Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Εγώ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την κατάσταση μου την τελευταία εβδομάδα. Δεν είμαι καλά. Κλαίω συνέχεια (το ξέρω ότι και πολλές από εσάς) και αδιαφορώ για όλα.Δεν σηκώνω το τηλ παραμόνο στον άντρα μου (καμία φορά) και στους γονείς μου.Δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν. Αδιαφορώ για όλους και για όλα. Δεν θέλω το μωρό και δεν κάνω και τίποτα για αυτό. Σταμάτησα να παίρνω σίδηρο και φωλικό οξύ και να πίνω γάλα. Οταν κουνιεται το μωρό τσαντίζομαι και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαιδεύω κοιλιές και τέτοια. Κάνω ότι δουλειες μπορείτε να φανταστείτε και δεν με νοιάζει καθόλου. Τρώω κάτι χαζομάρες χωρίς ουσία και το φαγητό το κοιτάζω με τις ώρες πριν φάω (και αυτό ηταν κάτι που δεν συνέβαιανε ποτε σε μένα!!!). Νιώθω άσχημα που δε με νοιάζει για το μωρό αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Ισως μερικές κοπέλες με πουν ηλίθια αλλά αυτά νιώθω και το κακό είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και ούτε να κάνω κάτι...Θέλω να ξεμπερδεύω. Μου λείπει η ζωή μου πριν...Είμαι τρελή ή καταθλιπτική;;;

Διαφημίσεις

λογικο ειναι ,ισως οχι σ αυτο το βαθμο ,αλλα μια καταθλιψουλα ολες οι γυναικες την περνανε.

αφου σου λειοει η παλια οσυ ζωη κανε καποια πραγματα που εκανες.δες το σαν μια περιοδο που ακομα αποφασιζεις εσυ που θα πας κ ποση ωρα θα κατσεις.δε χρειαζεται να κοψεις τις βολτες σου.

ομως κριμα ειναι να κουραζεις το σωμα σου,κριμα στο μωρο..

Εγω σου προτεινω να μηλισεις με τον αντρα σου (με το ζορι αν χρειαστει!!) και να του πεις το προβλημα σου η αν νιωθεις πιο ανετα με την μητερα σου.Ξερω ακριβως πως νιωθεις και εγω στην αρχη ημουν ετσι ακριβως σαν εσενα!Ειναι πολυ σημαντικο να μην εισαι μονη,προσπαθησε να βγεις λιγο με την οικογενεια σου(ξερω οτι σε τσαντιζουν με το παραμικρο τωρα αλλα κανε μια προσπαθεια),κανε κατι που εκανες παλια και σου αρεσαι το οτι εισαι εγκυος δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις την ζωη σου ολη!Ξερω οτι ειναι δυσκολο να βγεις απο μια τετοια κατασταση αλλα ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθησεις γιατι εχεις μια ψυχουλα μεσα σου που σε αγαπαει και περιμενει να βγει να βρεθει στην αγκαλια σου!Φαντασου αν η μαμα σου εκανε κατι τετοιο και το μαθαινες μετα εσυ δεν θα σου ερχοταν ασχημα??Μην το αφηνεις ετσι προσπαθησε σε παρακαλω!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Πρεπει να μιλησεις με τον ανδρα σου, θα σε βοηθησει να τα πεις καπου!!

Οσο για τα χαπια που δεν παιρνεις σιδηρο και φολικο, κανεις κακο σε σενα πρωτα και μετα στο μωρακι σου!

Ειναι ζορι, το καταλαβαινω , γιατι αλλαζει ολη η ζωη σου...αλλα ολα θα μπουν σε ενα ρυθμο!!

Χωρις παρεξηγηση, μπορει να λεω και βλακειες, μπορεις να πας με τον ανδρα σου σε ενα ειδικο, να μιλησετε!

Αναστασία καλησπέρα. Μπές στην ιστοσελίδα της Φαιναρέτης και επικοινώνησε μαζί τους, μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν τηλεφωνικά ή να σου προτείνουν κάτι, μιας και είδα ότι δεν μένεις στην Αθήνα αλλά στην Ορεστιάδα. Εμένα πέρισυ με είχαν βοηθήσει πολύ. Πάντως είναι πολύ σημαντικό το ότι αναγνωρίζεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Φιλιά και καλή Δύναμη!!!

Διαφημίσεις