Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

inglesina zippy free

Recommended Posts

Κοριτσιακαλημερα!

Εχει καμμια σας αυτο το καροτσι?

Σκεφτομαστε να το παρουμε για τον μπεμπη που θα ερθει κατα τα χριστουγεννα, αλλα μαλλον το χρειαζομαστε μετα τους 3 μηνες και μεχρι 3 χρονων.Κανει αυτο το καροτσι? Δηλ.δεν νομιζω να χρησιμοποιησουμε καροτσι τους πρωτους 3 μηνες κυριως λογω κρυου κ αλλων συνθηκων.Οποτε δεν θελω να περιοριστω σε κατι που να κανει απο 0 μηνων.

Επισης ακουω απο πολλες μαμαδες οτι μετα αλλαζουν το καροτσι για να παρουν κατι πιο ελαφρυ η καλοκαιρινο.Ισχυει κατι τετοιο?

Μηπως με αυτο το μοντελο θα μπορουσαμε να το αποφυγουμε και να την βγαλουμε μεχρι 3 χρονων χειμωνα - καλοκαιρι? Τι λετε?

Σκεφτομαι απο χρωματα σε μπεζ η κοκκινο (δεν θελω να περιοριστω σε κατι μπλε γιατι αν ερθει κ δευτερο θελω να μπορω να το χρησιμοποιω) πιστευετε οτι το κοκκινο ειναι κοριτσιστικο? η μηπως το μπεζ λερωνει πολυ ευκολα?

Καλα σας ζαλισα αλλα μιλαμε εχω καταμπερδευτει με τα καροτσια..πηγα κ σε μαγαζι απο κοντα ..εκει ειναι που τα χασα τελειως μια που η πωλητρια δεν μου ελεγε καθολου τα υπερ κ τα κατα του καθε μοντελου..

Τα χρωματα ειναι αυτα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=3356398&ct=10403&colID=1851&title=#

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-zippy-2012-inglesina.html

Διαφημίσεις

Καλημέρα Madeleine! Ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς είχα κι εγώ. Τελικά πήραμε το inglesina zippy, μοντέλο 2010 σε πράσινο και είμαστε 100% ευχαριστημένοι. Το δικό μας δεν γυρνάει προς τη μαμά. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητο. Πανάλαφρο, κλείνει και ανοίγει πανεύκολα. Κλείνει και με το ένα χέρι για την περίπτωση που κρατάς το μωρό αγκαλιά. Ευέλικτο, το έχω χρησιμοποιήσει σε άσφαλτο, πεζοδρόμια, χώμα, άμμο....παντού! Εμείς πήραμε το travel system, αλλά τώρα αν αγόραζα ξανά καρότσι θα έπαιρνα το σκέτο. Η κόρη μου γεννήθηκε τέλη Νοεμβρίου και το καλαθάκι ούτε κάνω το χρησιμοποιήσαμε έξω, μόνο για να κοιμάται η μικρή στον καναπέ του σαλονιού. Όσο για το κάθισμα αυτοκινήτου βολεύει μόνο όταν το παιδί είναι βρεφάκι. Μόλις ψηλώσει λίγο χρειάζεται αντικατάσταση. Μπορείς να το βρεις και πιο φθηνά από online καταστήματα του εξωτερικού, αλλά πρέπει να σκεφτείς και την περίπτωση της εγγύησης. Είναι και πολύ γερό. Το δικό μας ένα χρόνο μετά μοιάζει σαν να το πήραμε χτες! Και φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιείς για πολύ καιρό, τουλάχιστον ως τα 2-ίσως και παραπάνω! Όσο για το χρώμα, πάρε κάτι ουδέτερο,όπως εγώ για να μην σε περιορίζει. Εγώ θα έπαιρνα κόκκινο, είναι πολύ χαρούμενο, αλλά δεν είχε και πήρα πράσινο που είναι επίσης τέλειο. Μιλάω πάντα για τα χρώματα που έβγαινε το δικό μας μοντέλο. Άσε που βγαίνει το ύφασμα και πλένεται. Μην φοβηθείς και το μπεζ. Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!:)

9bRHp2.png

ειναι πολυ ποιοτικο καρότσι, αποκτησε το ανετα, τωρα ηρθαν και τα νεα χρωματα, το πηρε μια φιλη μου σε πρασινο, πολυ ομορφο, τα χρωματα θα τα βρεις http://www.ntosas.gr/trio-zippy-system-free-2012-inglesina.html

αντε και καλες βολτούλες.

Κι εμεις αυτο πηραμε...το πολυκαροτσι δλδ μαζι ειχεκαι το καθισμα αυτοκινητου και το πορτ μπεμπε...πολυ ευχαριστημενη και με τα 3.

Γεννησα Χριστουγεννα κι εγω.Το καροτσι οντως μετα τους 3 μηνες θα το χρειαστεις.Το καλοκαιρι εμεις δεν αλλαξαμε ...με αυτο τη βγαλαμε και μια χαρα μας βολεψε.Ειναι πολυ ελαφρυ ,ανοιγοκλεινει πανευκολα...σκεψου οτι το ανοιγοκλεινω ενω συγχρονως κραταω και το παιδι αγκαλια.Προσωπικα επειδη ειμαι και λιγο γυριστρω και ολη την ωρα ειμαι εξω μονη μου με το παιδι με εχει καταβολεψει.Εχω και μικρο αυτοκινητο και τα περισσοτερα δε χωραγαν...αυτο μια χαρα χωραει στο πορτ μπαγκαζ.

Το μονο μειον για μενα ειναι οτι ειναι λιγο μικρο...βεβαια ο γιος μου ειναι λιγο μπολικο παιδακι...ψηλο...και ισως αυο να φταιει.Παντως ακομα αυτο χρησιμοποιουμε.

Και το πορτ μπεμπε πολυ καλο...τους πρωτους μηνες εκει κοιμοταν.

Απο που θα το αγορασεις?Ψαξε το για εξωτερικο.Εμεις το πηραμε απο το ebaby.gr.Μας το εφεραν στην ωρα του,αψογα συσκευασμενο...και μας στοιχησε γυρω στα 300 ευρω πιο φθηνα.Στην ελλαδα ειναι πανακριβα...μη πας και τα σκασεις ετσι..ειναι και δυσκολες εποχες.Συγκεκριμενα το πολυκαροτσι το βρισκαμε εδω 900 ευρω και απ'εξω μαζι με τα μεταφορικα μας ηρθε γυρω στα 600.

Ευχαριστωγια τη βοηθεια κοριτσια. Χαιρομαι που εχω αρχισει και βγαζω σιγα σιαγα ακρη.

Δεν ξερω ακομα απο που θα το παρω, ειναι κ τα χρωματα που με προβληματιζουν..θα μπορεσω πχ να βρω τα χρωματα που θελω αραγε?

σοφια πολυ ωραιο κ το πρασινακι..ιδωμεν..

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα σας

Σαν νέο μέλος αλλά και μελλοντικός μπαμπάς αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους γονείς του forum υγεία και αγάπη στις οικογένειες τους.

Σε 3 μήνες έρχετε το πρώτο μας παιδί και είναι αγοράκι.

Αυτό το καιρό κάνουμε τις αγορές μας και εκεί που έχω πραγματικά κολλήσει είναι στην αγορά καροτσιού.

Η επιλογή μας μετά από έρευνα σε αρκετά καταστήματα είναι το πολυκαρότσι της inglesina avio στο χρώμαι σκούρο μπλέ.

Εδώ θέλω τη βοήθεια σας.

1ον Αξίζει η επιλογή του πολυκαροτσιού ή να πάρω μόνο το καρότσι και να πάρω από αλλού τα υπόλοιπα.

2ον Διάβαζα εδώ στο forum ότι τα inglesina (πχ zippy) είναι λίγο στενά και δυσφορούσαν τα παιδιά οπότε προβληματίστικα.Η τιμή του σετ είναι 687 από τα λητώ και το έχω βρεί στο ίντερνετ 100 ευρώ κάτω με την αποστολή.

3ον Επειδή γεννάμε αρχές Μαί ίσως το σκούρο χρώμα να ζεστένει περισσότερο το μικρό μας.

4ον Οποιαδήποτε άλλη πρόταση και συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

lostis με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! Το συγκεκριμένο καρότσι δεν το έχω δει, παρά μόνο στο site της inglesina. Μου φαίνεται πολύ ωραίο. Εγώ θα σου πω τα εξής:

1) Το πολυκαρότσι για μένα είναι άχρηστο. Θα το πρότεινα μόνο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το καλαθάκι για να κοιμάται τον πρώτο καιρό, γιατί βολεύει πολύ στη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο και να το βάζεις κατευθείαν στο αυτοκίνητο χωρίς να σηκώνεις και να ξυπνάς το μωρό. Επίσης το καθισματάκι αυτοκινήτου έχει πολύ μικρή διάρκεια χρήσης. Εγώ είχα πάρει πολυκαρότσι, αλλά τώρα δεν θα έπαιρνα.

2) Τα inglesina είναι πολύ ποιοτικά, πολύ εύκολα στο άνοιγμα-κλείσιμο-έχω και εμπειρία από άλλα καρότσια, γι' αυτό το λέω-, πολύ εύκολο να τα χωρέσεις στο πορτ-παγκάζ, αλλά είναι λίγο στενά σε σχέση με άλλα καρότσια. Για το avio δεν ξέρω. Το zippy είναι στενό. Όχι ότι θα έχεις πρόβλημα όμως. Δες τις διαστάσεις στο site, αν το πλάτος καθίσματος του avio είναι πιο μεγάλο από το zippy, νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα.

3) Για το χρώμα θα πρότεινα κάτι ουδέτερο αν έχετε σκοπό να κάνετε κι άλλο παιδάκι. Εκτός αν δεν σας πειράζει το μπλε για κοριτσάκι.

4) Γεννάτε την τέλεια εποχή για βόλτες από τις πρώτες μέρες και να το εκμεταλλευθείτε. Μην κλειστείτε μέσα. Το ύφασμα είναι πολύ δροσερό και δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα. Όσο για το χρώμα, εγώ θα σου πρότεινα κάτι πιο ανοιχτόχρωμο και μη φοβάστε ότι λερώνει, γιατί βγαίνει και πλένεται μια χαρά. Ελπίζω να βοήθησα!

9bRHp2.png

Swanmommy σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και τα καλά σου λόγια.

Από ότι κοίταξα το avio πρέπει να είναι μικρότερο από το zippy.Σαν καρότσι μου έχει κάνει καλή εντύπωση αλλά αυτό είναι κάτι που με αγχώνει.Θα το σκεφτούμε με τη σύζυγο και θα καταλήξουμε.

Για το πολυκαρότσι αυτό που είπες,θα χρειαστώ το καλάθι γιατί θα γεννήσουμε Αθήνα και θα επιστρέψουμε Κρήτη.Οπότε θα έχουμε μετακίνηση από νωρίς.

Το μόνο που δεν με πολυ ενδιαφέρει είναι του αμαξιού,πιστεύω ότι θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο,αν έχεις κάτι να προτείνεις.Σε αυτό θέλω να σε ρωτήσω αν δεν πάρω της σειράς avio και πάρω κάποιο άλλο για το αμάξι θα μπορώ να το προσαρμόσω στο καρότσι αν χρειάζετε?

Όντως είναι η καλύτερη εποχή και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα.

Τα χρωματά του είναι φούξια, γαλάζιο, κοκκινο που απορρίπτονται,σκούρο μπλε,μαύρο και πράσινο,προτιμώ το μαύρο εγώ να είμαι ειλικρινής.

Επίσης μεχρί πότε το χρησιμοποίησες εσύ και χρειάστηκες να πάρεις κάποιο άλλο εναλλακτικά στη πορεία?

Μένουμε σε πολυκατοικία παρεπιπτόντως και παίζει ασανσέρ οπότε αυτός είναι ένας λόγος της επιλογής καθώς και η αποθήκευση του.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου.

lostis καλημέρα!

1) Για το πολυκαρότσι, αφού παίζουν μετακινήσεις Αθήνα-Κρήτη και τοκετός το Μάϊο προτείνω πολυκαρότσι. Εγώ γέννησα χειμώνα και δεν μου ήταν τόσο αναγκαίο.

2) Το καθισματάκι αυτοκινήτου του Inglesina (τουλάχιστον του zippy που ξέρω) είναι ιδανικό για νεογέννητο. Έχει έξτρα μαξιλαράκι υποστήριξης που βγαίνει, είναι οσο πλατύ χρειάζεται για μωράκι, γιατί στην αρχή το μωρό δεν στηρίζει το κεφαλάκι του και θέλει υποστήριξη. Εμείς είχαμε και το καθισματάκι του peg perego για το 2ο αυτοκίνητο και το παιδάκι μετακινούνταν από τη μια μεριά στην άλλη του καθίσματος με το παραμικρό. Α, είχε και μικρότερη διάρκεια ζωής, γιατί είναι πιο "κοντό" από το Inglesina. Οπότε μόλις ψήλωσε λιγάκι πάει το Peg perego. Αν πάρεις άλλο κάθισμα δεν θα προσαρμόζεται στο καρότσι.

3) Εγώ δεν έχω χρειαστεί εναλλακτικό καρότσι. Η κόρη μου είναι 14 μηνών. Το inglesina είναι πολύ ελαφρύ και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής. Μόνο 15 μέρες το καλοκαίρι χρησιμοποιήσαμε ένα peg perego που μας έδωσαν για να μην κουβαλάμε καρότσι στις διακοπές. Καμμία σχέση, νομίζω.

Επίσης έχω χρησιμοποιήσει και chicco όταν πήγαινα βόλτες τον ανηψιό μου. To inglesina δε συγκρίνεται σε ποιότητα και φορητότητα. Επίσης ευκολία στο κλείσιμο. Κρατάς το μωρό και το κλείνεις με το ένα χέρι. Κανένα άλλο από τα δύο που προανέφερα δεν το έκανε. Επίσης είναι πιο βολικό για ασανσέρ και εύκολο σε αποθήκευση λόγω μεγέθους και μικρότερου βάρους. Ακόμη στέκεται όρθιο όταν το κλείνεις. Πολύ βασικό. Άλλα καρότσια πρέπει να τα ακουμπήσεις κάτω. Με το μωρό στο ένα χέρι είναι πολύ άβολο αυτό.

4) Για το χρώμα, το καλοκαίρι το σκούρο χρώμα απορροφά θερμότητα. Λάβε το κι αυτό υπόψη.

Πάντως, πριν αγοράσεις πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες το καρότσι που σκέφτεσαι να πάρεις. Ρώτα και για την εγγύηση. Αν αγοράσεις από εξωτερικό, μπορεί να γλυτώσεις χρήματα, αλλά αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα συναντήσεις δυσκολία. Τέλος, θα χρειαστείς μάλλον και έξτρα στρωματάκι για το καλάθι. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Inglesina αρκεί να χωράει σωστά. Εγώ είχα πάρει ένα από το Λητώ. Μια χαρά χώραγε.

Να σου δώσω και άλλη μια συμβουλή; Αν σκέφτεστε να πάρετε και λίκνο για να κοιμάται δίπλα σας στο δωμάτιο το μωρό στην αρχή, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσετε το καλαθάκι με την έξτρα βάση ή απλά 2 καρέκλες. Η διάρκεια ζωής του λίκνου είναι max 6 μήνες. Μετά χρειάζεσαι κούνια ή πάρκο με στρώμα κατάλληλο για ύπνο. Οπότε αφού σκέφτεσαι το πολυκαρότσι, γιατί να μη γλυτώσεις και τα χρήματα για το λίκνο; Γενικά, κατάλαβα ότι κάνουμε πολλές άχρηστες αγορές πριν τον τοκετό και πολλά πράγματα μπορείτε να τα προμηθευτείτε όταν τα χρειαστείτε. ;)

Σας εύχομαι και πάλι με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας και να απολάυσετε τις υπέροχες στιγμές των πρώτων μηνών που δυστυχώς φεύγουν πολύ γρήγορα!

9bRHp2.png

Swanmommy σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Το αγόρασα από το ίντερνετ αφού το βρήκα με 130 ευρώ λιγότερο.

Μόλις το παραλάβω θα σας ενημερώσω.

Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για περαιτέρω αγορές όπως το στρώμα του πορτ μπεμπέ θα ήταν πολύτιμες.

Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

Αγαπητέ lostis επειδή ενδιαφέρονται κι εγω για Inglesina μηπως μπορείς να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα ή να μου πεις απο δω απο ποιο site το αγορασες και πόσο τελικα; Σε ευχαριστω πολυ και με το καλο το μωρακι σας!!!

Αγαπητέ lostis επειδή ενδιαφέρονται κι εγω για Inglesina μηπως μπορείς να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα ή να μου πεις απο δω απο ποιο site το αγορασες και πόσο τελικα; Σε ευχαριστω πολυ και με το καλο το μωρακι σας!!!

Εμεις το αγορασαμε περσι απο το ebaby.Το εφεραν σε μια εβδομαδα οπως μας ειχαν πει...αψογα πακεταρισμενο.Πηραμε το πολυκαροτσι(καροτσι-καθισμα αυτοκινητου-πορτ μπεμπε).Εδω σε μεγλο καταστημα βρεφικων το ειχαν 890 ευρω αν θυμαμαι καλα κι εμεις το πηραμε 600-630 δε θυμαμαι ακριβως.

Tελικά το παραγγείλαμε,inglesina trio avio απο το newbabyland.com στα 590 ευρώ όλα μαζι μαζί με την αποστολή για Ελλάδα.Πολύ καλή τιμή γύρω στα 100 ευρώ κάτω από εδώ.

Σε 25 μέρες είπαν θα το έχουμε ήδη έχουν περάσει η επτά.Ίδωμεν ανυπομονούμε και θα ενημερώσουμε.

Επίσης πληρώνεις μέσω paypal που είναι πολύ σημαντικό και ασφαλές.

Καλή αποκρία σε όλους.Να περνάτε καλά με τις οικογένειες σας και υγεία.

Iostis φοβερό το site αυτο!!! Νομίζω ότι αξίζει να πάρεις την προίκα όλη του νεογεννητου απο εκει! Φοβερές τιμες...και ναι πολυ φθηνότερα απο ελληνικά καταστήματα! Σε ευχαριστω πολυ, πολυ μια και μου φαίνεται ότι κι εγω προς τα εκει θα κλινώ. Τι χρώματακι τελικα το παραγγειλατε? Μ΄ αρέσουν πολύ το φουξ, το σιελ και το πρασινο, αλλα δεν μπορω να αποφασισωωωωω!!!

Με το καλο να το παραλαβεις και καλη Αποκριά! Τελικα το Avio πιστεύω κι εγω ότι ειναι καλυτερο απο το zippy...για να δούμε! Φιλιά!

Swanmommy σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Το αγόρασα από το ίντερνετ αφού το βρήκα με 130 ευρώ λιγότερο.

Μόλις το παραλάβω θα σας ενημερώσω.

Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για περαιτέρω αγορές όπως το στρώμα του πορτ μπεμπέ θα ήταν πολύτιμες.

Καληνύχτα.

Σας εύχομαι να το χαρείτε! Και με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σας!

9bRHp2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Χαίρομαι που βοήθησα με το σαιτ στην επιλογή των αγορών σου..Εμείς τελικά το πήραμε σε σκούρο μπλε και το παραλάβαμε την προηγούμενη Τετάρτη. Είναι αρκετά κομψό και άνετο καρότσι. Το άνοιξε κλείσε είναι πανεύκολο το ίδιο και η συναρμολογησή του. Πολλα συν είναι τα έξτρα που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο όπως το αδιάβροχο κάλλυμα η τσάντα και ο ποδόσακος. Όλα ήρθαν πακεταρισμένα πολύ καλά συν οτι εχω κερδισει 154 πόντους για την επόμενη αγορά. Ανυπομονώ να βγάλω βόλτα το μικρό μου μέσα για να επιβεβαιώθει και στη πράξη η αγορά μου.Σας εύχομαι ότι καλύτερο.