Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΝΟ ΣΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΡΥΟ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ 7+1 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΩΡΙς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΒΡΥΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ:-(

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ 7+1 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΩΡΙς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΒΡΥΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ:-(

γεια σου leon..

κ εγω την ιδια εβδομαδα ειχα παει αλλα ειχαμε δει κ σακο κ εμβρυο..

ισως να ειναι αργη η συλληψη κ σε μια εβδομαδα να το δειτε..

η ξαδερφη μου ομως που ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα δυστηχως κ μετα απο μια εβδομαδα δεν ειδε τιποτα μεγαλωνε μονο ο σακος κ εμβρυο πουθενα ι χοριακη στα υψη αλλα τιποτα περιμενε λιγες εβδομαδες ακομα ( η 1 η 2 δεν θυμαμε ακριβως)μηπως κ πεσει απο μονο του αλλα τιποτα κ ετσι εκανε αποξεση..

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα πρεπει να εισαι προετημασμενη για ολα..

κοριτσακι μου σου ευχομε μεσα απο την ψυχη μου να ειναι ολα καλα κ σε μια εβδομαδα να δεις το σπορακι σου κ να ακουσετε καρδουλα..γιατι ξερω πολυ καλα τι ειναι να χανεις το μωρακι σου..ευχομε τα καλυτερα κ περιμενω νεα σου..

Εγω παντως και στις 2 μου εγκυμοσυνες υποτιθεται ημουν 7 εβδομαδων αλλα η συληψη ειχε γινει 2 εβδομαδες μετα επομενως ημουν 5 εβδομαδων.την πρωτη φορα εκανα 2 χοριακες για να σιγουρευτουμε οτι ολα ειναι οκ και εκλαιγα συνεχεια απο τη στεναχωρια μου.Τωρα επειδη ηξερα πηγα στο γιατρο με τις 2 χοριακες ετοιμες...

να δεις πυο ειναι αργα κι εσενα η συληψη.κανε μια 2 χοριακες να δεις και ολα θα πανε καλα

leon έχεις ξανακάνει χοριακή? Πόσο ήταν? Ο γιατρός σουτί είπε? Ευχάριστα νέα φαίνονται έται? Με το καλό και η επόμενη χοριακή!!!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εύχομαι να μη κάνετε και να ζεί και να βασσιλεύει το σποράκι :( Μόλις έχεις νέα πες μας! Μην απογοητεύεσαι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, για καλό!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.χτες εκανα χοριακη τα αποτελεσματα ηταν 24730 θα ξανα κανω και την δευτερα

Νομίζω οτι είναι πολυυυυ καλη η χοριακή σου.Κανε υπομονη και θα δεις