Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ηλικία συζύγου (χιούμορ)

nen

Recommended Posts

Παιδιά μην τσακώνεστε, τα πρωτεία σε μένα (γιατί το στέμμα δεν μου αρέσει)!!!

Δεσμός : 17/12/1984 εγώ 19,5 η αγάπη μου 18,2!

Γάμος : 3/6/1995

Πρώτο παιδάκι : 18/5/1999

Δεύτερο παιδάκι : 24/11/2002

Τώρα εγώ 43,5 η αγάπη μου 42! και 23,5 χρόνια μαζί!!!!!!(ήμασταν νιοί και γεράσαμε!!!)

α χα!!!! τον εκμεταλευτηκες δηλαδη!!! μικρο παιδακι!!! εδω χρειαζεται εισαγγελεας!!!! κυρια μου, απαγορευονται αυτα!!!!

τωρα θα μας πεις κι ολας, οτι εγω, 33 χρονων, 8 μηνων εγκυος, παντρεμενη, σοβαρη καθηγητρια, επιτρεπεται να κοιταω απο το παραθυρο τους ημιγυμνους νεαρους οικοδομους απεναντι......... ελεος πια!!!! θα πεσει φωτια και θα μας καψει.......

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ :wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

δε καταλαβα δηλαδη.... η Ντεμυ Μουρ που ειναι 45, πως τον καβατζωσε τον 23χρονο???!!!!

τιποτα, εγω πιαστηκα κοροιδο, που παντρευτηκα αντρα 2 χρονια μεγαλυτερο...

γέρος παιδι μου.... πονανε τα κοκαλα του, η μεση του, ο .... μωλος του!!! ασε με σε παρακαλω...!!! τιποτα, αμα περναει ο αντρας τα 26, ειναι για αντικατασταση... καινουργιο μοντελο...

τωρα εγω, στο ανθος της εφηβειας μου, τι δουλεια εχω με 35αρη αντρα, μου λες??? :cool::cool:

Γειά σου nen...

Τι να πώ κι εγώ το καημενάκι...

Σχέση από 6/4/2002 - 22 εγω και 32 ο καλός μου...

Γάμος 18/06/2005...

ΑΧ,ΑΧ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....

βρε συ Φρανκυ, εισαι πολυ μικρουλι τελικα!!! νομιζα πως ησουν μεγαλυτερη!!!!

Ακου να δεις λοιπον... σε λιγους μηνες θα μεινεις εγκυος και μεσα στο 2009 θα γεννησεις εναν πιτσιρικο, κουκλι!!!

θα δινουμε ραντεβου στα παρκα, θα χω εγω τη δικια μου τη μπεμπα, και συ τον δικο σου μπεμπη... και θα τους τα ψησουμε!!!! :lol::lol:

η κορη μου βεβαια θα ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη (τεκνατζου το χρυσο μου!!!)

τι λες???!!! :wink:

Διαφημίσεις

δεχομαι προσφορες, μη θυμωνεις...........

αλλωστε ο δικος σου ειναι αλητακι!!! ξενυχταει στα κλαμπια καθε βραδυ, πινει και κερναει σφηνακια γαλα μπεμπες δεξια κι αριστερα, καβαλαει το ρηλαξ του και κανει σουζες.... δε ξερω αν θελω εναν τετοιο αντρα για τη κορη μου...

Διαφημίσεις

δε καταλαβα δηλαδη.... η Ντεμυ Μουρ που ειναι 45, πως τον καβατζωσε τον 23χρονο???!!!!

γέρος παιδι μου.... πονανε τα κοκαλα του, η μεση του, ο .... μωλος του!!! ασε με σε παρακαλω...!!! τιποτα, αμα περναει ο αντρας τα 26, ειναι για αντικατασταση... καινουργιο μοντελο...

τωρα εγω, στο ανθος της εφηβειας μου, τι δουλεια εχω με 35αρη αντρα, μου λες??? :cool::cool:

Τελικά σαν να έχεις δίκιο, και οι άντρες μετά από καμμιά δεκαετία θέλουν άλλαγμα, χαλάνε. Τους πετάς και πέρνεις νεότερους και δεν έχεις πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο ... μώλος του πονεί!!! Το κακό είναι ότι έχει λήξει πια η εγγύηση και δεν παίρνουμε και τα λεφτά μας πίσω!!!

μα, τωρα, αν εχεις Θεο, με εβαλε ο δικος μου, εμενα!!!! 8 μηνων εγκυο γυναικα και του τριβα τις πλατες πρωι πρωι, γιατι ηταν λεει πιασμενος!!!

και ακουγοταν απο την κρεβατοκαμαρα μας "αααααααααχχχχχχ ετσι, ετσι, πιο κατω ναιιιιιιιιιιιιιι..... πιο δυνατα............ ααααααααααχχχχχχχχχ"

Να μας ακουγε και κανεις...........!!!!!

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο :lol: Γι' αυτό και εγώ τον πήρα 4 χρόνια μικρότερο, για να κρατήσει περισσότερο :P:P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Και μένα ο δικός μου πέρασε λέει τα 40 και κουράστηκε να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού!!! Κι εγώ βρε δεν τα πέρασα;;; Και μάλιστα πριν από σένα;;; Τι να πω, δεν κάνω δουλειές; Ποιος θα τις κάνει; Τα παιδιά;; Αυτά δεν πέρασαν τα 40!

Βρε άλλαγμα στη δεκαετία......

1194344as2gfltseh.gif

Γειά σου nen...

Τι να πώ κι εγώ το καημενάκι...

Σχέση από 6/4/2002 - 22 εγω και 32 ο καλός μου...

Γάμος 18/06/2005...

ΑΧ,ΑΧ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....

βρε συ Φρανκυ, εισαι πολυ μικρουλι τελικα!!! νομιζα πως ησουν μεγαλυτερη!!!!

Ακου να δεις λοιπον... σε λιγους μηνες θα μεινεις εγκυος και μεσα στο 2009 θα γεννησεις εναν πιτσιρικο, κουκλι!!!

θα δινουμε ραντεβου στα παρκα, θα χω εγω τη δικια μου τη μπεμπα, και συ τον δικο σου μπεμπη... και θα τους τα ψησουμε!!!! :lol::lol:

η κορη μου βεβαια θα ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη (τεκνατζου το χρυσο μου!!!)

τι λες???!!! :wink:

:lol::lol::lol:

Μέσα είμαι...αλλά με μια αλλαγούλα...

Μπορώ να μείνω εγκυος σε κοριτσάκι και να κανονιστεί κατάσταση με το δικο σου ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ???????Πολύ πέδεμα (σε μένα) οι εγκυμοσύνες αγοριών.......Τουλάχιστον οι γυναίκες είναι πιο δυναμικές απο εμβρυα!!

Πάντως σέυχαριστώ που μου δίνεις ονειρα ......

:lol::lol::lol::lol:

Grow up and get a life!

Αχχχχχχχ με ξεγέλασε η ομορφάδα του & τον πήρα αν & 4 σχεδόν χρόνια μγαλύτερος μου... Δεν του φαίνεται όμως ρε παιδιά πως είναι 32.. Άμα ο άνθρωπος έχει μόνιμη γείωση για όλα τα θέματα & δεν πονοκεφαλιάζεται για τίποτε, δεν περνά ο χρόνος από πάνω του....

Αχ!!!!

Και γω πιπίνι πήρα!!!!! :roll::roll:

2 χρονάκια του ρίχνω και έχει να το λέει πως τον γνώρισα μπουμπούκι και τον κατάντησα γερασμένη τσουκνίδα!!!!!

Για να μην παρεξηγηθώ, 20 τον γνώρισα....27 τον "κατάντησα"!!!!! χιχιχ!!!

εμένα πάλι με εκνευρίζει το γεγονός ότι είναι 30 και όλοι τον κάνουν για 25. :twisted:

αλλά η καλή μου η Κυριακή με ρώτησε αν είμαι 25!!! (Κυριακή δε μου είπες τι δώρο θέλεις να σου κάνω?)

Αχ!!!!

Και γω πιπίνι πήρα!!!!! :roll::roll:

2 χρονάκια του ρίχνω και έχει να το λέει πως τον γνώρισα μπουμπούκι και τον κατάντησα γερασμένη τσουκνίδα!!!!!

Για να μην παρεξηγηθώ, 20 τον γνώρισα....27 τον "κατάντησα"!!!!! χιχιχ!!!

Ο δικός μου λέει "Με βρηκες μικρο και με αποπλανησες" :lol: ...

oaiqp2.pngm9YLp2.png