αγχώνει προσπάθησε να αποφευγείς να σηκώνεις βάρος για να μην το σκέφτεσαι μετά και να στεναχωριέσαι. Όλες λίγο πολύ κάτι βαρύ έχουμε σηκώσει.

Κι εγώ είχα σε κάποια φάση τσιμπηματάκια κοντά στον οφαλό, δεν θυμάμαι πότε αλλά τελικά ήταν από τις κινήσεις του μωρού, ίσως επειδή είναι και πιο ευαίσθητη περιοχή εκεί. Ανησυχητικό θα ήταν να ένιωθες σφύξιμο στην κοιλιά ή πόνο κάτω απ΄την κοιλιά που αυτό θα σήμαινε κατα πάσα πιθανότητα συσπάσεις.

Καλημέρα ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ! Δεν νομίζω να έκανες κακό επειδή σήκωσες τα ξυλάκια αλλά αν σε αγχώνει προσπάθησε να αποφευγείς να σηκώνεις βάρος για να μην το σκέφτεσαι μετά και να στεναχωριέσαι. Όλες λίγο πολύ κάτι βαρύ έχουμε σηκώσει.

Κι εγώ είχα σε κάποια φάση τσιμπηματάκια κοντά στον οφαλό, δεν θυμάμαι πότε αλλά τελικά ήταν από τις κινήσεις του μωρού, ίσως επειδή είναι και πιο ευαίσθητη περιοχή εκεί. Ανησυχητικό θα ήταν να ένιωθες σφύξιμο στην κοιλιά ή πόνο κάτω απ΄την κοιλιά που αυτό θα σήμαινε κατα πάσα πιθανότητα συσπάσεις.

Σε ευχαριστω πολυ.Τι εννοεις σφυξιμο?Εγω εχω συσπασεις απο την 4η εβδομαδα και παιρνω utrogestan 3 την ημερα.Πονο κατω απο την κοιλια εχω νιωσει 3-4 φορες αλλα μονο το πρωι πριν παω τουαλετα και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα το κακο θα ηταν να με ποναγε κι αλλες στιμες μεσα στην ημερα.

Διαφημίσεις

Συσπάσεις απ΄την 4η εβδομάδα? Κι εγώ έπαιρνα Utrogestan τους πρώτους 3 μήνες αλλά όχι για συσπάσεις, έπαιρνα λόγω αποκόλλησης. Συσπάσεις είχα γύρω στην 25η-26η εβδομάδα και εκεί έπαιρνα yutopar. Συνήθως όταν έχουμε συσπάσεις, έχουμε σφύξιμο στην κοιλιά είτε σε ολόκληρη την κοιλιά είτε κάτω χαμηλά. Εγώ είχα κυρίως σφύξιμο χαμηλά, όχι ιδιαίτερα αλλά έπαιρνα μικρή δόση yutopar κυρίως προληπτικά. Όταν οι συσπάσεις δεν συνοδεύονται από πόνο συνήθως δεν είναι ανησυχητικές. Ενοχλήσεις κάτω χαμηλά ένιωθα κι εγώ στην αρχη της εγκυμοσύνης αλλά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, εφόσον μεγαλώνει η μήτρα.

Ξέρω ότι το yutopar δεν χορηγείται αρχικά στην εγκυμοσύνη, πρέπει να περάσεις κάποιες βδομάδες και μετά.

Για Utrogestan-συσπάσεις δεν γνωρίζω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...