Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια έχω απελπιστεί.

Τις τελευταίες μέρες έχω συγκαεί στην...ευαίσθητη περιοχή, και δεν ξέρω γιατί...

Φοβάμαι μήπως φταίνε τα σερβιετάκια, αλλά πλένομαι καθημερινά 3 φορές προσεχτικά, βάζω και βρεφική πούδρα και κρέμα, αλλά είναι πολύ οδυνηρό...

Είναι και οι αιμορροίδες, και τα χω παίξει...

Τι να κάνω?

Σαπουνάκια χαμομηλιού, τα εχετε ακούσει?

Διαφημίσεις

Ούτε και εγώ ξέρω!

Πριν από 4-5 μέρες περίπου ξυρίστηκα, γιατί πλησιάζουν οι μέρες μου, και δεν θελω να με ακουμπήσουν στο μαιευτήριο.

Κάθε μερα μετά τα ντους έβαζα πούδρα fissan και φορούσα σερβιετάκι το οποίο και άλλαζα 3-4 φορές τη μέρα. Δεν μπορούσα φυσικά να δω τί γίνεται εκεί κάτω και το είδα με καθρεφτάκι.... και τρόμαξα.

Εχω και κρέμα πενατεν από τη μεγάλη κόρη μου, θα δοκιμάσω και αν δεν κάνει τίποτε θα βάλω sudocream.

Σ'ευχαριστω, τα εχω παίξει από το κάψιμο ...

Ούτε και εγώ ξέρω!

Πριν από 4-5 μέρες περίπου ξυρίστηκα, γιατί πλησιάζουν οι μέρες μου, και δεν θελω να με ακουμπήσουν στο μαιευτήριο.

Κάθε μερα μετά τα ντους έβαζα πούδρα fissan και φορούσα σερβιετάκι το οποίο και άλλαζα 3-4 φορές τη μέρα. Δεν μπορούσα φυσικά να δω τί γίνεται εκεί κάτω και το είδα με καθρεφτάκι.... και τρόμαξα.

Εχω και κρέμα πενατεν από τη μεγάλη κόρη μου, θα δοκιμάσω και αν δεν κάνει τίποτε θα βάλω sudocream.

Σ'ευχαριστω, τα εχω παίξει από το κάψιμο ...

Καλη λευτερια πλυσου με χαμομηλι και προσπαθησε ν ααποφυγεις τα σερβιτακια και βαλε λιγο ελαιολαδο και αν δεν κανει τπτ βαλε sudocream

Καλη λευτερια πλυσου με χαμομηλι και προσπαθησε ν ααποφυγεις τα σερβιτακια και βαλε λιγο ελαιολαδο και αν δεν κανει τπτ βαλε sudocream

Θα το δοκιμάσω, αλλά χωρίς σερβιετάκια λίγο δύσκολο.

Να σαι καλά.

Διαφημίσεις

Με το καλο! Και με ενα πονο!!

Να σε πω και εγω στις μερες μου, το σερβιετακι οσο και να το ηθελα τοσο με ενοχλουσε!

Οποτε καλυτερα να αλλαζεις συχνα εσωρουχο παρα να βαζεις!

Ελπιζω να σε περασει με την πενατεν!

Να με πεις...αν δεν σε περασει παρε το γιατρο σου ενα τηλεφωνο!

Διαφημίσεις

3 φορές την ημέρα πλενόσουν από πριν ή τώρα που έπαθες το σύγκαμα? Νομίζω ότι έχουν μερίδιο ευθύνης οι τόσο συχνές πλύσεις. Μία φορά την ημέρα αρκεί αλλιώς καταστρέφεις τη χλωρίδα της περιοχής και ερεθίζεις το δέρμα. Αν θες να πλένεσαι περισσότερες φορές θα χρησιμοποιείς μόνο νεράκι. Καμιά φορά να ξέρεις το χαμομήλι προκαλεί επιπλέον ερεθισμούς σε ευαίσθητες επιδερμίδες και δε συνίσταται πλέον. Ούτε στην ευαίσθητη περιοχή, ούτε στα μάτια, πρόσωπο κλπ όπως συνιστούσαν παλιά διάφορες ειδικότητες ιατρών, από γυναικολόγους μέχρι παιδίατρους.

Πρέπει να πλένεσαι με ειδικά σαπουνάκια για την ευαίσθητη περιοχή τα οποία θα προμηθευτείς μόνο από το φαρμακείο για να είναι κατάλληλα δλδ ήπια.

Να προτιμάς να φοράς άνετα ρούχα και βαμβακερά εσώρουχα και καλύτερα να αποφύγεις τα σερβιετάκια ειδικά αν είναι φτιαγμένα από συνθετικά υλικά. Βγαίνουν κάποιες μάρκες με βαμβακερή επίστρωση επάνω, αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις (π.χ στις μετακινήσεις σου) προτίμησε αυτά. Μη τα φοράς μέσα στο σπίτι τουλάχιστον.

Τώρα σχετικά με το σύγκαμα, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το γιατρό σου, να σε δει. Καμιά φορά το σύγκαμα οφείλεται εκτός από την τριβή, υγρασία στην περιοχή κλπ. και σε μύκητες (στο δέρμα όχι στον κόλπο) κι ίσως χρειαστείς αγωγή. Θα σου πρότεινα επίσης καλό αερισμό της περιοχής, κοινώς τσιτσίδωμα :lol: κι από εκεί κι έπειτα αν είναι απλό σύγκαμα τις κλασικές κρέμες ή το μελάνι που προτείνουν τα κορίτσια. Στα παιδιά μου έβλεπα εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα με τη nivea κρέμα για το σύγκαμα (σε ένα γαλάζιο σωληνάριο με ένα αρκουδάκι επάνω αν θυμάμαι καλά). Δυσκολευόμουν όμως καμιά φορά να τη βρω στα σούπερ κι έκανα γύρες. Περαστικά σου εύχομαι και με το καλό το μωράκι σου!

Α! Άσχετο!Για τις αιμορροΐδες υπάρχει μια φυτική κρέμα που μπορείς να τη βάζεις και τώρα και μετά τον τοκετό. Χρησιμοποιείς κάτι? Αν δεν την ξέρεις πες μου να ψάξω να τη βρω να σου πω ακριβώς πώς λέγεται.

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ......

ΕΠΕΙΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ (ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ) ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ SUDOCREAM ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ. ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ

:lol:

Α! Άσχετο!Για τις αιμορροΐδες υπάρχει μια φυτική κρέμα που μπορείς να τη βάζεις και τώρα και μετά τον τοκετό. Χρησιμοποιείς κάτι? Αν δεν την ξέρεις πες μου να ψάξω να τη βρω να σου πω ακριβώς πώς λέγεται.

Καλημέρα στα κορίτσια!

Πλέον η κοιλάρα μου έχει μεγαλώσει αρκετά και μόνο με καθρεφτάκι μεγέθυνσης βλέπω τί γίνεται εκεί κάτω!:cool:

Σήμερα το πρωί, μετά από χαμομήλια και κρέμα συγκάματος, διαπίστωσα πως η φαγούρα και το τσούξιμο ελαττωθηκε και λίγη κοκκινίλα έμεινε μόνο.

Νομίζω πως ανακάλυψα τους ενοχους. Ήταν το ξύρισμα και το σερβιετάκι!

Συνεχίζω με κρέμα συγκάματος γιατί είναι μεγάααααλη εφεύρεση τελικα!

Ιδέα δεν είχα από σύγκαμα, γιατί η μεγάλη κόρη μου δεν είχε συγκαεί ποτέ της,οπότε μου ήρθε λίγο σαν.... ταμπλάς!

Για τις αιμορροίδες β'αζω μια φυτική κρέμα από το φαρμακείο, με καλεντούλες και διάφορα βότανα, που όμως ελάχιστα κάνει. Παίρνει λίγο τους πόνους, αλλά οι σκ.......αιμορροίδες μένουν και επιμενουν!:evil:

Τι να πω... Τρίτο τρίμηνο, όλα ζόρικα είναι...

Σας ευχαριστω όλες!

Διαφημίσεις

Αντε αφου ηρεμησες με την κρεμα παλι καλα!Οσο για την κοιλιτσα....εισαι στο τριτο τριμηνο στις μερες σου..

εγω η γουρουνιτσα ξερεις απο ποτε???

απο τον 5ο μηνα!Φαντασου οτι απο τον 3ο μηνα δεν μπορουσα ουτε καλτσες να βαλω!

αντε με το καλο και με ενα πονο!:D:D:D

Για τις αιμορροίδες β'αζω μια φυτική κρέμα από το φαρμακείο, με καλεντούλες και διάφορα βότανα, που όμως ελάχιστα κάνει. Παίρνει λίγο τους πόνους, αλλά οι σκ.......αιμορροίδες μένουν και επιμενουν!:evil:

Τι να πω... Τρίτο τρίμηνο, όλα ζόρικα είναι...

Σας ευχαριστω όλες!

Θα σε απογοητευσω αλλα οι αιμοραιδες δεν φευγουν ποτε αν βγουν απλα τις κρεμες ηρεμουν και δεν σε ενοχλουν.Να ξερεις οταν πας τουαλετα για κακα δεν θα σκουπιζεσαι με χαρτι αλλα θα πλενεσαι με νερο βοηθαει παρα πολυ αυτο!Αλλα παντα θα το κανεις καθολου χαρτι δεν πρεπει να βαλεις στον ποπο σου!:D

Αντε αφου ηρεμησες με την κρεμα παλι καλα!Οσο για την κοιλιτσα....εισαι στο τριτο τριμηνο στις μερες σου..

εγω η γουρουνιτσα ξερεις απο ποτε???

απο τον 5ο μηνα!Φαντασου οτι απο τον 3ο μηνα δεν μπορουσα ουτε καλτσες να βαλω!

αντε με το καλο και με ενα πονο!:D:D:D

Σ'ευχαριστω πολύ!:P

Θα σε απογοητευσω αλλα οι αιμοραιδες δεν φευγουν ποτε αν βγουν απλα τις κρεμες ηρεμουν και δεν σε ενοχλουν.Να ξερεις οταν πας τουαλετα για κακα δεν θα σκουπιζεσαι με χαρτι αλλα θα πλενεσαι με νερο βοηθαει παρα πολυ αυτο!Αλλα παντα θα το κανεις καθολου χαρτι δεν πρεπει να βαλεις στον ποπο σου!:D

Ααααααααααααχχχχχχχχ!

Το ξερω angel. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτές. :evil:

Εχω καταργήσει εδω και καιρό το χαρτί υγείας και ευτυχώς το ντους είναι κοντά στη λεκάνη. Νεράκι και πάλι νεράκι...

Ξερω ειναι βασσανο.....Εμενα στην αρχη με ενοχλουσαν πολυ τωρα τα τελευταια χρονια οχι μονο οταν ερεθιστουν οταν πηγαινω τουαλετα αλλα περναει σε 2-3 μερες.

Ξερω ειναι βασσανο.....Εμενα στην αρχη με ενοχλουσαν πολυ τωρα τα τελευταια χρονια οχι μονο οταν ερεθιστουν οταν πηγαινω τουαλετα αλλα περναει σε 2-3 μερες.

Βλέπω κοντεύεις κι εσύ!:P

Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιτσα το μωράκι σου!

• 3 weeks later...

Πολύ καλό στις αιμορροίδες κάνει η πλύση με τσουκνίδα. Την φτιάχνετε σαν τσάι, αρκετή ποσότητα σε βραστό νερό και την αφήνετε κανά 10λεπτο. Ο άντρας μου όταν του εμφανίζονται φτιάχνει ένα ποτήρι κάθε πρωί και το χρησιμοποιεί κάθε φορά που πάει τουαλέτα. Λέει ότι είναι θαυματουργή...!