Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια για μπομπονιερες

τζιτζικι

Recommended Posts

καλησπερα

εχω βρει μια μπομπονιερα,σε αυτα τα 2 σαιτς,στην ιδια τιμη,αλλα δεν εχω συνεργαστει ποτε μαζι τους

το ενα ειναι

http://www.bomboniere.gr

και

http://www.eshopgamou.gr.

Εχει συνεργαστει καποια μαμα ως τωρα μαζι τους??Βασικα με ενδιαφερει να ξερω αν ηταν συνεπεις στην προθεσμια,και ως προς την συμφωνια αν ητανσ ε καλη κατασταση οι μπομπο που ειχατε επιλεξει,αν γενικα υπηρχε καλη συνεργασια,θα με βοηθουσατε πολυ επειδη θελω να κανω την παραγγελια μεσω ιντερνετ και οχι να περασω απο εκει.

ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

με το eshopgamou συνεργαστηκα εγω, αλλα ειχα αγορασει υλικα για να κανω μονη μου τα προσκλητηρια και χρειαστηκα κορδελες κλπ. εμεινα απολυτα ευχαριστημενη καθως ηταν οπως ακριβως τα εβλεπα στο σαιτ, ηρθαν γρηγορα με την αποδειξη μεσα και στην τιμη που γνωριζα εξαρχης. φανταζομαι οτι και στις μπομπο το ιδιο θα ειναι.

lRR9p3.png

με το eshopgamou συνεργαστηκα εγω, αλλα ειχα αγορασει υλικα για να κανω μονη μου τα προσκλητηρια και χρειαστηκα κορδελες κλπ. εμεινα απολυτα ευχαριστημενη καθως ηταν οπως ακριβως τα εβλεπα στο σαιτ, ηρθαν γρηγορα με την αποδειξη μεσα και στην τιμη που γνωριζα εξαρχης. φανταζομαι οτι και στις μπομπο το ιδιο θα ειναι.

α ωραια,σε ευχαριστω πολυ:D

• 3 months later...
α ωραια,σε ευχαριστω πολυ:D

Καλησπέρα τζιτζίκι....

Μπορείς μου πείς τελικά αν πήρες κάτι απο το eshopgamou γιατι είδα κάποιες μπόμπο που μου αρέσουν και θέλω να πάρω υλικά για την διακόσμηση της βάφτισης μας και επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο το internet είμαι λίγο επιφυλακτική???

Σ ευχαριστώ πολύ!!!:-P

Καλησπέρα! Για ηλεκτρονική παραγγελία κοίτα και εδώ http://efamore.com/ έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους (βέβαια είχα πάει από κοντά) αλλά είναι πολύ συνεπής και πιο πολύ να πω ότι οι φωτό χάνουν παρά ότι φαίνονται πιο καλές απ ότι είναι στην πραγματικότητα. Βέβαια δεν γνωρίζω τιμές για μπομπονιέρες μιας και δεν έχουν το θέμα που θέλω αλλά γενικά έχουν καλές τιμές.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Για ηλεκτρονική παραγγελία κοίτα και εδώ http://efamore.com/ έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους (βέβαια είχα πάει από κοντά) αλλά είναι πολύ συνεπής και πιο πολύ να πω ότι οι φωτό χάνουν παρά ότι φαίνονται πιο καλές απ ότι είναι στην πραγματικότητα. Βέβαια δεν γνωρίζω τιμές για μπομπονιέρες μιας και δεν έχουν το θέμα που θέλω αλλά γενικά έχουν καλές τιμές.

Σ ευχαριστώ πολύ αλλα στο eshogamou έχω δεί μια συγκεκρειμένη μπόμπο που μου αρέσει πολύ και τα καταστήματα στην πόλη μου την δίνουν πολύ ακριβά ενω εκεί είναι πολύ φθηνότερη...:confused:

Σ ευχαριστώ πολύ αλλα στο eshogamou έχω δεί μια συγκεκρειμένη μπόμπο που μου αρέσει πολύ και τα καταστήματα στην πόλη μου την δίνουν πολύ ακριβά ενω εκεί είναι πολύ φθηνότερη...:confused:

καλημερα,συγγνωμη αλλα δεν μπαινω συχνα,οχι δεν παρηγγειλα απο εκει,εχει μετατεθει για λιγο καιρο η βαπτιση,λογω καποιων οικογενειακων συμβαντων

• 3 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια

Πήρα τηλέφωνο στο eshopgamou και δεν είχε την ξύλινη ρακέτα φραουλίτσα που είχα δει....τελικά την βρήκα όμως στο elxis λίγο πιό ακριβή και την παράγγειλα απο κεί. Μου στείλανε λάθος ρακέτα αλλα τους πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν την επόμενη μέρα την σωστή.Η πληρωμή ήταν με αντικαταβολή.Αν και έγινε αυτό το λάθος μπορώ να πώ οτι έμεινα ευχαριστημένη..:lol:

Bρε κορίτσια πολύ με προβληματίζει η μπομπό για τα παιδάκια. 50 θέλω όλες κι όλες. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω μπαλόνια σε στικ. Αλλά πώς θα τα φουσκώσω και κυρίως πώς θα τα μεταφέρω.

Τώρα λέω μήπως να πάρω αυτά τα πλαστικά που κάνουν φούσκες. Αλλά πού θα τα βρω και κυρίως πώς να τα τυλίξω για να έχουν δελφινάκια και καρδούλες απέξω όπως το θέμα της βάπτισης; Ή έστω το όνομα του μπέμπη....

Bρε κορίτσια πολύ με προβληματίζει η μπομπό για τα παιδάκια. 50 θέλω όλες κι όλες. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω μπαλόνια σε στικ. Αλλά πώς θα τα φουσκώσω και κυρίως πώς θα τα μεταφέρω.

Τώρα λέω μήπως να πάρω αυτά τα πλαστικά που κάνουν φούσκες. Αλλά πού θα τα βρω και κυρίως πώς να τα τυλίξω για να έχουν δελφινάκια και καρδούλες απέξω όπως το θέμα της βάπτισης; Ή έστω το όνομα του μπέμπη....

Διαφημίσεις

Tamar και γώ σκέφτομαι να κάνω τα μπουκαλάκια με τις μπουρμπουλήθρες οχι για μπόμπο αλλά να τα μοιράσω στα παιδάκια στο κέντρο για να παίζουν..

Αυτό που θα κάνω είναι να πάρω τα μπουκαλάκια απο το jumbo που είναι πολύ φθηνά και θα φτιάξω στον υπολογιστή ταμπελάκια με σχεδιάκια και το όνομα της μικρής μου και θα τα πάω σε ένα βιβλιοπωλείο να μου το τυπώσουν πάνω σε φύλλο Α4 που είναι αυτοκόλλητο. Μετά θα τα κόψω και θα τα κολλήσω πάνω στα μπουκαλάκια...Και έτοιμα!!!!:-D

Tamar και γώ σκέφτομαι να κάνω τα μπουκαλάκια με τις μπουρμπουλήθρες οχι για μπόμπο αλλά να τα μοιράσω στα παιδάκια στο κέντρο για να παίζουν..

Αυτό που θα κάνω είναι να πάρω τα μπουκαλάκια απο το jumbo που είναι πολύ φθηνά και θα φτιάξω στον υπολογιστή ταμπελάκια με σχεδιάκια και το όνομα της μικρής μου και θα τα πάω σε ένα βιβλιοπωλείο να μου το τυπώσουν πάνω σε φύλλο Α4 που είναι αυτοκόλλητο. Μετά θα τα κόψω και θα τα κολλήσω πάνω στα μπουκαλάκια...Και έτοιμα!!!!:-D

αχ πολύ μου αρεσει αυτή η ιδέα. Αν κάνω δευτερο παιδάκι θα το σκεφτώ πολύ!!!!!!!!

Εγω τις παιδικες τις εκανα σε χαρτινα σακουλακια στα χρωματα της βαφτισης, τα εκλεισα με παιδικο μανταλακι και κορδελιτσες και εβαλα αυτοκολητο με το ονομα της μικρης απ'εξω.Μεσα βεβαια εγω ειχα αρκετα δωρακια για το καθε παιδακι αλλα μπορεις να βαλεις οτι θελεις.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Δεν έχω ψωνίσει αλλά μου φαίνεται ακριβό τώρα που μπήκα.Τα ίδια τα έχω δει πιο φθηνά.

Πού; Ψάχνω αυτή

και καλάθια για μπομπονιέρες. Και εννοεται ζαχαρωτά μάλοους

Καλημέρα και από εμένα! Κορίτσια δεν ξέρω τι ποσό μπορείτε να διαθέσετε αλλά έχω μια καταπληκτική πρόταση που συνδυάζει ποιότητα, φινέτσα και ... οικονομία! Έκανα τις μπομπονιέρες για τις βαφτίσεις και των δύο μου παιδιών εδώ : http://www.leonidas-pralines.gr/

Το site δεν είναι ενημερωμένο αλλά αξίζει να κάνετε μια βόλτα από εκεί! Η κυρία που το έχει φτιάχνει καταπληκτικά πράγματα με πολύ λογικές τιμές. Είδα στο μαγαζί τους μπομπονιέρα για κοριτσάκι τύπου αερόστατο (φανταστική!!!!) με τιμή γύρω στο 1.5 € αν θυμάμαι καλά. Φανταστείτε πως εγώ νόμιζα πως κόστιζε πολύ πιο ακριβά και φοβήθηκα να ρωτήσω στην αρχή!

Στον δεύτερο γιο μου που ήταν και πιο πρόσφατη η βάφτιση, έκανα θέμα πειρατή και για παιδικές μπομπονιέρες μου έφτιαξαν ρακέτα πειρατή με μπαλάκι κόκκινο συνδεδεμένο με την ρακετούλα. Τα παιδάκια όλα ξετρελλάθηκαν. Και δεν συζητάω για τα κουφέτα ... ΑΠΑΙΧΤΑ!!!!

Στο ίδιο μαγαζί παρείγγειλα και γλυκάκι για μετά τη βάφτιση τα οποία μου τα έβαλαν σε γαλάζιο κουτάκι με την φίρμα τους στολισμένο με λεπτές κορδελίτσες, Πολύ ωραίο και .... έκλεισα και μερικά στόματα που περιμέναν να δουν .... κατινιές!:-P