Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θηλασμός και αντικαταθλιπτικά

Recommended Posts

Μανούλες καλησπέρα, είμαι μαμά 4 παιδιών και θηλάζω αποκλειστικά την 4 μηνών κορούλα μου. Σχεδόν απο τότε που γέννησα έχω ενα θέμα με το άγχος μου, που τον τελευταίο καιρό εχει γίνει πιο έντονο και έχει γυρίσει σε κατάθλιψη. Ο γιατρός μου σύστησε να πάρω αντικαταθλιπτικό το seropram(σιταλοπραμη) και ήπιο αγχολυτικό το βεσπαρ. Θα ήθελα να μάθω αν ειναι συμβατά με τον θηλασμό γιατί δεν θέλω να σταματήσω τον θηλασμό, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου!!Θηλάζω κι εγώ εδώ και 9,5 μήνες και επειδή έχω ένα θεματάκι με τα νεύρα μου όταν περιμένω περίοδο ή όταν ζορίζομαι λίγο παραπάνω,έχω πάρει βαλεριάνα που είναι φυτικό προϊόν και όταν έχω ανάγκη παίρνω ένα χαπάκι και χαλαρώνω...Έχω ρωτήσει σύμβουλο θηλασμού αν επιτρέπεται και μου είπε ότι σε μικρή ποσότητα επιτρέπεται!!Αν θέλεις,σου στέλνω σε π.μ ποιο προϊόν είναι!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Η βάση δεδομένων του http://www.e-lactancia.org βγάζει το Buspar (με δραστική ουσία buspirone hydrochloride) ως μέτρια ασφαλές, με risk level 1, και συμβουλεύει να αποφεύγεται η μακροχρόνια χρήση κατά το θηλασμο.

Για το seropram και τη citalopram λέει ότι είναι ασφαλές και συμβατό με το θηλασμό.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Μανούλες καλησπέρα, είμαι μαμά 4 παιδιών και θηλάζω αποκλειστικά την 4 μηνών κορούλα μου. Σχεδόν απο τότε που γέννησα έχω ενα θέμα με το άγχος μου, που τον τελευταίο καιρό εχει γίνει πιο έντονο και έχει γυρίσει σε κατάθλιψη. Ο γιατρός μου σύστησε να πάρω αντικαταθλιπτικό το seropram(σιταλοπραμη) και ήπιο αγχολυτικό το βεσπαρ. Θα ήθελα να μάθω αν ειναι συμβατά με τον θηλασμό γιατί δεν θέλω να σταματήσω τον θηλασμό, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

για την ασφαλεια των φαρμακων και θηλασμο ρωταμε τους παιδιατρους . ειναι τελειως λαθος να ρωταμε τους ασχετους διοτι μπορει να προκληθει ζημια. και τοτε τι θα πουμε-ρωτησα τον ασχετο και μου ειπε να παρω αυτο το φαρμακο και μου εγραψε και ενα σαιτ αναφορας? θα εισαι ηρεμη?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, δεν εχω πάρει κάτι ακόμα προσπαθώ να το παλέψω με άλλα μέσα και με κάτι φυτικό. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε αν τα χάπια βαλεριάνας με 125mg βαλεριάνα επιτρεπονται στον θηλασμό?

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, δεν εχω πάρει κάτι ακόμα προσπαθώ να το παλέψω με άλλα μέσα και με κάτι φυτικό. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε αν τα χάπια βαλεριάνας με 125mg βαλεριάνα επιτρεπονται στον θηλασμό?

Γιατρος δεν ειμαι αλλα εχω περασει βαρια καταθλιψη μετα την γενηση της κορης μου απο αγχος περισσοτερο.Περιπου στους 5 μηνες και κατι συνηλθα ευτυχως χωρις φαρμακευτηκη αγωγη.Λεω εγω μηπως να κανεις λιγη υπομονη ακομη για να μην καταφυγεις σε αγωγη οποιουδηποτε σκευασματος γιατι οπου να'ναι θα επανελθουν οι ορμονες σου απο μονες τους.Τελειως φυσιολογικο επισης βρισκω να εχεις καποιο αγχος με 4 παιδια:shock::shock::shock:εγω εδω με ενα και ειμαι αγχωμενη.Φιλικα παντα.Εχεις κι'αλλα συμπτωματα καταθλιψης εκτος απο το αγχος???

adEup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...