Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Recommended Posts

γεια σας ειναι η κουνιαδα μου εγκυος και δυστυχως δεν κανουν αυχενικη στο πυργο ουτε στην αμαλιαδα...μηπως ξερει καποια κοπελα που εχει προσφατα κανει στη πατρα που θα παει και ποσο κοστιζει??:roll:

Διαφημίσεις

γεια σας ειναι η κουνιαδα μου εγκυος και δυστυχως δεν κανουν αυχενικη στο πυργο ουτε στην αμαλιαδα...μηπως ξερει καποια κοπελα που εχει προσφατα κανει στη πατρα που θα παει και ποσο κοστιζει??:roll:

Μπορεί να κάνει στο νοσοκομειο στο Ριο (αν βρει ραντεβου την ημ/νια που πρέπει). Αλλιώς εξω κάνει μια Νικολοπούλου πολύ καλή και κάθε τοσο ερχεται και ο Νικολαιδης από Αθήνα στο Ιδιωτικό Μαιευτηριο Πατρων. 210ε έδωσα μαζί με την εξέταση αίματος αλλά εχω δίδυμα, δεν ξερω αν πάιζει ρόλο...

Αυτοί που σου ειπα ειναι πιστοποιημένοι γιατροί για την εξέταση. Εχω ακουσει και οτι την κάνουν και κάποιοι γυναικολογοι στο ιατρείο τους αλλά δεν το συνιστώ...

εγω εκανα στον νικολαιδη ερχεται απο αθηνα στο ιατριο της φωκα στα laser line θα την βρεις παρε εκει τηλκαι θασου πουν,θεωρειται πολυ καλος και κοστιζει περιπου 200+

Εγω εκλεισα στο Ριο με 60 ευρω στον Παπαδοπουλο ο ανθρωπος ειναι κορυφη στο ειδος του.Ολες οι φιλες μου εκει εχουν παει.Αν θες τηλ στειλε μου πμ.Ειναι για απογευματινο ιατρειο.

e5lgll.png

Μπορεί να κάνει στο νοσοκομειο στο Ριο (αν βρει ραντεβου την ημ/νια που πρέπει). Αλλιώς εξω κάνει μια Νικολοπούλου πολύ καλή και κάθε τοσο ερχεται και ο Νικολαιδης από Αθήνα στο Ιδιωτικό Μαιευτηριο Πατρων. 210ε έδωσα μαζί με την εξέταση αίματος αλλά εχω δίδυμα, δεν ξερω αν πάιζει ρόλο...

Αυτοί που σου ειπα ειναι πιστοποιημένοι γιατροί για την εξέταση. Εχω ακουσει και οτι την κάνουν και κάποιοι γυναικολογοι στο ιατρείο τους αλλά δεν το συνιστώ...

Ο Νικολαίδης θεωρείτε πολύ καλός. Εκεί έκανα και την αμνιοπαρακέντηση εγώ λόγω διδύμων. Είναι πιστοποιημένος εννοειτε. Είναι εμβρυολόγος.

Το να κάνουν οι γυναικολόγοι αυτές τις εξετάσεις το θεωρώ απαράδεκτο και κακοβουλο. Ξέρω γιατρό που την έκανε σε φίλη μου, και μετά την έστειλε και έξω.....:rolleyes:

Και την πλήρωσε διπλή.... Αλλά δεν με άκουγε που της το έλεγα....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...